eitaa logo
جنبش ضد سفیانی
2.1هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با ما کانال اصلی در تلگرام t.me/pouyesh_mahdaviat
مشاهده در ایتا
دانلود
حزب الله لبنان بنظر دوتا کار داره میکنه: یکی داره بهانه برای حمله به اسرائیل را جمع وجور میکنه، دوم عرصه و میدان رو رصد میکنه، تا طبق واکنش اسراییلی ها، نوع و زمان حمله رو مشخص کنند. اسراییل برای آبرو داری، مجبوره یه حرکت نظامی انجام بده. این وسط، یکی دولت سوریه مشخص نیست، چکار خواهد کرد، هم به دلیل اینکه برخلاف سایر اضلاع مقاومت، گروه نیست و یک کشور مستقل هست ونیز گرفتار داخل هست. و دوم کرانه باختری، آیا مردم اش نمیخواد اقدامی بکنند؟ شعار «کرانه باختری باید مسلح شود» رو اگر بخاطر بیاریم ، نتیجه ش احتمالا این میشه که بعد حمله احتمالی حزب‌الله به اسراییل، که اسراییل گرفتار دو جبهه میشه و بلبشو میشه،مردم مسلح کرانه باختری خروج خواهد کرد، تا گرفتار سیستم امنیتی وجاسوسی کرانه نشن. سوم هرچند این حرف خیلی مستند نیست، اما از لبنان و سوریه به کرانه باختری تو نل های زیرزمینی هست و شاید احتمالا تا غزه هم بطور معدود رفته باشه، یا تونل از مصر به غزه(بغیر تونلهای معمولی غزه به مصر) هر کسی از هرکشوری، میتونه ازین تونلها ،علیه صهیونیست ها سر دربیاره. چون بهترین حمله به اسرائیل، حمله از درون جمعیت هست، سلاحهای بزرگ از کار میفتند و مزایای دیگر.. ✍🏻آقای شادیفر
شرح و بررسی خسف دمشق در عصر ظهور.pdf
حجم: 10.69M
🟩 شرح و بررسی «خسف دمشق» در عصر ظهور ▪️ تعداد صفحات: ( ۹ ) 🔘 فهرست: ▫️خسف و زلزله جابیه - حرستا در دمشق کشور سوریه ▫️زلزله دمشق در سوریه در جابیه یا حرستا؟ ▫️زلزله در جابیه دمشق یا جابیه جولان در فلسطین؟ ▫️حجم خسارت خسف و زلزله دمشق ▫️زمان زلزله دمشق ▫️حوادث قبل و بعد از زلزله دمشق ➕پیوست: ترتیب حوادث فتنه شام قبل از ظهور. 📥 دریافت عکس‌نوشته مقاله ┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉ ✍باید منتظر «خسف دمشق» و اتفاقات بعدی بود، که در نهایت به خروج سفیانی (آخرین مهره یهود و اولین نشانه حتمی ظهور) ختم خواهد شد. جنگ فراگیر محور مقاومت شیعی با اسرائیل بعد «هرج الروم» خواهد بود ، که باعث فروپاشی اسرائیل می‌شود و پس از ظهور به دست امام زمان ارواحنافداه فلسطین آزاد خواهد شد.
صدها نظامی فرانسوی وارد اراضی اشغالی شدند وبگاه میدل ایست آی در گزارشی از انتقال صدها نظامی فرانسوی که دارای تابعیت مضاعف اسرائیلی هستند، به اراضی اشغالی جهت مشارکت در جنگ علیه غزه خبرداد. منبع و جزئیات بیشتر: (لینک).
کد خبر 1534991 تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۲ صدها نظامی فرانسوی وارد اراضی اشغالی شدند وبگاه میدل ایست آی در گزارشی از انتقال صدها نظامی فرانسوی که دارای تابعیت مضاعف اسرائیلی هستند، به اراضی اشغالی جهت مشارکت در جنگ علیه غزه خبرداد. منبع و جزئیات بیشتر: (لینک).
♦️ پوتین: درگیری حماس و اسرائیل نشان دهنده شکست واشنگتن در خاورمیانه است رئیس‌جمهور روسیه: 🔹این یک نمونه آشکار از شکست سیاست ایالات متحده در خاورمیانه است. 🔹️دلیل این شکست به عدم توجه به منافع اصلی فلسطینیان و عدم تلاش برای تشکیل دولت مستقل فلسطینی باز می‌گردد. 💠@khabareforinews
بمب فسفری میدونید چیه؟ این بمب اونقدر میسوزه تا تموم شه حتی با اب خاموش نمیشه و در اب هم میسوزه، دودش به ریه اسیب حاد میزنه اگه روی بدن کسی بیفته همینطور میسوزونه از لباس و پوست تا به استخوان برسه و قربانی باید خوش شانس باشه روی سر یا سینش بیفته که در جا بمیره!
وداع با اسلحه رهبر مبارزات مردم فلسطین علیه صهیونیست تا بود اما پس از سال ها مبارزه، تصمیمی تاریخی گرفت تا دست از اسلحه بکشد و به صلح با آنهایی که قبلا علیه آنها مبارزه کرده بود بپردازد. مستند وداع با اسلحه روایت همین فراز و نشیب هاست هم اکنون پخش از شبکه سوم سیما ✍ در این مستند خیلی کامل از فتنه ی اردن از ابتدای تشکیل دولت یهودی را بر ملا میکند پادشاه اردن به یاسر عرفات خیانت میکند و جنگی بینشان در میگیرد جمال عبدالناصر پادرمیانی کرده و این دو را آتشی میدهد فردای آن روز ، کاملا اتفاقی (ترور بیولوژیکی) جمال عبدالناصر پادشاه مصر سکته کرده و میمیرد در جنگ فعلی حماس و اسراییل ، اردن به اسراییل کمک رسانی کرده است احتمال زیاد این جنگ با اسراییل شدت بگیره به عنوان کشور عرب با یک عملیات هماهنگ با دولت یهود ، یک حمله سوری انجام داده اسراییل رو ازاد کند فلسطینی های مفیم اردن هم از این عمل استقبال کرده و زیر پرچم او قرار بگیرند تا یهودی ها در دولت در سایه در امنیت بمانند.
1.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهپیمایی بزرگ حمایت از مقاومت فلسطین در قلب شیکاگوی آمریکا 🆔 @snntv
✍ الان حواس اروپا رفته سمت اسراییل همین میتونه ابتکار عمل روسیه رو برای پیشبرد قوی تر به سمت اوکراین بگیرد 🤲🌹
1.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴هواپیماهای اروپایی با تجهیزات نظامی به تازگی در اسرائیل فرود آمدند. @Military_Analysis
2.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر بارش بمب‌های ممنوعه فسفری بر سر مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه سپاه سایبری پاسداران👇🏻 ☑️ @SEPAHCYBERY
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کماندوهای عراقی پشت مرزهای اسرائیل ◽️ اصلی ترین گزینه ورود به جنگ با صهیونیست‌ها کدام گروه عراقی است؟ @alnujaba