eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
4.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازگویی و واکاوی اتفاقات اوایل انقلاب و مشابه سازی با حوادث الان ...
20.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرالزمان و نبرد پایانی ... از دیدگاه قرآن
1.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨 آمریکایی‌ها در حمایت از ایران به خیابانها آمدند ⭕️مردم ایالات متحده روز یکشنبه در چندین شهر بزرگ آمریکا به خیابان‌ها آمدند تا به تصمیم رئیس‌جمهور این کشور دونالد ترامپ برای استفاده از نیروی نظامی آمریکا جهت حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران اعتراض کنند. ⭕️در میدان تایمز نیویورک، معترضان با پلاکاردهایی علیه جنگ حضور یافتند که روی آن‌ها نوشته شده بود: «ترامپ یک جنایتکار جنگی است» و «نه به جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران». ⭕️معترضان در حالی که پارچه نوشته‌هایی را با خود حمل می‌کردند، شعار می‌دادند «دست از سر ایران بردارید»، «جنگ علیه ایران را متوقف کنید».
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨الدفاعات الجوية الإيرانية تسقط طائرة مسيرة من طراز "هيرمز". ⭕️پدافند هوایی ایران یک پهپاد هرمس را سرنگون کرد.
54.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه‌های دلسوزانه رامین کامران فعال سیاسی ضد ج ا اما با شرافت به مردم ایران در مقابله با تجاوزهای دشمن خارجی "دشمن خارجی به ما حمله کرده و اولویت ما مقابله با دشمن خارجی است. در زمان جنگ، مهمترین چیز اتحاد داخلی است. باید این جنگ را بُرد و من در پیروزی ایران هیچ شکی ندارم. البته باید تا پیروزی پایداری کرد و با خائنین مقابله نمود."
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ما در جنگ اراده‌ها قرار داریم! در سمت اراده خدا بایستید و نقش‌آفرینی کنید. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
هشدار سایبری دربارۀ استارلینک در ایران 🔹یک کارشناس امنیت سایبری هشدار داد اینترنت ماهواره‌ای استارلینک می‌تواند به ضرر امنیت کشور تمام شود و به تقویت شبکه نفوذ دشمن کمک کند. 🔹احسان کیانخواه، پژوهشگر فضای مجازی، دربارۀ تغییر رنگ ایران در نقشۀ رسمی سایت استارلینک گفت: استارلینک بدون رعایت مصوبۀ سازمان تنظیم مقررات، در شرایط جنگی اقدام به فعال‌سازی سرویس در ایران کرده است. به گفتۀ او، هدف این اقدام، دور زدن گیت‌وی ملی و قوانین کشور است تا امکان ایجاد شبکۀ مش و تقویت ارتباطات نفوذی‌ها در داخل فراهم شود. 🔹او همچنین هشدار داد: تنها اتصال ۱۰ نقطه برای راه‌اندازی یک شبکۀ مش کافی‌ است و مردم نباید ناآگاهانه با استفاده از مودم‌های استارلینک به دشمن کمک کنند. هرکسی که چنین تجهیزاتی را شناسایی کرد، باید اطلاع دهد چون این شبکه‌ها می‌توانند پدافند کشور را تحت‌تأثیر قرار دهند. 🔹به‌تازگی ایران در نقشۀ سایت استارلینک از رنگ خاکستری (غیردسترس) به آبی تیره (به‌زودی در دسترس) تغییر کرده؛ اتفاقی که احتمال توسعۀ خدمات این شرکت در ایران را تقویت می‌کند. این تحول هم‌زمان با حملات رژیم صهیونیستی و محدودیت‌های اینترنتی رخ داده و نگرانی‌ها دربارۀ اهداف امنیتی و سیاسی استارلینک را افزایش داده است.
🔴درباره قطعی نت واقع بین باشیم 🔹‌همراه باشیم با سیستم. باید اینترنت قطع باشه. وسط جنگیم. قطعی نت جزئی از جنگه
2.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ موزیک جدید و زیبای چاووشی/ شیپور جنگ را زده و یکباره صلح میطلبید؟ با ما رسیدگان به یقین پس مایلید قمار کنید؟
🔺الاخبار: پدافند اسرائیل فروپاشیده است؛ افزایش دقت و قدرت موشک‌های ایران 🔹روزنامه الاخبار لبنان ضمن برشمردن اهداف راهبردی حملات موشکی ایران، اعلام کرد که پدافند هوایی صهیونیست‌ها فروپاشیده و همزمان، قدرت و دقت موشک‌های ایران افزایش پیدا کرده است. 🔹در حیفا حتی آژیرهای خطر نیز فعال نشد. ارتش صهیونیستی مدعی شده که این اتفاق به علت اختلال در رهگیری موشک‌های ایران است. 🔹گزارش‌ها از تخریب وحشتناک در منطقه «نس تسیونا» حکایت دارد که آکادمی مطالعات بیولوژیک رژیم صهیونیستی در آن مستقر است. تولید ویروس‌های کشنده و سموم ترکیبی از مهم‌ترین اهداف تاسیس این مکان به شمار می‌رود. 🔹شدت انفجار موشک‌های ایرانی در این دور از حملات به حدی بود که صدای آن تا کرانه باختری می‌رسید و برخی از تحلیلگران آن را شبیه زلزله توصیف می‌کردند. 🔹فرودگاه بن گوریون نیز که دیروز شاهد انفجارهای شدید و متوالی بود، یکی از اهداف راهبردی حملات دیروز بود که البته به علت سانسور رسانه‌ای شدید، تصاویری از آن منتشر نشده است.
هدایت شده از ایران من
🔰 درخواست یکی از نیروهای پدافند استان‌های دیگر در کشور: 🔘 عکس و فیلم نگیرید، اگر این پدافندها نابود شود نوبت خودتان است 🟡 عزیزان خواهشا از پدافند فیلم نگیرید. درست از همان زاویه ای که فیلم ها منتشر شده بود همکاران من را مورد اصابت قرار دادند. 🟡 بدانید که اگر این پدافندها نابود شود در مرحله بعدی شما مردم درگیر خواهید بود و دیگر وقتی میفهمیم که کار از کار گذشته است. 🟡 ما برای امنیت کشورمان پدافند را داریم و اگر اطلاعات این پدافندها به دشمن برسد بدانید که قطعا دشمن در مقابل آن آرام نخواهد نشست و برای نابودی آن هر کاری را انجام می دهد. 🟡 خواهشا فیلم و عکس از پدفند نگیرید و برای دیگران هم ارسال نکنید. 🇮🇷 « جدیدترین اخبار نبرد ایران و رژیم صهیونیستی » 👇🏻👇🏻👇🏻 🌐 @Iraaneman
♦️عطاالله مهاجرانی: عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود 🔹از سوراخ مذاکره سه بار گزیده شدیم غرب پرستان بیشرف باعث وضع امروز ما هستند ظریف روحانی پزشکیان و....و تفکر لیبرالی