eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
126 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
716.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۳۵۰ هزار نفر علیه نتانیاهو به خیابان‌ها آمدند ⚪ شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل تعداد معترضان حاضر در راهپیمایی امشب تل آویو را ۳۵۰ هزار نفر برآورد کرد.
2.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بحران در تل آویو بالا گرفت. با تماشای خشم مستمر شهرک نشینان که خواستار معامله مبادله هستند، وضعیت تنش شدیدی در تل آویو حاکم و پلیس با تظاهرکنندگان شدیدا درگیر شده است.
◀️اوه اوه تو اسرائیل چخبرهه
2.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ پلیس اسرائیل سرکوب معترضان به نخست وزیر این رژیم را آغاز کرده و طبق اعلام منابع عبری تاکنون چند نفر بازداشت شده‌اند./ صابرین نیوز
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ تظاهرات صهیونیست‌ها در حیفا/ صابرین‌نیوز
2.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ‌ هراس «منشه امیر»، مدیر رادیو اسرائیل از محقق شدن وعده رهبر ایران در کرانه باختری: ⚪ اسرائیل در آتش است و نتانیاهو زیر فشار شدید قرار دارد!
🛑 خبر مهم: ✍ : اگر تولید کنندگان در استفاده از را متوقف کنند، منجر به پایان دلار از عرصه جهانی خواهد شد.
♻️ایشان، برتا بنز، همسر کارل بنز در حال راندن اولین خودرو بنزینی جهان هستند. ✅پوشش همسر یک سرمایه دار آلمانی در آستانه ورود به عصر مدرنیته کاملا رسمی و عفیفانه است. غرب جایگاه زن را در جامعه از ملکه مادر به ابزار کار و کالای جنسی تغییر داد چون نظام سرمایه داری برای افزایش سود به نیروی انسانی مفت و مطیع نیاز داشت. ✅اولین مانع بهره برداری از زن برای سود، پوشش بود و مانع بعد تعهد به خانواده و فرزند آوری! فمینیسم، عریان زیستی زنان، استقلال جنسی و جسمی و ...، پوسته بزک شده واقعیتی به نام بردگی زنان هستند و روشنفکران ما این محصول متعفن جامعه غرب را نشخوار می کنند. 🆔 jangerevayatha 📡 جنگ روایت ها
1.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نظر متفاوت سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاح‌طلب و همتی، وزیر اقتصاد درباره عملکرد اقتصادی دولت شهید رئیسی؛ از سیاه‌بازی سیاسی همتی تا استناد لیلاز به آمارهای رسمی و مقایسه آن با عملکرد همتی و دوستانش لیلاز: 🔸در حوزه اقتصاد، آقای رئیسی موفق‌تر از آنی بود که تصور می‌شد. ولو اینکه کسی حاضر نیست این را بگوید. هیچ شاخص اقتصادی نیست که الان وضعیتش بهتر از سال ۱۴۰۰ (پایان دولت روحانی و ریاست همتی بر بانک مرکزی) نباشد. و حتی در بعضی از حوزه‌ها مثل حجم تولید ناخالص داخلی، ما از سال ۱۳۹۶ هم عبور کردیم. احزاب سیاسی ممکن است برای اهداف سیاسی خودشان بی‌انصافی کنند اما طبق آمار رسمی، نرخ بیکاری به کمترین نرخ ۲۰ سال گذشته رسیده است. 🔸با آرزوی موفقیت برای دولت چهاردهم، باید منتظر ماند و دید، همتی که خود در دوره مسئولیت بانک مرکزی به استناد آمارهای رسمی، تورم‌زا ترین رئیس بانک مرکزی ۴ دهه اخیر بوده چه عملکردی خواهد داشت و اقتصاد ایران را به کدام سمت و سو می‌برد.
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه شب شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام.امام حسن علیه السلام وقتی سرش بالین امام حسین علیه السلام بود به او چه گفت
934.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شهید حاج قاسم سلیمانی: قدس امکان ندارد آزاد بشود جز با پرچم‌داری شیعه! ما می‌رویم دیگران می‌مانند؛ تاریخ ثبت خواهد کرد ✅ @sepah_quds