🌸🥀🌿🌾💐
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
آغاز محفل عصرانه قرآن کریم....
تلاوت و قرائت #جزء_پانزدهم قرآن کریم:
👇👇👇👇
دو فایل خدمتتان ارسال می شود...
فایل ترتیل عادی ....
فایل ترتیل با سرعت(تحدیر)...
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
15.mp3
13.8M
🌙رمـضــان بــهار قــرآن
🌸#هرروزیک_جزء
🔸ترتیل #جزء_پانزدهم قرآن کریم
⏰ دور عادی ترتیل با زمان حدود ۶۰ دقیقه
🎧با صوت زیبای
#استاد_حامدشاکرنژاد
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
Tahdir-Ahmad-dabagh.Joze_.15.mp3
25.75M
🌙رمـضــان بــهار قــرآن
🌸#هرروزیک_جزء
🔸ترتیل #جزء_پانزدهم قرآن کریم
⏰ دور تند (تحدیر) با مدت زمان حدود ۳۰ دقیقه
🎧با صوت زیبای
#استاد_احمددبّاغ
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
🔴 🔴🔴
🔴🔴
🔴
﷽
قرائت و تلاوت صفحه ۵۰۴ قرآن کریم و مصحف شریف
👈 به نیت سلامتےوظهور امام زمان(عج)هدیه به پیامبران و ۱۴معصوم و حضرت معصومه علیهمالسلام، امام راحل، شهدا،سلامتي رهبر بزرگوار انقلاب، هدیه به روح همه اموات پدران و مادران ازدست رفته، اموات بد وارث و بلاوارث، آمرزش گناهان و شفاے بیماران و اداء دین ذوالحقوق و سلامتی و عاقبت به خیری خود و فرزندانتان
قربه الی الله
🔴
🔴🔴
🔴🔴🔴
☀️ به نام خداوندی که کارساز است؛ زما و طاعت ما بی نیاز است
«خدا» ؛ بهترين نگهدار است
با خدا باشید
تا هیچ طوفانی
نتواند در مقابلتان قد علم کند
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅سلام و ادب
روز جمعه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ
✅ ذکر روز جمعه :
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ ( خدایا رحمت بفرست بر محمد و خاندان محمد )
100 مرتبه
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼
آیات صفحه🌹( ۵۰۴ )🌹را تلاوت کرده
و به پیامبر(ص)اماممان(ع)وخانم فاطمه الزهرا (س)و خانم فاطمه معصومه(س) هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
صفحه 504 مصحف شریف
سوره مبارکه احقاف
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
4_6046098945174669146.mp3
1.03M
🔸ترتیل صفحه ۵۰۴ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : رست
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
4_6046098945174669147.mp3
1.95M
🔸ترتیل صفحه 504 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
قرآن ترجمه المیزان
سوره 46
سوره مبارکه الاحقاف
صفحه 504
وَوَصَّيْنَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا ۖ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا ۖ وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا ۚ حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَىٰ وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي ۖ إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ (15)
و انسان را به احسان درباره پدر و مادرش سفارش کرده ايم، مادرش او را با مشقّت حمل کرد و با مشقّت بزاد و مدّت حمل او تا بازداشتنش از شير سى ماه است، [او به تدريج بزرگ مى شود] تا وقتى که به قوّت [فکرى] خود نائل شود و به چهل سال برسد، مى گويد: پروردگارا! به دلم بينداز تا شکر نعمت تو را که بر من و بر پدر و مادرم ارزانى داشته اى ادا کنم و تا کار شايسته اى انجام دهم که از آن خشنود مى شوى و براى من در نسلم شايستگى پديد آور، همانا من به سوى تو بازگشتم و به يقين من از تسليم شدگانم. (15)
أُولَٰئِكَ الَّذِينَ نَتَقَبَّلُ عَنْهُمْ أَحْسَنَ مَا عَمِلُوا وَنَتَجَاوَزُ عَنْ سَيِّئَاتِهِمْ فِي أَصْحَابِ الْجَنَّةِ ۖ وَعْدَ الصِّدْقِ الَّذِي كَانُوا يُوعَدُونَ (16)
اينانند که در ميان اهل بهشت نيکوترين اعمالشان را قبول مى کنيم و از بدى هايشان مى گذريم; وعده راستى که به آنان داده مى شد. (16)
وَالَّذِي قَالَ لِوَالِدَيْهِ أُفٍّ لَكُمَا أَتَعِدَانِنِي أَنْ أُخْرَجَ وَقَدْ خَلَتِ الْقُرُونُ مِنْ قَبْلِي وَهُمَا يَسْتَغِيثَانِ اللَّهَ وَيْلَكَ آمِنْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ فَيَقُولُ مَا هَٰذَا إِلَّا أَسَاطِيرُ الْأَوَّلِينَ (17)
و آن کس که به پدر و مادرش گفته است: اُفّ بر شما! آيا به من وعده مى دهيد که [از قبر] بيرون آورده مى شوم در حالى که پيش از من نسل ها در گذشتند [و کسى زنده نشد؟] در حالى که آن دو به خدا استغاثه مى کنند [و مى گويند:] واى برتو! ايمان بياور همانا وعده خداوند حقّ است و او مى گويد: اين جز افسانه هاى پيشينيان نيست. (17)
أُولَٰئِكَ الَّذِينَ حَقَّ عَلَيْهِمُ الْقَوْلُ فِي أُمَمٍ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ ۖ إِنَّهُمْ كَانُوا خَاسِرِينَ (18)
اينانند که در ميان امّت هايى از جنّ و انس که پيش از آنان درگذشتند [به شمار آمده و] قول عذاب بر آنان محقّق شده است; به يقين آنها زيانکار بوده اند. (18)
وَلِكُلٍّ دَرَجَاتٌ مِمَّا عَمِلُوا ۖ وَلِيُوَفِّيَهُمْ أَعْمَالَهُمْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ (19)
و براى هر يک [از اين دو گروه] از اعمالى که کرده اند درجاتى است [اين بدان جهت است که خدا به عدالت با آنان رفتار کند] و براى آن است که [جزاى ]اعمالشان را به طور کامل به آنها بدهد و به ايشان ظلم نخواهد شد. (19)
وَيَوْمَ يُعْرَضُ الَّذِينَ كَفَرُوا عَلَى النَّارِ أَذْهَبْتُمْ طَيِّبَاتِكُمْ فِي حَيَاتِكُمُ الدُّنْيَا وَاسْتَمْتَعْتُمْ بِهَا فَالْيَوْمَ تُجْزَوْنَ عَذَابَ الْهُونِ بِمَا كُنْتُمْ تَسْتَكْبِرُونَ فِي الْأَرْضِ بِغَيْرِ الْحَقِّ وَبِمَا كُنْتُمْ تَفْسُقُونَ (20)
و روزى که کافران بر آتش عرضه مى شوند [به آنان گفته مى شود:] شما چيزى هاى مطبوع خود را در زندگى دنيايتان مصرف کرديد و از آنها بهره مند شديد [و چيزى ذخيره نکرديد] بنابراين امروز به سبب آن که در زمين به نا حقّ تکبّر مىورزيديد و به سبب آن که پيوسته گناه مى کرديد، با عذاب ذلّت آور جزا داده مى شويد. (20)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d