🚨🚨شوک جولانی به ترکیه
⬅️وزرات بازرگانی سوریه تعرفه واردات از کشور ترکیه را بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش داد.
⬅️ دولت سوریه اعلام کرده تنها پس از عقد توافق نامه های دو جانبه اجازه واردات کالاهای اساسی از کشورهای همسایه را خواهد داد.
⬅️ ترکیه و سوریه در ماه آینده میلادی توافق نامه تجاری امضا خواهند کرد.
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨💡خلاصه ماجرای FATF و خطرات پذیرش آن
🔻پذیرش FATF یعنی مسلط کردن آمریکا و اسرائیل بر شبکه مالی و بانکی کشور
🔻پذیرش FATF یعنی تسلیم سلطه آمریکا و صهیونیستها شدن
🔻پذیرش FATF یعنی دست کشیدن از اصول و آرمانها
🔻پذیرش FATF یعنی خیانت به محور مقاومت
👤کامران غضنفری
نماینده مجلس شورای اسلامی
#قرارگاه_عمارها
⭕️ ایلان ماسک پل ارتباطی ایران و ترامپ
ایلان ماسک تایید کرد که در آزادی خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران نقش داشته است.
او در واکنش به خبرهای اخیر درباره آزادی چچیلیا سالا، روزنامهنگار ۲۹ ساله ایتالیایی که در ایران در بازداشت به سر می برد، طی توئیتی کوتاه نوشت که «من یک نقش کوچک ایفا کردم.»
طی روزهای گذشته، نیویورک تایمز فاش کرده بود که تماس ایلان ماسک با ایروانی، سفیر ایران در سازمان ملل، موجب آزادی خبرنگار ایتالیایی، شده است
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پزشکیان در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی فدراسیون روسیه: اگر کشورهای ایران و روسیه و چین باهم تعامل کنند می توانند آمریکا را تحریم کنند
سردار شریف : ما را از آمدن ترامپ میترسانند ؛ ترامپ بهتر از همه قدرت ایران را میداند/ هیچ هراسی نداریم
🔹 سردار رمضان شریف با اشاره به اینکه برخی افراد نگرانند و ما را از آمدن ترامپ میترسانند، گفت: هیچ هراس و دلهره ای از دشمن وجود ندارد، آنان ۴۶ سال هر کاری که میتوانستند انجام دادند و مردم ما از این موانع و مشکلات عبور کردند.
🔺علی قلهکی: ایران در روایتسازیِ اتفاقاتِ مربوط خودش ضعیف است؛ به همین خاطر هم "قراردادِ ۲۵ ساله ایران_چین" که از ۲۴ دی ماه ۱۴۰۰ واردِ فاز اجرایی شد، نتوانست در عمل کار خاصی از پیش ببرد. "افکار عمومیِ ایران" (که برای چین بسیار مهم بود) و "تحریمها" (خاصه FATF) ضدِ این قرارداد شد.
🔸احتمالا "معاهده جامعِ راهبردی ایران و روسیه" هم در حوزه اجرا، به عاقبت قراردادِ ایران و چین گرفتار شود!
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انجمن حجتیه و همه چی که باید دربارشون بدونید
ترور آلارم:
در تحولی چشمگیر در شمال شرق سوریه، ژنرال مظلوم عبدی از نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) با حمید دربندی، نماینده مسعود بارزانی رهبر کردها دیدار کرد. در این گفتگوها بر ضرورت "یکپارچگی صفوف کردها و تقویت همکاری مشترک برای مقابله با چالش های جاری در سوریه" تاکید شد.
#انفصال کردها
رئیس جمهور ایران: ما خواهان جنگ با اسرائیل یا آمریکا نیستیم، امیدوارم ترامپ صلح را در منطقه ترویج دهد. - NBC
#سرطان_اصلاحات