eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹موشه یعلون وزیر سابق دفاع رژیم صهیونیستی: ما خواهان نافرمانی مدنی تا سرنگونی دولت نتانیاهو هستیم ❤️@SaberinFa
✅ جمهوریخواهان پنجاه و دومین کرسی سنا را هم به دست آوردند.
1.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جابجایی های پرتعداد و مشکوک با بالگردهای آمریکایی در آسمان بغداد ✅ @SaberinFa
https://www.leader.ir/fa/monies امکان پرداخت سریع و مطمئن کمک های مردمی به جبهه مقاومت و مردم لبنان و غزه از طریق سایت مقام معظم رهبری (جهت کمک به تامین لباس گرم،تهیه غذای گرم،بخاری، وسایل ابتدایی زندگی و..... مردم بی‌پناه لبنان و غزه و جبهه مقاومت )
ترامپ: کاملا آماده مذاکره با ایران هستم
👍
🔹دستیار پزشکیان: ترامپ تاجر است و ما زبان تجارت را خوب می‌فهمیم رئیس ستاد پزشکیان در ایام انتخابات گفته بود: با وجود ترامپ احتمال رفع تحریم‌ها بیشتر است. یک روز قبل از رأی گیری در 14 خرداد، علی عبدالعلی زاده در گفت و گو با العربیه الجدید به این سوال که "آیا در صورت بازگشت ترامپ به قدرت امکان رفع تحریم‌ها وجود دارد؟" این گونه پاسخ داده بود: «اتفاقا با وجود ترامپ احتمال رفع تحریم‌ها بیشتر است و ترامپ تاجر است و ما هم خوب زبان تجارت را می‌فهمیم». عیدالعلی زاده افزوده بود: تلاش خواهیم کرد با کشورهای دارای تکنولوژی پیشرفته روابط راهبردی پایدار برقرار کنیم و در روابط سیاسی و اقتصادی به دنبال شرکای پایدار هستیم
3.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📃📃حسین مرعشی برادرزن هاشمی رفسنجانی: ترامپ و روحانی سلام و علیک میکردن تحریما برداشته میشد ✍عمق راهبردی تحلیل‌های استراتژیک یه اصلاح‌طلب
🔸فاضل ‌میبدی: ایران باید از همین حالا به فکر مذاکره مستقیم با آمریکا باشد 📳
▪️ «ترامپ» بازگشت! ✍️ مصطفی امیری ▪️ترامپ نامزد اصلی «صهیونیسم مسیحی» آمریکا ▪️نتانیاهو نیز به دنبال شخصی بود که اسرائیل را خط قرمز بداند و به «یهود» نگاه مذهبی و اعتقادی داشته باشد. ▪️ترامپ در برابر «محور شیعی» وعده انتقام داده است: در برابر ریخته شدن هر قطره خون نظامیان آمریکایی، چند گالن خون خواهد ستاند. ▪️واشنگتن‌پُست از او به «کاندیدای آخرالزمان» یاد کرده است: Donald Trump The candidate of the apocalypse ➖➖➖➖➖➖➖➖
🔴 رئیس جمهور سابق آمریکا: ♦️اگر رئیس جمهور شوم به ازای هر قطره خونی که مقاومت از سربازان آمریکایی بگیرد یک گالن خون از آنها می گیرم ✍ 🔅خصوصیات افکاری شخصیت : مردى از فرزندان معاویه، بدخوى و ملعون و سبك مغز و ستمكار و واژگون دل و سختگير و عصبانى است ؛خداوند رحمت و مهر را از قلب او برده است هرگز سر به بندگى خدا فرو نياورده مكه و مدينه را نديده است مى گويد: پروردگارا انتقام من با آتش است .
معرفی و ویژگی های سفیانی ۲ : از امام باقر (عليه السلام ) روايت شده است كه فرمود: ((سـفـيـانـى ، بـراى انـتقام گرفتن از دشمنانتان به نفع شما كافى است و او براى شـما از نشانه هاست ،.. ايـن روايـت حـاكـى از ايـن است كه هجوم سفيانى برشيعيان ، در شام ، در ماه رمضان پس از خروج وى خواهد بود. همچنين روايات يادآور مى شوند كه سلطه او بر منطقه قدرتمندانه و مطلق است بگونه اى كه برتمام مشكلات داخلى پيروز مى گردد. ((مـردم شـام از او اطاعت مى كنند. بجز دسته هايى از پويندگان حق كه خداوند آنها را از شر خروج همراه وى حفظ مى كند)) ((سفيانى تلاش و كوشش خود را صرفا متوجه عراق مى كند و سپاه وى وارد قرقيسيا مى شود و در آنجا به كارزار مى پردازد.)) اشغال عراق توسط سفيانى بـه گـفـتـه روايات ، اشغال عراق براى سفيانى هدفى استراتژيك و فورى است . ولى نـاگـزير مى شود كه به جنگ قرقيسيا بپردازد، آنگاه پس از آن نبرد اجراى نقشه خود را ادامه دهد. و در حـمـله بـه عـراق ، طرف مخالفى جهانى و يا از دولتهاى منطقه در برابر وى وجود نـدارد. حـتـى تـركـان كـه سـفـيانى در قرقيسيا با آنها وارد نبرد مى شود هدفشان بدست آوردن ثـروت و گـنـج قـرقـيـسـيـا اسـت و كـارى بـه مسائل عراق ندارند. تـنـهـا نـيروى مخالف او يمنى ها و خراسانيان ، يعنى ياران حضرت مهدى (عليه السلام ) مـى بـاشـنـد، ايـن امر روشنگر اين است كه جنگ سفيانى در عراق ، اساسا حركتى است بر ضد حضرت مهدى (عليه السلام ) و طرفداران وى .