eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
8.9هزار ویدیو
126 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تحولات آخرالزمانی جبهه حق و باطل 📌کابوس ۸۰سالگی رژیم‌صهیونیستی و جنگ برای بقاء 📌شهادت سیدحسن نصرالله، سنگین‌ترین داغ بعداز امام‌خمینی 📌اصرار اسرائیل بر طرح ترور و شهادت امام‌خامنه‌ای 📌دور تُند حوادث و عواقب کوچکترین تعلل عوام و خواص 📌درد کشیدن برای همدردی با غزه و لبنان ----------------------------------------------- اگر یک نفر را به او وصل کردی برای سپاهش تو سردار یاری... به سوی ظهور🌷 @zohore_emamezaman
⭕️آمریکا: ایران ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی خود را رقیق کند 🔻هولگیت، نماینده آمریکا در جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: اگر ایران حقیقتا به اعتمادسازی در خصوص صلح‌آمیز بودن ماهیت برنامه هسته‌ای خود علاقه‌مند است بایستی نه تنها تولید بیشتر اورانیوم ۶۰ درصدی را متوقف کند بلکه کل ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی خود را رقیق کند./تسنیم 📝 ASG
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏پولوتونیوم! دادیم رفت و برنگشت! از تفاله‌های راکتور اراک مقدار قابل توجهی پلوتونیوم به دست می‌آمد. @Final_Battle313
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معاون وزیر خارجه: ایران در نامه‌ای رسمی اعلام کرده که در صورت استفاده از اسنپ‌بک و بازگشت تحریم‌های شورای امنیت از NPT خارج خواهد شد.
💢نتانیاهو: امروز روز سیاهی در دادگاه کیفری بین‌المللی بود. ▪نتانیاهو:اسرائیل تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی را به رسمیت نخواهد شناخت 💤نتانیاهو:هیچ تصمیم ظالمانه ضد اسرائیلی من را از ادامه دفاع از راهم باز نمی دارد و من تسلیم فشارها نمی شویم. ▪دادگاهی که اتهامات واهی علیه ما مطرح می کند، جنایات جنگی واقعی علیه ما و دیگران در جهان را نادیده می گیرد!
⭕️مقام ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی: باید به تاسیسات هسته ای ایران حمله کنیم. 💢اطلاعات هسته ای ایران هرگز تا این حد افشا نشده است.
💢ایهود باراک( نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی): نتانیاهو می خواهد به زودی به تاسیسات هسته ای ایران حمله کند.
🔻پوتین: استفاده از موشک اورشنیک پاسخی به برنامه های آمریکا برای تولید و استقرار موشک های میان برد و کوتاه در منطقه است ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه: 🔹فدراسیون روسیه منطقه «یوژماش» را با موشک بالستیک مافوق صوت بدون سلاح هسته‌ای هدف قرار داد. 🔹موشک جدید مورد استفاده روسیه «اورشنیک» نام داشت. روسیه قاطعانه به تشدید تنش پاسخ خواهد داد. 🔹فدراسیون روسیه از قبل به غیرنظامیان اوکراینی پیشنهاد کرد که در صورت استفاده از موشک های دوربرد، منطقه خطر را ترک کنند. 🔹روسیه گفتگوی صلح آمیز را ترجیح می دهد، اما برای هر گونه تحولی نیز آماده است، «همیشه پاسخی وجود خواهد داشت». 🔹در حال حاضر هیچ تکنولوژی برای مقابله با موشک های اورشنیک روسیه وجود ندارد.
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عراقچی: رژیم صهیونیستی آخرین‌بار به ایران حمله کرد، به‌همین دلیل مستحق پاسخ‌گویی است
🌹امام روح الله(قدس الله نفسه الزکیه): 🔹کاری نکنیم که نامه اعمال ما موجب شرمندگی امام زمان(عج) شود «نامه اعمال ما می‌رود پیش امام زمان (سلام الله علیه) هفته‌ای دو دفعه به حسب روایت. من خوف این را دارم که کاری، ما بکنیم که امام زمان (سلام الله علیه) پیش خدا شرمنده بشود، این‌ها شیعه‌های تو هستند دارند این کار را می‌کنند. نکند که خدای نخواسته از من و شما و سایر دوستان ما و سایر دوستان امام زمان (سلام الله علیه) یک وقت چیزی صادر بشود که موجب افسردگی امام زمان (سلام الله علیه) بشود.»
2.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حمله اتمی روسیه با سیستم «دست مرده» در صورت کشته شدن همه فرماندهان رده بالا و خود پوتین ✉️@harmajedon313✉️
خرم آن لحظه که مشتاق به یاری برسد آرزومند نگاری به نگاری🤍 برسد لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد ✉️✉️