4_5933533487343600881.mp3
815.1K
🔸ترتیل صفحه ۴۶۷ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : رست - بیات
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
4_5933533487343600882.mp3
1.92M
🔸ترتیل صفحه 467 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست - بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
قرآن ترجمه المیزان
سوره 39
سوره مبارکه الزمر
صفحه 467
وَتَرَى الْمَلَائِكَةَ حَافِّينَ مِنْ حَوْلِ الْعَرْشِ يُسَبِّحُونَ بِحَمْدِ رَبِّهِمْ ۖ وَقُضِيَ بَيْنَهُمْ بِالْحَقِّ وَقِيلَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (75)
و فرشتگان را مى بينى که اطراف عرش را احاطه کرده اند در حالى که همراه با ستايش پروردگارشان او را [از هر نقصى] تنزيه مى کنند و ميان آنان به حق داورى مى گردد و گفته مى شود: ستايش مختصّ خدا پروردگار جهانيان است. (75)
سوره 40
سوره مبارکه غافر
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
حم (1)
حاء، ميم. (1)
تَنْزِيلُ الْكِتَابِ مِنَ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (2)
نازل کردن اين کتاب از جانب خداى عزّتمندِ دانا است. (2)
غَافِرِ الذَّنْبِ وَقَابِلِ التَّوْبِ شَدِيدِ الْعِقَابِ ذِي الطَّوْلِ ۖ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ إِلَيْهِ الْمَصِيرُ (3)
که آمرزنده گناه و قبول کننده توبه سخت عقوبت و صاحب عطاى فراوان است، هيچ معبودى جز او نيست، بازگشت [همه] فقط به سوى او است. (3)
مَا يُجَادِلُ فِي آيَاتِ اللَّهِ إِلَّا الَّذِينَ كَفَرُوا فَلَا يَغْرُرْكَ تَقَلُّبُهُمْ فِي الْبِلَادِ (4)
در آيات خدا مجادله نمى کنند مگر کسانى که کافراند، پس نبايد گشتن آنان در شهرها تو را [به تصوّر اين که خوشبخت اند] فريب دهد. (4)
كَذَّبَتْ قَبْلَهُمْ قَوْمُ نُوحٍ وَالْأَحْزَابُ مِنْ بَعْدِهِمْ ۖ وَهَمَّتْ كُلُّ أُمَّةٍ بِرَسُولِهِمْ لِيَأْخُذُوهُ ۖ وَجَادَلُوا بِالْبَاطِلِ لِيُدْحِضُوا بِهِ الْحَقَّ فَأَخَذْتُهُمْ ۖ فَكَيْفَ كَانَ عِقَابِ (5)
پيش از اينان قوم نوح و احزابى که بعدشان بودند [پيامبران را] تکذيب کردند و هر امّتى قصد رسولشان را کردند که او را به عقوبت بگيرند و به باطل مجادله کردند تا بدين وسيله حق را از بين ببرند، من هم آنان را به عقوبت گرفتم پس کيفر من چگونه بود؟ (5)
وَكَذَٰلِكَ حَقَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ عَلَى الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّهُمْ أَصْحَابُ النَّارِ (6)
و همان گونه [که اين احزاب در دنيا عقوبت شدند ]وعده عذاب پروردگارت بر اين کافران محققّ شد که آنان [در آخرت نيز] اهل آتش خواهند بود. (6)
الَّذِينَ يَحْمِلُونَ الْعَرْشَ وَمَنْ حَوْلَهُ يُسَبِّحُونَ بِحَمْدِ رَبِّهِمْ وَيُؤْمِنُونَ بِهِ وَيَسْتَغْفِرُونَ لِلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا وَسِعْتَ كُلَّ شَيْءٍ رَحْمَةً وَعِلْمًا فَاغْفِرْ لِلَّذِينَ تَابُوا وَاتَّبَعُوا سَبِيلَكَ وَقِهِمْ عَذَابَ الْجَحِيمِ (7)
فرشتگانى که عرش را حمل مى کنند و آنان که اطراف آن هستند، همراه با ستايش پروردگارشان او را [از هر نقصى] تنزيه مى کنند و به او ايمان دارند و براى آنان که ايمان آورده اند آمرزش مى طلبند که پروردگارا! رحمت و علم تو همه چيز را فرا گرفته است، پس [گناهان] کسانى را که توبه کنند و پيروى راه تو نمايند بيامرز و آنان را از عذاب آتش شعلهور محفوظ بدار. (7)
🌸🌸🌸🌸🌸
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۶۷🌷
توصیف خدا:
خدای بزرگ در این آیات خود را با هفت ویژگی توصیف می کند. چه خوب است ما نیز با دقّت در این ویژگی ها، با آفریدگار خود بیشتر آشنا شویم:
1ـ عزیز: عزیز به معنای وجودی است که شکست نمی خورد و هیچ کاری برایش غیر ممکن نیست.
