رهبر انقلاب در سال ۱۳۶۵ در شب رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) در کانون توحید تهران سخنرانی مفصلی در باب سیره پیامبر گرامی اسلام
دارند که خواندن آن در این ایام موضوعیت دارد.
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46657
26.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ضمنا ایشان در موارد متعدد دیگر هم از واژه رحلت برای پیامبر اسلام(ص) استفاده کرده اند.
https://eitaa.com/Politicalhistory
#اخلاق_پیامبر
💢آنچه که در طول شبانه روز باید انجام داد...
اخلاق #روزمره پیامبر
رسول خدا با هر کس رو به رو می شد، #سلام می داد، هم به کوچک، هم بزرگ.
هیچ گاه پای خود را پیش کسی #دراز نمی کرد.
هنگام نگاه، به صورت کسی #خیره نمی شد.
با چشم #ابرو به کسی اشاره نمی کرد.
هنگام نشستن، #تکیه نمی داد.
وقتی با مردم دست می داد و #مصافحه می کرد، هیچ گاه دست خود را عقب نمی کشید، تا طرف مقابل #دست خود را بکشد.
هیچ خوراکی را #مذمّت نمی کرد.
به هیچ کس دشنام و ناسزا نمی گفت و سخن ناراحت کننده ای بر زبان نمی آورد و بدی را با بدی #پاسخ نمی گفت.
زیرانداز خود را به عنوان اکرام زیر پای کسی که خدمتش می رسید #پهن می کرد.
از روز بعثت تا دم مرگ، هرگز در حال تکیه دادن #غذا نخورد.
هدیه افراد را (هر چند #اندک و ناچیز) قبول می کرد.
بیشتر اوقات، رو به #قبله می نشست.
زانو هایش را #پیش اشخاص، باز نمی کرد و بیرون نمی آورد.
بر تند خویی غریبه ها در سؤال و درخواست و سخن #صبر می کرد.
هیچ کس را ملامت و سر زنش نمی کرد و در پی #کشف اسرار دیگران نبود.
خنده هایش تبسم بود و هرگز #قهقهه سر نمی داد.
بسیار شرمگین و با حیا بود. سخن کسی را #قطع نمی کرد.
از جلوی #خودش غذا می خورد.
کار افراد را به هر شکلی #راه می انداخت و...
https://eitaa.com/Politicalhistory
💢 شهادت یا رحلت پیامبر؟
✅دلائل قائلین نظریه رحلت چیست؟
اگر کسی بخواهد نگاه صرفا تاریخی بکند خود من هم می گویم دلائل شهادت ضعیف است حتی من می گویم اگر کسی نگاه صرفا تاریخی داشته باشد خود غدیر هم ضعیف است چه برسد به شهادت پیامبر چوت تاریخ توسط ذی نفعان کانالیزه و سانسور شده است.
لذا در نگاه تاریخی صرف نه اینکه دلیل بر شهادت رسول خدا وجود ندارد ، وجود دارد؛ لکن دلایل برای اثبات آن کافی نیست اما با نگاهی که بنده عرض کردم کفه ی شهادت بر رحلت سنگینی می کند.
این که ما بگوییم فقط باید به منابع تاریخی رجوع کنیم و منابع دیگر چون منابع روایی را دخالت ندهیم این خامی است چرا که منابع تاریخ خبرگزاری های رسمی حکومت ها بوده اند.و تاریخی که ما میبینیم از فیلتر همان متهمان عبور کرده است.
لینک مطالعه کامل متن:
http://www.hkashani.com/?p=8003
https://eitaa.com/Politicalhistory
💢نقطه آغاز سوء استفاده از اسلام
✅امام علی علیه السلام در بیان ظلمهایی که مسلماننماها به اسلام کردند فرمودند:
((عرب از کار محمد (صلیاللهعلیهوآله) متنفر بود و حسادت میکرد. آنها کوشیدند تا پس از رحلت رسولالله، کار را از دست اهلبیت او خارج کنند.
اگر نام «محمد» وسیلهای برای سلطهگری و نردبان ترقی آنها نبود، حتی یک روز هم پس از رحلت آن حضرت، خدا را نمیپرستیدند!!
اندکی بعد از رحلت پیامبر، فتوحات جنگی آغاز شد. سیری پس از گرسنگی و ثروت پس از فقر!
و همین باعث شد که اسلام نزد آنها عزیز شود!))
📚شرح نهج البلاغه (ابن ابی الحدید) جلد ۲۰، صفحه۲۹۸
https://eitaa.com/Politicalhistory
پیامبر اسلام رحمه للعالمین است، آیات، قصص و روایت متعددی از شدت مهربانی ایشان نه فقط با انسانها بلکه با حیوانات و گیاهان وجود دارد. روایاتی که شدت دقت و مهربانی ایشان را نشان میدهد. از طرف دیگر ایشان الگوی کامل اخلاق برای بشریت هستند. امروز جامعه بشریت بیش از گذشته به الگوبرداری از ایشان نیازمند است. در این موضوع هیچ شکی نیست، اما پیامبر(ص) صرفا یک "فرد" منفک از جامعه و بدون جامعه نیست. رسالت ایشان تربیت "فرد" به تنهایی نیست. تحقق اهداف نبوت که یکی از عالی ترینآنها برقراری عدالت در جامعه است نیازمند تاسیس حکومت دینی می بود. پیامبر(ص) قرار نبود همانند یک مُصلح یا صوفی کنج نشین دور از جامعه باشد. تاسیس حکومت پس از هجرت از مکه و نزول آیات حکومتی در مدینه گواه بر رسالت عمومی پیامبر است. اما پیامبری که امروز معرفی میکنیم صرفا یک انسان مهربان با انسانها و حیوانات است، گویی برقراری قسط و عدالت از قالب برپایی حکومت وظیفه او نیست! غیرسیاسی و دور از حکومت است! گویی پیامبر یک رهبر اجتماعی خوب ولی غیرسیاسی است. این نوع معرفی پیامبر خدمت به ایشان نیست.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
💬 اقدام تحریک آمیز نتانیاهو در الحاق کامل کرانه باختری به اسرائیل
https://eitaa.com/Politicalhistory
نه تنها مسولین بلکه عرف هم دارد تحمیل "انقلاب جنسی" در ایران را می پذیرد. بی عملی مطلق همه ما، معنایش همین است.
