eitaa logo
کانال پلیس بهارستان
228 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
2.1هزار ویدیو
37 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺آثار محبّت امام علی(علیه السلام )در کلام پیامبر(صل الله علیه و آله و سلم) «أَلَا وَ مَنْ أَحَبَّ عَلِیّاً(علیه السلاملَا یَخْرُجُ مِنَ الدُّنْیَا حَتَّى یَشْرَبَ مِنَ الْکَوْثَرِ وَ یَأْکُلَ مِنْ طُوبَى وَ یَرَى مَکَانَهُ فِی الْجَنَّهِ»؛ هان! آگاه باشید اگر کسی علی(علیه السلام)را دوست بدارد از دنیا بیرون نمی‌رود مگر اینکه از کوثر می‌آشامد و از طوبی می‌خورد و جایگاه خود را در بهشت می‌بیند. «أَلَا وَ مَنْ أَحَبَّ عَلِیّا ً(علیه السلام)فُتِحَتْ لَهُ أَبْوَابُ الْجَنَّهِ الثَّمَانِیَهُ یَدْخُلُهَا مِنْ أَیِّ بَابٍ شَاءَ بِغَیْرِ حِسَاب»؛ هان! آگاه باشید کسی که امام‌علی(علیه السلام) را دوست بدارد، درب‌های هشت‌گانۀ بهشت به روی او باز شده و از هر دری بخواهد وارد می‌شود. «أَلَا وَ مَنْ أَحَبَّ عَلِیّاً(علیه السلامأَعْطَاهُ اللَّهُ کِتَابَهُ بِیَمِینِهِ وَ حَاسَبَهُ حِسَابَ الْأَنْبِیَاءِ»؛ آگاه باشید! هر کس علی را دوست بدارد خداوند نامه اعمالش را به دست راستش می‌دهد و حساب او حساب انبیا(علیهم السلام است همان که در آیات داشتیم.  «أَلَا وَ مَنْ أَحَبَّ عَلِیّاً هَوَّنَ اللَّهُ عَلَیْهِ سَکَرَاتِ الْمَوْتِ وَ جَعَلَ قَبْرَهُ رَوْضَهً مِنْ رِیَاضِ الْجَنَّهِ»؛ کسی که علی را دوست دارد، خداوند آسان می‌کند بر او آن سختی‌های مرگ را، و قبرش را باغی از باغ‌های بهشت قرار می‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 با سقوط حکومت بشار اسد، آینده سوریه، منطقه و ایران چگونه خواهد شد؟ 🔺امیرحسین ثابتی: 🔺این جمله تاریخی شهید سلیمانی انگار برای همین روزها و ساعتهاست: "من با تجربه این را می‌گویم که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد در خود فرصت‌ها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم..." 🔺پس از اشغال عراق توسط امریکا نیز خیلی ها تصور میکردند که کار منطقه و ایران تمام است اما هوشمندی جمهوری اسلامی و اتخاذ راهبرد درست منطقه ای اش، کاری کرد که آن بحران بزرگ به یک فرصت کم نظیر برای ایران تبدیل شد. 🔺امروز نیز در همان نقطه ایم به شرطی که به جای انفعال، به دنبال تبدیل بحران به فرصت باشیم و چنین رویکردی از دل روزمرگی و گدایی از غرب و اکتفا به حداقل ها در نمی آید، اولین شرط تبدیل بحران به فرصت، باور داشتن به توانمندی های بزرگ کشور و اعتماد به نفس در برابر دشمنان است. نقطه سر خط!
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 فاصله گرفتن از ایران و محور مقاومت عامل سقوط بشار اسد! 🔺‌به اذعان تحلیلگران شبکه‌های فارسی‌زبان، یکی از دلایل مهم شکست بشار اسد و سقوط سوریه، فاصله گرفتن از ایران، پشت کردن به جبهه مقاومت و تمایل به غرب و کشورهای عربی بوده است.
🔺پدر شهید صدرزاده: اتفاقات منطقه باعث دلسردی خانوادۀ شهدا نمی‌شود 🔺مدافعان حرم در دفاع از حرم برخاستند و راه را درست رفتند و شهدای ما یقین داشتند که این راه درست است. 🔺اقتضای آن زمان این بود که جوانان وارد میدان شوند و جان‌فشانی کنند و هر زمانی هم در هر نقطه‌ای که ظلمی ایجاد بشود و نظام مقدس جمهوری اسلامی مصلحت را در حضور ما ببیند، حتما در صحنه حاضر خواهیم بود. 🔺باید وحدت را حفظ کنیم و گوش به فرمان منتظر دستورات رهبر معظم انقلاب باشیم و پای آرمان‌های خود بمانیم.
🔺وعده های کذب غربی_ عربی به بشار اسد با وجود وعده های متعدد غربی و عربی به سوریه، بسیاری از این تعهدات عملی نشد و تحولات اخیر سوریه گویای فریب های استراتژیک و نتیجه اعتماد به سیاست های قدرت های بزرگ در منطقه است.
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 موشن‌گرافی؛ بیانات رهبر انقلاب درباره نقش امنیت و قدرت ملی در پیشرفت ملت و کشور 🔺 باید قوی شد.......
🔺️ این احتمال را باید داد که از امروز موج ترور خلبان‌ها، دانشمندان، اساتید دانشگاه و در مجموع نخبگان سوریه آغاز شود . 🔺️ همان کاری که موساد و سیا بعد از سقوط صدام با نخبگان عراقی کردند. 🔺️ سال ۱۳۹۰ ویکی‌لیکس در چارچوب افشاگری‌های خود، گزارش وزارت خارجه آمریکا را به جرج بوش رئیس جمهور وقت در رابطه با فعالیت‌های موساد منتشر کرد که در آن از نقش مستقیم موساد در عملیات ترور ۳۵۰ دانشمند هسته‌ای عراقی و ۳۰۰ استاد دانشگاه از زمان آغاز اشغال عراق خبر می داد.
🔺️چه چیزی بشار اسد را به سقوط کشاند؟ ✅ پذیرش شرایط تحمیلی امارات و عربستان سعودی و اعتماد به وعده‌های دلاری آن‌ها ✅ انحلال نیروهای مردمی دفاع وطنی ✅ پذیرش دستورات تحمیلی تحت نظارت رژیم صهیونیستی از سوی امارات ✅ فروپاشی اقتصادی ناشی از تحریم و عدم انجام اصلاحات سیاسی اجتماعی ✅ بی‌توجهی به راهکارهای پیشنهادی ایران در حوزه شناخت و مقابله با تهدیدات
🔺راه ما از ابتدا تا لحظه‌ی پایان یکی‌ست شاخه‌ها بسیار اما ریشه و گلدان یکی‌ست نقشه جغرافیای استقامت را ببین غزه لبنان و یمن سوریه و ایران یکی‌ست هر کجا ما را شهادت خواست با او می‌رویم مقتل شام و عراق و مقتل کرمان یکی‌ست یا علی گفتیم، ما را سمت و سو یک قبله است مقتدای میثم تمار با سلمان یکی‌ست آسمانی را که روح الله می‌خواندش به جاست مقصد پرواز فخری‌زاده با چمران یکی‌ست