eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
1.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨اسرائیل ؛ شر مطلق است ... لحظه شکستن دیوار صوتی توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی در مراسم تشییع سید حسن نصرالله
💡🚨اظهارات بیشرمانه رئیس جمهور لبنان در دیدار مقامات ایرانی: لبنان از جنگ های دیگران خسته شده است 🔹دفتر رئیس جمهور گزارش داد که جوزف عون در دیدار با هیات ایرانی در کاخ بعبدا گفت: 🔹لبنان از جنگ های دیگران خسته شده است و اتحاد لبنانی ها بهترین راه برای مقابله با هر ضرر و تجاوزی است. 🔹لبنان بهای سنگینی برای آرمان فلسطین پرداخت. 🔹لبنان از آنچه در نشست اخیر ریاض در مورد راه حل دو دولتی صادر شد، حمایت می کند.
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨وقوع زلزله ۷ ریشتری در تهران حتمی است 🔹محمد اقا میری، رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران: وقوع زلزله ۷ ریشتری در تهران حتمی است. آمارهای زیادی درباره خسارت زلزله ۷ریشتری تهران وجود دارد، با توجه به مشکلات مردم این آمارها را پشت تریبون نمی‌گویم تا به مشکلات روحی روانی مردم اضافه نشود. تهران سالی ۹۹ زلزله می آید، در ۱۲ سال گذشته زلزله‌های خفیف بین ۲.۵ تا ۴.۵ ریشتر در تهران رخ داده و نشان‌دهنده فعال بودن گسل‌ها است.
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ️هم اکنون بیروت / عبور پیکر شهیدان مقاومت از میان نزدیک به ۲ میلیون دلداده
🚨🚨| هواپیمای اشغالگر در آسمان بیروت در مراسم تشییع پیکر شهیدان حسن نصرالله و هاشم صفی الدین 🚨🚨 یک مقام اسرائیلی: همان جت های جنگنده نیروی هوایی ارتش و همان خلبانان نیروی هوایی ارتش که نصرالله را ترور کردند، امروز با حضور در مراسم تشییع بر فراز بیروت پرواز کردند.