2ـ علیم: علیم به معنای وجودی است بسیار دانا.
3ـ غافرالذنب: واژه ی غافر، از مصدر غفران است. غفران به معنای پوشاندن، و غافر به معنای پوشاننده است. بنابراین، غافرالذنب به معنای پوشاننده ی گناهان است، و منظور از پوشاندن گناهان توسّط خدا، پاک کردن و از بین بردن آن هاست . البتّه خدا گناهان بندگانش را به علل گوناگونی می بخشد. از آیات قرآن استفاده می شود که ایمان، تقوا، پیروی از پیامبران، عفو و گذشت از مردم، انفاق و صدقه، جهاد در راه خدا، عبادت، پرهیز از گناهان کبیره، دعا و درخواست بخشش از خدا و شفاعت و دعای دوستانِ خدا برای انسان، باعث آمرزش و غفران الهی می شود .
4ـ قابل التوب: یکی از ویژگی های خدا این است که توبه ی بندگان گنهکارش را می پذیرد.
بر اساس آیه ی 70 سوره ی فرقان، خدا چنان با توبه کاران حقیقی مهربان است که علاوه بر بخشیدن گناهانشان، به جای آن ها در نامه ی اعمالشان کارهای خوب و شایسته ثبت می کند.
5ـ شدیدالعقاب: عِقاب به معنای مجازاتِ گناه است . خداوند پس از معرّفی خود به آمرزندگی و توبهپذیری، این نکته را نیز یادآوری میکند که بخشش او بدون منطق و علت شامل کسی نمی شود، و اگر کسی با اختیار خود راه خطا و نافرمانی او را پیش گیرد، با مجازات سخت او روبه رو خواهد شد.
6ـ ذی الطَول: طَول به معنای لطف کردن و نعمت بخشیدن است، و ذیالطول به معنای کسی است که بر مخلوقاتش لطف دارد و به آنان نعمت می بخشد. به راستی به هر سو می نگریم، نشانه ای از لطف و نعمت او را می بینیم؛ نعمت هایی که به فرمودهی آیه ی 34 سوره ی ابراهیم، هیچ کس قادر به شمارش آن ها نیست.
7ـ لا اله الاّ هو: این جمله، نخستین سخن هر یک از پیامبران و بیانگر مهم ترین اصل از اصول هر یک از ادیان آسمانی است؛ توحید و یگانگی خدا و نبودن هیچ خدا و معبودی جز او؛ جمله ای که به فرموده ی پیشوایان ما، هر کس آن را با توجّه و ایمان حقیقی به زبان آورد، بهشتی خواهد شد.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
آشتی با امام عصر 05.mp3
19.49M
.
📚 مجموعه شنیدنی: «آشتی با امام عصر(عج)»
👈🎧 #قسمت_پنجم: «محرومیت، نتیجه ی وانهادن امام»
✍🏻برگرفته از کتابی با همین نام نوشته: دکتر علی هراتیان
🎙 به کلام و تنظیم : #مصطفی_صالحی
#نشر = #صدقه_جاریه
#نذرظهور
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
#کانال_تلاوت_روزانه: ملحق شوید👇🏻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
این قسمت پنجم بسیار قابل تامل و تفکر هستش...
حتماً با دقت گوش کنید...برای دیگران هم بفرستید.......
.
doaye ahd master1.mp3
19.81M
زمزمه هر صبحگاه عاشقان و منتظران
📻 دعای عهد... تولیدی اختصاصی رادیو انتظار
🎙 با صدای مصطفی صالحی(ادمین کانال)
📻 #کانال_رادیوانتظار : 👇🏻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2471231687Ca52bb40a84