doaye salamati master.mp3
4.68M
📻 دعای سلامتی امام زمان(عج)...
🎙 با صدای مصطفی صالحی(ادمین کانال)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2471231687Ca52bb40a84
☀️ بسم الله الرحمن الرحیم
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🌺
🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز چهارشنبه زیبایتان به خیر
✅ ذکر روز چهارشنبه :
یا حی و یا قیوم ( ای زنده و پاینده )
(۱۰۰مرتبه)
🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼
آیات صفحه🌹( ۷۱ )🌹
نیت: بر طرف شدن موانع ظهور آقاجانمان امام زمان(عج)
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
4_5861856771005481903.mp3
933.9K
🔸ترتیل صفحه ۷۱ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : حجاز
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
4_5861856771005481904.mp3
2.14M
🔸ترتیل صفحه 71 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
قرآن ترجمه المیزان
سوره 3
سوره مبارکه آل عمران
صفحه 71
وَلَئِنْ مُتُّمْ أَوْ قُتِلْتُمْ لَإِلَى اللَّهِ تُحْشَرُونَ (158)
و بى ترديد اگر بميريد يا کشته شويد فقط به سوى خدا محشور مى شويد. (158)
فَبِمَا رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ ۖ وَلَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ ۖ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ ۖ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ (159)
پس به سبب رحمتى که از جانب خداست با آنان نرمخوى شده اى و اگر درشتخوى و سنگدل بودى از گِرد تو پراکنده مى شدند; پس آنان را ببخش و برايشان آمرزش بخواه و در کار [اداره جامعه ]با آنها مشورت کن، و چون تصميم گرفتى بر خدا توکّل کن; همانا خدا توکّل کنندگان را دوست مى دارد. (159)
إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ ۖ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ ۗ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (160)
اگر خدا شما را يارى کند هيچ کس بر شما غالب نمى شود، و اگر از يارى شما خوددارى کند کيست آن که بعد از او شما را يارى کند؟ و مؤمنان بايد فقط بر خدا توکّل کنند. (160)
وَمَا كَانَ لِنَبِيٍّ أَنْ يَغُلَّ ۚ وَمَنْ يَغْلُلْ يَأْتِ بِمَا غَلَّ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۚ ثُمَّ تُوَفَّىٰ كُلُّ نَفْسٍ مَا كَسَبَتْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ (161)
و هيچ پيغمبرى حق ندارد خيانت کند، و هر کس خيانت کند روز قيامت با آن خيانتى که کرده است مى آيد، سپس به هر کسى آنچه کسب کرده است به طور کامل داده مى شود، و آنان ستم نمى بينند. (161)
أَفَمَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَ اللَّهِ كَمَنْ بَاءَ بِسَخَطٍ مِنَ اللَّهِ وَمَأْوَاهُ جَهَنَّمُ ۚ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ (162)
پس آيا کسى که در پى رضاى خدا باشد مانند کسى است که به خشمى از سوى خدا بازگشته و جايگاهش جهنّم است؟ و بد بازگشتگاهى است. (162)
هُمْ دَرَجَاتٌ عِنْدَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ بَصِيرٌ بِمَا يَعْمَلُونَ (163)
آنان [هر دو گروه ]نزد خدا داراى درجاتى [متفاوت ]هستند، و خدا به آنچه مى کنند بيناست. (163)
لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَإِنْ كَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِي ضَلَالٍ مُبِينٍ (164)
