eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
8.8هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
جنبش ضد سفیانی
سوره حشر آیات ۱ تا ۴ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ به نام خداوند رحمتگر مهربان آنچه در آسم
یهودیان با شما نمی‌جنگند، مگر از راه دور یا از پشت دیوارهای محکم یا در دِژهای محصور شده، زیرا ترس و وحشتی از شما در دلشان است که از ترس از خداوند بیشتر است! این برای آنست که قومی نفهم و جاهل هستند، همانند پيشينيان نزديكشان كه عقوبت كارشان را چشيدند ، عذابى دردناك در پيش‏ دارند /پارتیزان پلاس سوره حشر، آیه 14 و 15
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌وزیر امور خارجه: سیاست خارجی دولت چهاردهم حمایت بی حد و حصر از جبهه مقاومت است 🔹محور مقاومت الان به یک واقعیت در منطقه تبدیل شده است که قابل نادیده گرفتن نیست. 🔹ناتوانی و شکست رژیم صهیونیستی در منطقه شکست و ناتوانی آمریکا است. 🔹تله هایی که ممکن است رژیم صهیونیستی بگذارد تا دامنه جنگ را به مناطق دیگر بکشد با هوشیاری جمهوری اسلامی ایران خنثی شده است.
توییت عراقچی داد اصلاح طلبان را هم درآورد‼️‼️
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری ترسناک از فوران گدازه پس از طغیان آتشفشان کیلاویا در جزیره هاوایی 📳
16.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ایروانی: عاملان زخمی شدن سفیرمان در بیروت را مجازات خواهیم کرد 🔹نماینده ایران در سازمان ملل در شورای امنیت: ▫️روش حمله وحشیانه اسرائیل در لبنان بی سابقه بود که باعث کشته شدن ۳۷ نفر و مجروح شدن هزاران نفر از جمله سفیر ایران در بیروت شده است. ▫️هدف گیری هزاران نفر از گروه‌های در مناطقی مختلف مسکونی یک اقدام تروریستی واضح است و برخلاف قانون حقوق بشر است. ▫️گزارش ها حاکی ازین است اسرائیل می‌خواسته ۵ هزار نفر را از بین ببرد اما خیلی از این وسایل توزیع نشده بود. ▫️هدف قراردادن سفیر ما برخلاف قوانین دیپلماسی است. ▫️حملات آشکار اسرائیل قطعنامه وین را زیر سوال برد. ▫️نسل کشی اسرائیل در فلسطین و لبنان و هدف قرار دادن اسماعیل هنیه در تهران نشان می دهد اسرائیل صلح و امنیت بین‌المللی را به خطر انداخته است. ▫️شورای امنیت متاسفانه کاری در خصوص جلوگیری از جنایات اسرائیل انجام نداده است.
782.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تصویری که وزیر امور خارجه لبنان در شورای امنیت سازمان ملل از انفجارهای بیروت نشان داد
🔴 چین: انفجار پیجرها در لبنان نقض حقوق بشر است 🔹نماینده چین در شورای امنیت: ▫️انفجار پیجرها ما را شوکه کرد. این کارهای وحشیانه نقض آشکار حقوق بشر است و باید محکوم شود. ▫️طرف‌ها به نتیجه رسیدند که چه کسانی عاملان این انفجار بودند. باید عاملان و مجریان این کار مجازات شوند. ▫️از کشورهایی که روی اسرائیل نفوذ دارند می‌خواهیم روی تل‌آویو فشار بیاورند تا دست از این روش‌ها بردارد.
🔴 روسیه: انفجار پیجرها در لبنان اقدامی تروریستی است 🔹نماینده روسیه در شورای امنیت: ▫️انفجار وسایل ارتباطی (در لبنان) اتفاق افتاد نقض وحشتناک قوانین بین‌المللی است و هر کسی که مرتکب جنایت شده می‌خواهد جرقه درگیری در منطقه ایجاد کند ▫️ کسانی که از فناوری به‌عنوان سلاح استفاده کردند باید پاسخگو شوند. انفجار پیجرها اقدامی تروریستی بود که ابعاد خطرناک فناوری را نشان داد. ▫️حمله با وسایل ارتباطی محلی ممکن است به تقابل گسترده منجر شود. این اتفاقات بی‌سابقه نیستند و بارها علیه مقامات ایرانی و لبنانی انجام گرفته و تل‌آویو مسئولیت‌ آن‌ها را پذیرفته است. ▫️از اسرائیل می‌خواهیم به قطعنامه‌های شورای امنیت پایبند باشد. ما شاهد ترور هنیه در تهران بودیم و الان هم به انفجار وسایل ارتباطی رسیدیم و همچنان با بی‌عملی آمریکا مواجهیم.
🔴 تسنیم: سید حسن نصرالله مانع سفر عراقچی به لبنان شد 🔹تسنیم نوشت: ▫️سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه پس از آغاز به کار در وزارت خارجه با توجه به تحولات منطقه و پیرامون محور مقاومت قصد داشت پیش از عزیمت به نیویورک به لبنان سفر کند که به توصیه دبیرکل حزب الله لبنان این سفر را به تاریخ دیگری در آینده نزدیک موکول کرد. ▫️عراقچی بعد از حوادث اخیر لبنان و ترور کور و وسیع رژیم صهیونیستی هم قصد داشت به بیروت سفر کند اما به دلیل برخی ملاحظه‌‌ها به وی پیشنهاد شد که برای انجام این سفر عجله نکند. ✍ الله اعلم پناه بر خدا بر حلقه ی نفوذ
🔴 شهید ابراهیم عقیل فرمانده ارشد حزب الله لبنان که بود؟ ▫️ابراهیم عقیل ملقب به «تحسین» فرمانده نظامی که در حمله روز جمعه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید، فرمانده نیروهای ویژه حزب الله لبنان موسوم به یگان رضوان بود. ▫️وی یکی از فرماندهان تأثیرگذار نظامی در نیروهای رضوان بود و بعد از شهید فواد شکر دومین فرمانده بزرگ حزب الله لبنان به شمار می‌رفت. ▫️دولت آمریکا برای ترور این فرمانده جهادی حزب الله یا ارائه اطلاعاتی که به ترور یا دستگیری وی منجر شود، ۷ میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود. ▫️وزارت خزانه‌داری آمریکا در سال ۲۰۱۵وی را در لیست افراد تحت تعقیب خود قرار داد و وزارت خارجه آمریکا نیز در سپتامبر ۲۰۱۹ ابراهیم عقیل را در لیست افرادی قرار داد که به زعم آمریکایی‌ها تروریست هستند./ مهر
🔴 حزب‌الله لبنان شهادت ابراهیم عقیل را تأیید کرد ▫️حزب الله در بیانیه ای اعلام کرد، رهبر بزرگ جهادی حاج ابراهیم عقیل (حاج عبدالقادر) پس از عمر مبارک به صفوف جهاد و فداکاری برادران رهبران شهیدش پیوست.
کارشناس شبکه CNN: آن چیزی که من در رابطه با عملیات انتقامی ایران می دانم این است که ایرانیان برای جلوگیری از تشدید تنش در لبنان از عملیات خود عقب نشینی کردند اما حالا دیگر دلیلی برای عقب نشینی نیست و قطعا ایران اینبار جلوتر هم خواهد آمد.