eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
126 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
💢رادیو ارتش اسرائیل گزارشی از درس های گرفته شده از 7 اکتبر ارائه کرد که دو مورد آن قابل توجه است: ▪1- جنگ و درگیری با دشمنی که بخواهد شمارا نابود کند قابل مدیریت نیست و ما نباید بهای آرامش فعلی را به قیمت بدتر شدن مشکل در آینده پرداخت کنیم ▪2- به هیچ دشمنی نباید اجازه داد که قدرت خود را در مرز های ما تقویت کند و ما نباید تنها به بازدارندگی و اطلاعات مان بسنده کنیم 📲اخبار جبهه مقاومت
صحبت‌های ترامپ، مودی را ترساند؛ کاهش تعرفه‌های هند برای جلوگیری از تعرفه‌های احتمالی ترامپ 🔹هند در حال بررسی کاهش تعرفه بر خودروها، مواد شیمیایی، تجهیزات پزشکی و لوازم الکترونیکی است تا از تعرفه های احتمالی ترامپ جلوگیری کند.
رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که از ۴ مارس(۱۴ اسفند) ۱۰ درصد تعرفه بیشتر بر واردات چین به دلیل مواد مخدر غیرقانونی اعمال خواهد کرد
1.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 ترامپ به استارمر نخست وزیر بریتانیا: آیا می توانید روسیه را به تنهایی تصاحب کنید؟ ✍ ترامپ از ناتو فاصله میگیرد
پنتاگون ظرف ۳۰ روز ترنس‌ها را از ارتش اخراج می‌کند 🔹در پی اعلام سیاست ترامپ برای به رسمیت شناختن فقط دو جنس مرد و زن، وزارت دفاع ایالات متحده ظرف ۳۰ روزه آینده، ترنس‌ها را از ارتش اخراج خواهد کرد.
کردهای سوریه فرمان خلع سلاح اوجالان را نپذیرفتند 🔹در اولین واکنش شبه‌نظامیان کُرد سوریه به بیانیه «عبدالله اوجالان» مبنی بر انحلال پ.ک.ک، آن‌ها گفته‌اند که سلاح خود را به زمین نخواهند گذاشت. 🔹از سوی دیگر، احزاب کرد عراق مانند اتحادیه میهنی کردستان، حزب دموکرات کردستان عراق و رئیس منطقه کردستان عراق از فراخوان سرکرده پ.ک.ک برای خلع سلاح عناصر این گروه شبه نظامی و انحلال آن استقبال کردند.
3.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 تصاویری زیبا از یخ زدن آبشار نوغان در بویین میاندشت 🔹آبشار نوغان در امتداد رودخانه انار بار و در بالادست روستای نوغان قراردارد و از ارتفاعات روستای بلطاق سرچشمه می‌گیرد. 🔹این آبشار صخره‌ای که در استان اصفهان قرار دارد حدود ۲۰ متر ارتفاع دارد. @iribnews
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 انتقاد از اروپا، اخاذی از اوکراین 🔹رئیس جمهور آمریکا در انتقادی بی‌سابقه از اتحادیه اروپا گفت: این اتحادیه اصولا برای به هم ریختن آمریکا تشکیل شده است.
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 از کجا بفهمم قلبم واقعاً درگیرِ امامم هست، یا توهم انتظار و جهاد دارم؟ | @ostad_shojae I montazer.ir
💢فرزند اردوغان در مسجد اموی دمشق 🔹بلال اردوغان فرزند رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز در دمشق سوریه حضور پیدا کرد. حضور فرزند اردوغان در مسجد اموی دمشق قابل توجه است. 🔹گفته می شود که اردوغان در اولین روز ماه رمضان به دمشق خواهد رفت و نماز تراویح را در مسجد اموی می خواند. ✍️ بیداری ملت
♦️اظهارات وزیر خارجه ترکیه علیه ایران 🔹اگر شما با حمایت از یک گروه در کشوری، به دنبال ایجاد ناراحتی در آن کشور باشید، کشور دیگری نیز با حمایت از گروه های داخل کشورتان شما را ناراحت می کند؛ قابلیت هایی که شما دارید، دیگران هم دارند. 🔹وزیر خارجه ترکیه سیاست منطقه‌ای ایران را اشتباه خواند و مدعی شد که ممکن است این سیاست گاهی پیروزی‌هایی به همراه داشته باشد اما در بلند مدت هزینه‌های سنگینی را به ایران و منطقه تحمیل می‌کند. 🔹وی با تهدید ضمنی ایران گفت: اگر شما با حمایت از یک گروه در کشوری به دنبال ایجاد ناراحتی در آن کشور باشید، کشور دیگری نیز با حمایت از گروههای داخل کشورتان شما را ناراحت می کند. یعنی در دنیا دیگر هیچ چیزی پنهان نیست. قابلیت هایی که شما دارید دیگران هم دارند. بر همین اساس اگر می خواهید که به شیشه شما سنگ نزنند، به شیشه دیگران سنگ نزنید.
♦️وزیر اطلاعات: ناامنی‌های سیستان‌وبلوچستان کار عوامل وارداتی است خطیب در سفر به زاهدان: 🔹امنیت کشور مرهون همکاری‌های مردم و مسوولان این منطقه است. 🔹تلاش دشمن برای ایجاد ناامنی در سیستان و بلوچستان با تکیه بر عوامل و عناصر وارداتی است که از مردم منطقه نیستند. 🔹دشمنان از این منطقه به عنوان پایگاهی برای ایجاد ناامنی استفاده کنند. 🔹از هیچ تلاشی برای حفظ امنیت کشور دریغ نخواهیم کرد.