دیگر مساله حجاب زنان نیست. از حجاب عبور کردند. مساله دیگر دینی یا شرعی نیست. مساله حلال و حرام بودن یک فعل و رابطه نیست.
تجربه ای که مدرنیته برای انسان غربی به ارمغان آورده و در پیمودن آن تجربه، چند قله را فتح کرد، عینا در جامعه ما در حال تکرار است. فمینیسم و نسل بعد نحلههای منتقد فمینیسم نتیجه همان تجربه است. تجربه ظلم غرب به زن، نتیجه اش شد شکل گیری فمینیسم، افراط در قله بعدی یعنی شعارهای فمینیستی نتیجه اش شد بازگشت به حالت پیشین، اما روند عادی پیشین شکل نگرفت. غرب همین تجربه را در همجنس بازی داشت. افراط در همجنس بازی نتیجه اش در امروز شد شکل گیری نهادهای مدافع خانواده در غرب، ولی روند عادی نشد.
چون غرب خدا (وحی) را کنار گذاشت تا خودش همه چیز را تجربه کند. هزینه تجربه های تکراری نابودی جامعه است. ما همان مسیر را می رویم. نشانهها این را میگویند. جامعه ایرانی به قله تجربه جنسی در سالهای آینده نزدیک و دوباره بازمیگردد اما روند عادی نخواهد شد مگر اینکه پایه های سنت ایرانی_اسلامی زنده بمانند.
https://eitaa.com/Politicalhistory
💢خرافات پایان ماه صفر
کوبیدن درب هفت مسجد تا قبل از اذان صبح و روشن کردن شمع!
این #خرافات سندیت و اعتباری دینی ندارند.
https://eitaa.com/Politicalhistory
#منتشر_کنید
#حدیث_پایان_ماه_صفر
💢آیا صحت دارد که پیامبر فرمود هرکس پایان #ماه_صفر را به من یا سه نفر اطلاع دهد
بهشت بر او #واجب است
#پاسخ
✅مستند آنان حدیثی از پیامبر است که فرمودند:« من بشرنی بخروج آذار فله الجنه : هر کس به من بشارت دهد صفر تمام شده است #بهشت می رود» .
عده ای معتقد شدند آذار همان صفر است در حالی که آذار از ماههای رومی است و صفر از ماههای قمری است .
مرحوم شيخ #صدوق در كتاب ارزشمند علل الشرايع اين حديث را به صورت حدیثی مسند از ابن عباس آورده است و آن عبارت از این است که پیامبر اکرم روزی در مسجد قبا در جمع عده زیادی از اصحابش فرموند: «اول من یدخل علیکم الساعة رجل من اهل الجنه» یعنی اولین کسی که هم اکنون بر شما وارد می شود، مردی از اهل بهشت است. پس چند نفر که این مطلب را شنیدند از یک در مسجد خارج شدند تا از در دیگر وارد شوند و اول کسی باشند که #مستحق بهشت گردند.
پیامبر که متوجه این موضوع شدند، به عده ای که در مسجد باقی مانده بودند، فرمودند: «إنه سیدخل علیکم جماعه یستبقون فمن بشرنی بخروج آذار فله الجنه» یعنی هم اکنون عده زیادی از در مسجد وارد می شوند، تنها کسی که مرا به پایان ماه آذار خبر دهد، او اهل بهشت است. پس آن عده برگشته و وارد مسجد شدند در حالی که ابوذر در بین آنها بود.
پیامبر از آنان پرسید: «فی أی شهرٍ نحن من شهور الرومیه؟ یعنی در کدام ماه از ماههای رومی قرارداریم؟ آن حضرت فقط پرسيدند در کدام ماه از ماههای رومی قرارداریم؟ تنها ابوذر گفت: یا رسول الله از ماه آذار خارج شده ایم. پیامبر فرمود: ابوذر، این را می دانستم ولیکن دوست داشتم #اصحاب من مردی را که اهل بهشت است بشناسند.
📚علل الشرايع،ج1ص176
✅صحبت رسول خدا(ص) در این زمان در مورد تبیین صفات مومنین بود و برای آوردن #شاهد با علم لدنی خود اشاره کردند که اولین کسی که از در مسجد وارد شود او چنین صفاتی را داشته و اهل بهشت خواهد بود؛ اما چون متوجه تحرکات عده ای از اصحاب شدند این مطلب را که «هرکس مرا به خروج ماه آذار خبر دهد او اهل #بهشت است» شرطی برای معرفی چنین شخصی یادآور شدند؛
لذا قول پیامبر(ص) تنها در همان زمان و مکان به عنوان شرطی برای معرفی مرد #بهشتی دارای مفهوم است و نه به معنای مطلق آن در همه زمانها و مکانها. در حالی که همین حدیث امروزه در بین برخی #شیعیان اینگونه مطرح شده است که هرکس در پایان ماه صفر در هفت مسجد را بزند و به پیامبر پایان ماه صفر را خبر دهد او اهل بهشت خواهد بود.
https://eitaa.com/Politicalhistory