eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
یک مطلبی رو برادرانه بگم مراقب بی حالی مذهبی تون باشید در کتاب اصول کافی شخصی بنام حمران به امام باقر علیه‌السلام میگه: ما وقتی پیش شما هستیم و شما صحبت می کنید حال دینی مون عالیه،و به خدا و شما و نماز و روزه و....میل داریم اما وقتی از پیش شما میریم و در بین خانواده قرار می‌گیریم و دنیا رو می‌بینیم همه چی تغییر میکنه و آرام آرام اون حال از بین میره امام باقر علیه‌السلام هم فرمودند قلب آدم دو حالت داره یکی اقبال قلب یعنی روی آوردن و یکی هم ادبار قلب یعنی پشت کردن عزیزان مراقب باشید در عصر حاضر این قضیه خیلی زیاده شده . شما عاشق امام زمانی و حال دلت خوبه لذا یک مدت میای تو میدون و همه کار میکنی بعشق مولا از مطالعه گرفته تا هزینه کردن و کارهای مجازی و فرهنگی اما بعد مدتی میبینی حال نداری و آرام آرام فاصله می‌گیری و اون شور و انگیزه رو نداری پس بترس و هزار بار بترس چون قلبت ادبار پیدا کرد باید خودت حل کنی این موضوع رو و از خود حضرت کمک بگیری و بیای تو مسیر. این قضیه خیلی مهمه حواستون باشه شیطان از این طریق خیلی هارو برده کنار و درگیر زندگی کرده
🔺️روزنامه اصولگرا : جوانهای نخبه را وادار به مهاجرت می کنیم و بجای آن اتباع کشورهایی را وارد می کنیم که پیامد آسیبهایشان تا قرنها کشور را مبتلا می کند روزنامه جوان نوشت: 🔹بخشی از ویدئوی سخنرانی خانم ژاله‌آموزگار در مراسم «شب فردوسی» در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود.خانم آموزگار مادر است، بغض دارد و با همان بغضش از جوانان می‌خواهد در کشور بمانند و مهاجرت نکنند. او تلویحاً تأکید دارد در غرب خبری نیست و در قامت مادر از فرزندانش می‌خواهد بمانند و با وجود مشکلات، وطن را رها نکنند. 🔹سال‌هاست جامعه در حال خالی شدن از نخبگان و نیروی کار است و تنها تصمیم عملی اعلام آمار و ارقام گروه‌های مهاجر است و برای جبران بخشی از جای خالی نیروی کار مفید، دروازه‌های کشور روی اتباعی باز می‌شود که در پیشینه شان آسیب‌هایی وجود دارد که پیامدهای آن تا قرن‌ها جامعه ما را مبتلا می‌کند.
📢 محسن رضایی: حوادث سوریه نتیجه بی‌توجهی به نیروی ایمان و اراده بود 🗣️ محسن رضایی، فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی: ◀️ اگر اتکا به تجهیزات و توپ و تانک بر نیروی انسانی باایمان اولویت داده شود، اتفاقاتی مانند سوریه رخ می‌دهد. ◀️ امروز خانه سست عنکبوت رژیم صهیونیستی پشت دیوار حمایت‌های نظامی آمریکا و اروپا پنهان شده است./ایسنا
🗣️ معاون سیاسی سپاه: هزینه‌ها در سوریه در مقایسه با خرج ۱۰ تریلیون دلاری امریکا برای بازگشت مجدد به ایران، ناچیز است ◀️ دشمن برای ایجاد نا امیدی در نیروهای معتقد به نظام به طور هدفمند برنامه ریزی کرده/تسنیم
❌جلد شماره امروز نیویورک پست/توییتر جهانی
هاآرتص ترامپ ویدئویی را پست کرد که در آن ، جفری ساکی استاد اقتصاد دانشگاه کلمبیا ، نتانیاهو را فردی گیر دار و عوضی توصیف کرده که در تلاش کشاندن آمریکا به جنگ با ایران است
25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جالب ترامپ این سخنان جفری ساکس را توییت کرده که در آن پس از توضیح اینکه دخالت های آمریکا در خاورمیانه هیچ ارتباطی با منافع آمریکا نداشته و هیچ ربطی هم به دموکراسی نداشته و جز انزوای آمریکا ثمری نداشته چنین می گوید : Netanyahu is still trying to get us to fight Iran to this day. He is a deep dark son of a bitch because he's gotten us into endless wars” نتانیاهو همچنان در تلاش است که ما را به جنگ با ایران بکشاند . این عوضی است که ما را به جنگ بی پایان کشانده است ( دقیقه ۱.۴۵ کلیپ )
دنبال دردسر می گردد !!! ترامپ می گوید که او می خواهد نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد
اورشلیم پست کمیته ناگل اخطار کرد که اسرائیل می باید برای جنگ بالقوه با ترکیه آماده شود . کمیته ناگل کمیته ای متشکله از جانب دولت به ریاست ناگل رییس سابق شورای امنیت ملی اسرائیل است که نظرات خود در امور دفاعی و امنیتی را به دولت ارائه می دهد .
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ در رسانه های اجتماعی عربی منطقه بطور وسیع دست به دست می شود . یک ایرانی زائر در فرودگاه دمشق مورد اعتراض یک متعصب قرار می گیرد که شیعیان را رافضی و ... مقاتله با آنها را مقدم بر کفار می پندارد . آن ایرانی در پاسخ، او را به عنوان برادر دعوت به صبر می کند تا استدلالش را بگوید اما او در پاسخ می گوید تو برادر من نیستی !!!! آن ایرانی آن آیه قرآن را که محمد رسول الله والذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم .... به عنوان دلیل می آورد !!! تلخی بزرگی است که حتی مدارای درون مذهبی هم تا این اندازه نازل است چه رسد به مدارای غیرخود که از مقتضیات اجتناب ناپذیر جهان امروز است . و گمان نشود که این تعصب کور خاص مسلمانان و یا حتی ادیان است . هنوز یهودیان برای بنای دینی هزاران سال پیش شان ، دهه هاست بی رحمانه می کشند و ویران می کنند و در حوزه غیردین نیز ، تعصبات ایسمی آنقدر جنگ و خون به پا کرده که نیازی به بیان ندارد . جهان امروز و آینده ، جهان متکثر است و حیاتش منوط به مدارای با غیر است .این نه رسم زندگی بلکه رسم مرگ است !!!
اکسیوس سال ۲۰۲۵ و بحران هسته ای ایران در انتظار ترامپ پیشرفت های هسته ای ایران، ترامپ را در مقابل تصمیمی سخت در همان ماه های اول تصدی اش قرار داده که از طریق مذاکره و فشار و یا ضربه نظامی ، این تهدید را خنثی کند
نتانیاهو ما خواهان آن بودیم که به محور ایران ضربه ای خیلی قوی بزنیم، اما این محور همچنان وجود دارد و نیروهای اضافی هم در حال اضافه شدن به آن هستند .