5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پناه بر خدا چه بر سر جامعه رسول الله در عربستان آمده؟
بن سلمان ملعون رسما یزید شده و علنا پرچم همجنسبازی در سرزمین وحی به اهتزاز درآمده.
➖اقلیت گستاخ حرمت شکن در پی حرمت شکنی هیئات!
-تکمیل پازل قبح شکنی و بی حرمتی، با اصرار عده ای به حرمت شکنی و اصرار بر بیتفاوتی عده ای سادهلوحِ مذهبی به اسم جذب...
#پروژه_بهائیت
☫) جـَهِشــ ایران 🕋
پزشکیان: اسرائیل یک رژیم آپارتاید است/ چین و روسیه دوستان روزهای سخت ما بودند و همکاری با آنها در اولویت است/ آماده گفتوگو با اروپا هستیم
رئیس جمهور منتخب در روزنامه تهران تایمز:
🔹اسرائیل همچنان یک رژیم آپارتاید است که «نسلکشی» را نیز به کارنامه تیره خود اضافه کرده است.
🔹به عنوان اولین اقدام، دولت من از کشورهای عرب همسایه درخواست همکاری خواهد کرد تا استقرار آتشبس و متوقف کردن کشتار مردم غزه را در اولویت قرار دهند.
🔹چین و روسیه همواره در روزهای سخت دوست و پشتیبان ما بودهاند. ما این دوستی را بسیار ارزشمند میدانیم.
🔹نقشهٔ راه ۲۵ ساله ایران و چین یک گام مهم در جهت ایجاد یک «شراکت جامع راهبردی» سودمند برای هر دو کشور بود و تمایل داریم همکاریهای گستردهتری در این مسیر با پکن برقرار سازیم.
🔹روسیه یک همپیمان راهبردی ارزشمند و همسایه ایران است و دولت من متعهد است که به گسترش و تقویت همکاریهایمان پایبند بماند.
🔹دولت من همکاریهای دوجانبه و چندجانبه با روسیه را - به ویژه در چارچوبهایی مانند بریکس، سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی یوراسیا - در اولویت قرار خواهد داد.
🔹همکاری بین ایران و کشورهای آمریکای لاتین از آنچه در حال حاضر برقرار است، به مراتب ظرفیتهای بیشتری دارد و ما پیگیر تقویت پیوندهایمان خواهیم بود.
🔹با وجود انحرافها در توافقات با آمریکا و اروپا، من آماده برگزاری گفتگوهای سازنده با کشورهای اروپایی هستم تا با تلاش مشترک، روابطمان را بر پایه اصل برابری و احترام متقابل، به مسیر صحیح هدایت کنیم.
@isna94
.
ترامپ از تـ.رور مسلحانه جان سالم به در برد اما زخمی شد
🔺 گزارش فاکس نیوز: یکی از نمایندگان جمهوری خواه کنگره که در ردیف اول تظاهرات حضور داشت گفت که ۸ تا ۱۰ گلوله شنیده است و به نظر می رسد که چند نفر از جمعیت مورد اصابت قرار گرفته اند.
🔺دونالد ترامپ بعد از سوقصد به بیمارستان منتقل شد و تحت مداوا قرار گرفت
🔺حال ترامپ مساعد گزارش شده است
#آمریکا #بایدن #ترامپ #انتخابات #خبرگزاری