💠 دعای روز چهاردهم ماه رمضان
🔹 اَللّهُمَّ لاتُؤَاخِذْنِی فِیهِ بِالْعَثَرَاتِ وَ أَقِلْنِی فِیهِ مِنَ الْخَطَایا وَ الْهَفَوَاتِ وَ لاتَجْعَلْنِی فِیهِ غَرَضا لِلْبَلایا وَ الْآفَاتِ بِعِزَّتِک یا عِزَّ الْمُسْلِمِینَ.
🔸 خدایا مرا در این ماه بر لغزشها سرزنش مکن، و از خطاها و افتادن در گناهان دور بدار، و هدف بلاها و آفات قرار مده، به عزّتت ای عزّت مسلمانان.
پیشنهاد عضویت در کانال👇👇
┄┄┅┅❅🌸❅┅┅┅┄
@Pishnahadatevijeh1401
╰━━━◍⊰🌸⊱◍━━━╯
#پیشنهاد_ویژه
🌸 تاثیر عجیب دعا در حق دیگران
🔰"اگر شخصی در پشت سر برادر
مؤمنش برای او دعا کند
از عرش ندا می شود؛ برای تو صد هزار برابر مثل او است (صد هزار برابرش رو روزی برای خودت مستجاب میکنم)
🔰این در حالی است كه اگر برای خودش دعا می كرد، فقط به اندازه همان یك دعایش به او داده می شد.
💫امام صادق(ع)
من لا یحضره الفقیه، ج۲، ص۲۱۲
✅در این شبهای عزیز دعا برای دیگران بخصوص امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف را فراموش نکنیم .
پیشنهاد عضویت در کانال👇👇
┄┄┅┅❅🌸❅┅┅┅┄
@Pishnahadatevijeh1401
╰━━━◍⊰🌸⊱◍━━━╯
#به_وقت_احکام 4⃣1⃣
✅ کفاره روزه زن باردار
⁉️سوال: کفاره روزه ای که زن باردار بخاطر اینکه بچه دار است (چون روزه برای بچه ضرر دارد ) به عهده زن است یا به عهده شوهرش؟ و آیا جز نفقه او حساب میشود ؟
پاسخ:
📕آیت الله خامنه ای: بر عهده خودش می باشد.
📗آیت الله مکارم شیرازی : در صورتي که روزه گرفتن براي خود مادر ضرر داشته پرداخت کفاره آن نيز بر عهده خودش مي باشد اما اگر براي بچه ضرر داشته بنابراحتياط واجب بر عهده شوهر است.
📘آیت الله سیستانی: به عهده زن می باشد البته زنى كه زائيدن او نزديک است (ماه های هشت و نه) و روزه براى خودش يا حملش ضرر دارد ، روزه بر او واجب نيست ولی باید بعدا آن را قضا کند و براى هر روز يک مُد طعام (٧٥٠ گرم نان یا ماکارونی یا آرد) بابت کفاره به فقير دهد و اما زنى که در ماه های آخر بارداری نباشد (از ماه اول تا اخر ماه هفتم) اگر روزه برای او يا حملش ضرر داشته باشد يا اينکه سبب افتادن وی در مشقتی که عادتا قابل تحمل نيست گردد روزه بر او واجب نيست و بايد قضا نمايد و کفاره ندارد.
📙آیت الله فاضل لنکرانی: اگر روزه گرفتن برای بچه ضرر داشته، به نظر حضرت آقا (ره) بابت نگرفتن روزه، کفاره واجب نیست لیکن قضای روزه را باید بگیرد. اگر قضای روزه را تا ماه رمضان سال بعدش نگیرد علاوه بر قضا برای هر روز باید یک مد (750گرم) به فقیر بدهد. کفاره ای که بر زن واجب می شود جزء نفقه نیست و بر شوهرش واجب نیست، اگر شوهر به اجازه زن کفاره او را بدهد کفایت می کند و اگر شوهر کفاره زن را ندهد باید خود زن کفاره اش را بدهد. اگر توان مالی ندارد که برای هر روز یک مد طعام به فقیر بدهد هر مقداری که بتواند بدهد کفایت می کند اگر هیچ مقدار از خود درآمد و توان مالی ندارد، استغفار کند کفایت می کند و اگر بعدا توان مالی پیدا کرد به احتیاط واجب کفاره یک مد طعام را برای هر روز باید بدهد.
📚 منبع:
استفتاء از سایت مراجع عظام
پیشنهاد عضویت در کانال👇👇
┄┄┅┅❅🌸❅┅┅┅┄
@Pishnahadatevijeh1401
╰━━━◍⊰🌸⊱◍━━━╯
#پیشنهاد_سلامتی
✳️برای رفع خشکی دهان در ماه رمضان چیکار کنیم؟👇
🔸برای جلوگیری از خشکی دهان هنگام سحر غذاهای خشک،سرخ کردنی و پر ادویه مصرف نکنید و مصرف نوشیدنیهای شیرین را کاهش دهید.
🔸همچنین از سبزیجات ،میوه و سالاد به هنگام افطار و سحر استفاده کنید تا دهانتان خشک نشود.
# پیشنهاد عضویت در کانال👇👇
┄┄┅┅❅🌸❅┅┅┅┄
@Pishnahadatevijeh1401
╰━━━◍⊰🌸⊱◍━━━╯
🌺 آیت الله مجتهدی (ره) :🌺
🌐 چیزهایی که به درد شما نمی خورد را نگوئید. خیلی حرف ها هست که ما می زنیم و به خاطرش نامه عمل مان را سنگین می کنیم.
حرف های بیهوده را ترک کنید.
#پیشنهاد_تغییر_پروفایل
#به_عشق_امام_حسن
🌹میلاد نور در ماه نور بر شما همراهان و دوستان مبارک .
✅ پیشنهاد میکنیم برای شب و روز میلاد امام حسن مجتبی علیهالسلام ، کریم اهل بیت، پروفایل خود را مزین کنیم به نام زیبای ایشان.
پیشنهاد عضویت در کانال👇👇
┄┄┅┅❅🌸❅┅┅┅┄
@Pishnahadatevijeh1401
╰━━━◍⊰🌸⊱◍━━━╯