eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
8.8هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وعده سلیمان نبی بازگشت دوباره جنها به دنیا در آخرالزمان
🔴 چند روایت درباره شیوع بیماری هاری پس از طاعون‼️ 🔹️ ابو حمزه ثمالی روایت کرده که امام باقر (ع) فرمودند: 🔹️ ای ابوحمزه! قائم قیام نمیکند مگر هنگامه ترس و وحشت و زلزله بسیار و گرفتاری و بلاهای ناگورایی که مردم بدان دچارند و قبل از آنها طاعونی فراگیر و جنگ های سخت همچون شمشیری بران که در میان اعراب برقرار است و مردم در اختلافی سخت و پراکندگی و چند دستگی در دین و دگرگونی در حالشان بسر میبرند تا آنجا که مردم از شدت آنچه که از هاری مردم و پاره پاره کردن یکدیگر میبینند شبانه روز تمنای مرگ میکنند. 📚منبع: غیبت نعمانی باب 13 حدیث 22 ص 377 🔹️ مردم با یکدیگر به حج روند و بدون پیشوا روانه عرفات گردند و آنگاه که در منی منزل کردند ، همچون افرادی که به هاری دچار شده اند به جان هم افتند تا آنکه عقبه را سیل خون فرا گیرد. 📚عصر ظهور (علامه کورانی) ص29 نسخه خطی ابن حماد ص 60 . ؟
3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این فیلم ساختگی از چندین سال پیش است؛ و سخنگوی (خیالی) کاخ سفید را نشان می‌دهد، که درباره موجودات فرازمینی «مطالبی که قبلاً‌ محرمانه بوده» را بیان می‌کند. 🔹اما حضار سریعاً متوجه می‌شوند که «این افشاگری درباره فرازمینی‌ها برای پرت کردن حواس مردم از طرح راه‌اندازی جنگ دیگری است». 🔹خبرنگار (فرضی) سؤال می‌کند: «نکند قصد حمله به ایران را دارید؟ (که موضوع فرازمینی‌ها را مطرح می‌کنید)».
جنبش ضد سفیانی
♦️تناقضات آقامیری و وکیل مدافع شدن قاتلان امام حسین! 🔹جناب حسن آقامیری کاش زیارت عاشورا رو با بصیرت
18.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝 *پاورقی* چطور تو قضیه‌ی مهسا امینی نگفتی ولی دم‌ داره و باید دادگاه برگزار بشه به بچه‌های امام حسین که میرسی...!!!
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویر بارش عجیب باران در بوشهر / صدای رعد و برق را بشنوید 🔹 تصاویر منتشر شده از بارش شدید باران و طوفان در شهر ارم در استان بوشهر حکایت دارد. 📳
4.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موج ناگهانی سرما در تعدادی از شهرهای ایتالیا! 📳
📷 تصاویری از حوادث ناشی از وقوع تندباد امروز در شهر مشهد.
☑️چه حس خوبی داره این تصویر ما الان دقیقا در میانه این مسیر هستیم ... ان معی ربی سیهدین ...