eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
2.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در ‌روزهای اخیر یکی از فعالان مجازی عراق، چالشی از نحوه اصابت موشک‌های ایرانی را در فضای مجازی به اشتراک گذاشت که مورد استقبال مردم قرار گرفت. خوش ذوق‌های مجازی هم این چالش را با انتشار یک تکه از فیلم‌های رهبری کامل کرده‌اند و نوشته‌اند: ✓ این چالش بدون حضور آقا این‌قدر قشنگ نمی‌شه 😍👏 🔸🌸✨♦️✨🌸🔸🔷 🏅نشر آثار استاد رائفی پور @SokhanraniOstadRaefipoor
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرماندهی حکیمانه رهبری، ایران را به اوج اقتدار جهانی رساند و ماشین جنگی غرب را مجبور به توقف کرد! 🔹 احمدرضا دانش، کارشناس و فعال رسانه‌ای: رهبری سیاست نظامی‌اش به جایی رسیده که وقتی ناتو، آمریکا و اسرائیل همه به ایران حمله کردند اما پس از ۱۲ روز متوقف شدند و جایگاه ایران در دنیا هم ارتقاء پیدا کرد. ایران تنها کشوری است که جرات کرده اسرائیل را جوری بزند بعد از ۱۲ روز عقب نشینی بکند.
4.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تایید بتن‌ریزی برجامیون در صنعت هسته‌ای 🔹 شهید فریدون عباسی: دولت روحانی در راکتور آب سنگین اراک سیمان ریخت؛ آن هم در جای اصلی راکتور یعنی در ۱۵۰ میله سوخت نه حوضچه. 🔹بنده به آقای روحانی گفتم که اجازه دهید این سانتریفیوژها راه‌اندازی شود که در مذاکره دستتان پر باشد اما در جلسه عده‌ای بودند که اصلا اعتقادی به هسته‌ای نداشتند.
5.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌اگر جنگ بزرگی با ایران در بگیرد، آمریکا با توان بالا وارد می‌شود! محمد سرافراز، رئیس اسبق صدا و سیما: 🔹️اگر جنگ بزرگی با ایران در بگیرد، قطعا آمریکا با توان بالایی می‌آید؛ اروپایی‌ها هم همراهی خواهند کرد. 🔹️روس‌ها و چینی‌ها هم ممکن است پشتیبانی نظامی اطلاعاتی بکنند اما مستقیما درگیر جنگ ما نمی‌شوند.
📌مرکز مطالعات امنیت ملی اسرائیل گفته: کمتر از ۳ ماه ...
2.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌ترامپ درباره اعزام نیروهای آمریکایی به اوکراین گفت: 🔹«به شما اطلاع خواهیم داد، شاید همین امروز… ما مشارکت خواهیم داشت.»
📌چون هنوز جنگ تمام نشده، شورای دفاع تشکیل شد اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: 🔹در حال حاضر جنگ به پایان نرسیده است و به همین خاطر است که شورای دفاع تشکیل شده است. باید با توجه به دشمنی این جنایتکاران، به صورتی عمل کنیم که اقدامات آنها خنثی شود تا بتوانیم برای آینده برنامه ریزی کنیم.
📌ترامپ: من در شش ماه، ۶ جنگ را پایان دادم! رییس‌جمهور آمریکا: 🔹 تا زمانی که حماس نابود نشود، گروگان‌های باقی‌مانده(اسرا) آزاد نخواهند شد. 🔹من کسی بودم که با مذاکره صدها گروگان(اسرای در اختیار حماس) را آزاد کردم و به اسرائیل و آمریکا بازگرداندم. 🔹هرچه سریع‌تر با حماس مقابله و آن را نابود کنیم، شانس موفقیت بیشتر می‌شود. 🔹من در شش ماه، شش جنگ را پایان دادم و تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم.
2.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌ترامپ در مصاحبه با فاکس نیوز : جنگ اسرائیل علیه ایران تمام نشده است 🔹️ترامپ می‌گوید که ۵ جنگ را پایان داده است. هنیتی مجری فاکس نیوز: نه، تو ۷ جنگ را تمام کردی و شروع می‌کند به لیست کردن آنها. 🔹️پاسخ ترامپ: نه، من موضوع ایران-اسرائیل را “لزوما نهایی‌شده” نمی‌دانم.» ✍ کینه سفیانی مختص با شیعیان به خصوص ایران و یمن است
جنبش ضد سفیانی
📌ترامپ در مصاحبه با فاکس نیوز : جنگ اسرائیل علیه ایران تمام نشده است 🔹️ترامپ می‌گوید که ۵ جنگ را پا
✍ مرحوم علامه گفته بودند که هجمه ای بزرگ علیه ایران و یمن رخ میدهد که ان شالله طبق روایات در دمشق زلزله ی مهیبی رخ میدهد و بعد از آن خسف دمشق اتفاق میفتد و بعد از آن کوهی از طلا از دهانه فرات نمایان میشود که توجه رومیان (شامل اروپا و آمریکا) را به آن منطقه شام جلب میکند با توجه به تحلیل های که در حال حاضر میشود مبنی بر اینکه ترامپ در حال ایجاد صلح بین روسیه و اکراین است و بعضا گفتند اگر در ان منطقه صلح شود جمیع کشور های غربی متفق القول با مکانیسم ماشه سعی در هجمه علیه ایران اسلامی دارند باید استغاثه کرد و به درگاه خداوند متعال مسئلت کرد و از امام زمان یاری خواست که ان شالله هرچه زودتر از این حرم ، ایران اسلامی دفع بلا انجام شود انشالله
19.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اوه اوه آقای رجبی دوانی چوب زد تو پشم و کرک ظریف و روحانی👌🏼👌🏼 روحانی اشعث ظریف ابوموسی اشعری ماشاالله به رسانه ملی که این گفتگوی صریح رو تدارک دید آفرین بر استاد رجبی👌🏼
امریکا داره پایگاه های خودش رو در منطقه تخلیه میکنه! نتیجه میگیریم قراره قلاده سگ های ولگردش رو در منطقه بازکنه! داعش تکفیری ها