علیرضا زادبر
به تنوع رشته ها و گرایش ها و مشاغل توجه بفرمایید. آموزش تاریخ و سواد سیاسی در نظام آموزشی ما خلا جدی دارد. با لحاظ جمعیت ثبت نام کنندگان این ترم در دوازده دوره بیش از ۴ هزار نفر شرکت داشته اند.
میزان و جمعیت واجدین رای ۱۸ تا ۳۳ سالهها که عدد قابل توجهی است مشارکت حدود ۲۵ درصدی داشته است. این محدوده سنی قابلیت رای سازی و فعالیت میدانی دارد. اما در انتخابات غایب است.
به مطالبات این بازه سنی باید توجه کرد و نامزد انتخاباتی باید با ادبیات آنان صحبت کند. این گروه ترسیم آینده روشن را از هر عنصر دیگری مهمتر می دانند.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
از یک رئیس جمهور چه میخواهیم؟
#ویژگی_اول
پاسخ بسیار ساده این است که مسائل و معضلات "داشتنِ یک زندگی" برای هر شهروند را در جامعه حل کند زندگی جمعی آسانتر شود! از تورم و امنیت شغلی گرفته، تا آینده روشن و ایجاد رفاه... یعنی امروز مساله ما فقط داشتن یک شغل یا حقوق ثابت با بیمه نیست، چون تورم اجازه زندگی با رفاه را نمیدهد. درآمد بسیاری از خانواده ها به حدی نیست که هر ماه سفر یا خرید مازاد داشته باشند.
اینها توان یک شخص نیست. هر چقدر هم مدیر و یا متخصص باشد. پس پرسش باقیست: رئیس جمهور باید چه ویژگی داشته باشد!؟
رئیس جمهور باید صاحب یک "ذهن حکمرانی" باشد. حکمرانی در سطح رئیس جمهور یک امر بخشی و جزیی نیست. یعنی حتی اگر یک فرد در زمینه مدیریت مالی و بانکی کلان قوی باشد معنایش این نیست که در مقام ریاست جمهوری توان حل بحران امنیتی یا قدرت اتخاذ یک تصمیم فوری را داشته باشد. بله، رئیس جمهور علامه و همه چیزدان نیست رئیس جمهور باید یک ذهن منسجم حکمرانی داشته باشد که هر بخش تخصصی در جای خود سامان یافته و آماده اجرا باشد.
رئیس جمهور باید نظام واره مسائل کشور را پیش از پاسخ بشناسند. پاسخ، مرحله اول حل مسائل نیست، مرحله نخست فهم مساله است. ذهن حکمران در درجه نخست اهمیت قرار دارد.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory