eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
8.8هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
شبکه ١۴ اسرائیل تصویری از اهداف ترور ارتش اسرائیل منتشر کرد آیت الله سیستانی هم جزو اهدافشونه
922.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محل حمله هوایی اسرائیل به المزه دمشق اسرائیل: یک عضو ارشد سپاه و ۵نفر دیگر را ترور کردیم منابع اسرائیلی: هدف بمباران دمشق نشست فرماندهان سپاه پاسداران و حزب الله بود. منابع اسرائیلی مدعی شدند هدف حمله سردار فلاح زاده، جانشین سپاه قدس بوده
789.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فوری اسرائیل به سفارت ایران در دمشق حمله کرد گزارش‌ها در سوریه حاکی از اونه که ساختمان کناری سفارت ایران مورد هدف قرار گرفته منابع اسرائیلی: یک مقام بلند پایه در دمشق را ترور کردیم
جو بایدن: نتانیاهو لعنتی، آدم حرام‌زاده‌ی است ⚪ سی‌ان‌ان: «باب وودوارد» روزنامه‌نگار کهنه‌کار، در کتاب جدید خود، از پشت صحنه‌ی تعاملات سیاسی، سخن به‌میان آورده؛ او با صراحت از افشای الفاظ تند «جو بایدن» با رهبران جهان از جمله بنیامین نتانیاهو و ولادیمیر پوتین می‌گوید ⚪ بایدن در بهار ۲۰۲۴ درحالی‌که جنگ اسراییل در غزه شدت می‌گرفت، به‌طور خصوصی درباره نخست‌وزیر اسراییل به یکی از همکارانش گفت: «آن حرام‌زاده، نتانیاهو، او آدم بدی‌ست. او آدم بد لعنتی‌ای است!
🔴 متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه دولت بایدن دیگر از آتش بس فوری در لبنان دفاع نمی کند، افزود ⚪ بله، ما از تهاجمات اسرائیل با هدف تخریب زیرساخت های حزب الله حمایت می کنیم
نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: واشنگتن نگران این است که اسرائیلی‌ها سایت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی را بمباران کنند. ۲۲ سال است که نیروهای اسرائیلی برای این لحظه برنامه ریزی کرده‌اند.
🔴 روزنامه موثق الوطن : ⚪ سوریه در حال افزایش سطح آماده باش در پایگاه های نظامی خود در مناطق شمال غرب سوریه با پیش بینی حمله احتمالی است. ✍ آرم گروه بلک واتر
2.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آزمایش بمب اتم زیر دریا سال 1985: ⚪⚪فکر کنید که بمب اتم ها الان هزاران برابر قوی تر از اون زمان شدن.
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨/ رونمایی از بانک اهداف سپاه پاسداران در عملیات وعده صادق ۳ 🔴 حساب توییتری سپاه در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار ویدیو فوق از بانک اهداف سپاه در عملیات احتمالی وعده صادق ۳ رونمایی کرد. ⚪ این حساب در پیامی به زبان عبری و فارسی نوشت: הפעם סיוט נוראי יותר מחכה לכם این بار کابوس وحشتناک‌تری در انتظار شماست.
🔴 هشدار کانال سپاه به اسرائیلی‌ها: این بار کابوس وحشتناک‌تری در انتظار شماست
🔴صابرین‌نیوز: عکس رهبری هم به عنوان گزینه ترور در شبکه ١۴ اسرائیل منتشر شد!
💢 ⚠️قبلا در خصوص بهم ریختن عراق و سوریه و عربستان صحبت کرده بودیم ✅امشب شبکه ۱۴ اسرائیل تایید کرد که قرار است آیت الله سیستانی مورد ترور قرار گیرد و برای بهم ریختن عراق کافی است . . .