همانا خدا به مؤمنان نعمتى گران عطا کرد چون ميان آنان رسولى از خودشان برانگيخت که آيات او را بر آنان بخواند و آنها را تزکيه کند و به ايشان کتاب و حکمت بياموزد; و بى شک پيش از آن در گمراهى آشکارى بودند. (164)
أَوَلَمَّا أَصَابَتْكُمْ مُصِيبَةٌ قَدْ أَصَبْتُمْ مِثْلَيْهَا قُلْتُمْ أَنَّىٰ هَٰذَا ۖ قُلْ هُوَ مِنْ عِنْدِ أَنْفُسِكُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (165)
و آيا هنگامى که [در جنگ اُحُد ]مصيبتى به شما رسيد که دو برابر آن را [بر دشمن ]وارد کرده بوديد مى گوئيد: اين مصيبت از کجاست؟ بگو: آن از جانب خود شماست [که از امر پيامبر تخلّف کرديد ]همانا خدا بر هر چيزى تواناست. (165)
☘💐☘💐☘
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
نکته تفسیری صفحه ۷۱:
مهربانترین پیامبر:
مرد بیابان نشین نزد پیامبر آمد. از چهره اش معلوم بود كه شخص بداخلاقی است. به پیامبر كه رسید، به جای اینكه سلام كند، لباس پیامبر را گرفت و محكم به سمت خود كشید. این كار مرد باعث شد كه لباس پیامبرصلوات الله علیه به گردنش گیر كند و خطّ سرخی به روی آن به جا گذارد. كسانی كه این صحنه را دیدند، خشمگین شدند و در انتظار برخورد تند پیامبر با آن مرد بودند؛ ولی پیامبر با آرامش منتظر شنیدن خواسته ی آن مرد بود. مرد بیابان نشین هم بدون عذرخواهی گفت: «ای محمد، سهم مرا از زكات بده.» پیامبر اکرم صلوات الله علیه در مقابل بیادبی آن مرد، با مهربانی به او تبسّم كرد و دستور داد كه سهمش را به او بدهند.[1]
یكی از ویژگی های مهم پیامبر(ص) كه باعث شد بسیاری از مردم، دین اسلام را بپذیرند، اخلاق نیكوی آن حضـرت بود. آن مرد الهی با خوشرویی، ادب، بردباری، بخشش و گذشت خود، همچون آهنربایی كه بُراده های آهن را به خود جذب می كند، مردم را به سوی خود می کشاند و از انسانهایی بداخلاق و سنگدل، افرادی خوش خُلق و مهربان میساخت. از عادات همیشگی ایشان این بود كه به عیادت بیماران می رفت، به بینوایان كمك میكرد، به یتیمان بسیار محبّت می نمود و عذرخواهی افراد را به آسانی می پذیرفت. آن حضرت، كودكان را بسیار دوست داشت و به همگان توصیه می كرد كه كودكان را دوست بدارند. به همه زودتر سلام می كرد و در مجالس در كنار مردم می نشست. روی زمین مینشست و غذا می خورد و با فقیران هم غذا می شد. هرگز دشنام نمی داد و بدی كسی را پشت سرش باز نمی گفت و دیگران را بر خود ترجیح میداد. او چنان اخلاق و رفتار نیكویی داشت كه خداوند به او فرمود: «وَ اِنَّکَ لَعَلّْی خُلُقٍ عَظیم» یعنی تو اخلاق بسیار نیكویی داری.[2] پیامبر مهربانمان هرگز قوم گمراه و نادان خود را نفرین نكرد و تمام تلاش خود را برای هدایت آنان به كار گرفت. هرگاه كافران آزار و اذّیت پیامبر را از حد می گذراندند، او به خداوند عرض میكرد: «خدایا، قوم مرا ببخش؛ چرا كه آنان نمی دانند.» [3]
هشت سال از هجرت پیامبر به مدینه گذشته بود که مسلمانان به رهبری پیامبر، مكه را فتح كردند. همه می گفتند كه پیامبر دستور قتل عام مشركان را صادر می كند؛ اما آن پیشوای مهربان، همه ی مشركان را بخشید و آنان را آزاد كرد و به مسلمانان نیز اعلام فرمود كه مشركان در امان هستند. همین گذشت و بخشش باعث اسلام آوردن بسیاری از مردم شد. پیامبر صلوات الله علیه با اخلاق نیكویش به ما آموخت كه بهترین راه برقرار كردن ارتباط با دیگران و به دست آوردن دلهای آنان، خوشرویی و مهربانی است، و بخش مهمّی از دین و دینداری، مربوط به اخلاق نیكو و رفتار درست با مردم است.
[1] - بحار الانوار ج16 ص230
[2] - سوره قلم/ آيه 4
[3] - اقبال الاعمال ص213
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d