روش خواندن نماز توسل به حضرت ابوالفضل العباس (نماز کن فیکون) برای حاجت
نماز کن فیکون حضرت عباس شامل سه نماز دو رکعتی است. برای خواندن نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل عباس باید نیت کرده و ایشان توسل کنید.
در هر رکعت از این نماز پس از سوره های حمد و توحید باید ذکر “یا حیُّ یا قیُّوم” 100 مرتبه تکرار شود.در انتهای نماز و بعد از سلام نماز، ذکر تسبیحات حضرت فاطمه (س) را تکرار کرده و سپس 100 ذکر صلوات برای حضرت ابوالفضل بفرستید.در پایان انگشت سبابه دست راست را به طرف قبله گرفته و عبارت “السلام علیک یا ابوالفضل العباس” را 100 مرتبه تکرار کنید.سپس به سجده بروید و دستها را بالا ببرید و 25 مرتبه بگویید: “الهی به دو دست بریده ابوالفضل العباس” و حاجت خود را بطلبید.دو نماز دو رکعتی را پیش از برآورده شدن حاجت خود به جا آورید و نماز سوم را گره نگه داشته و پس از برآورده شدن حاجت بخوانید
🌸⃟اًّلًّلًّهًّمًّ عًّجًّلًّ لًّوًّلًّیًّکًّ اًّلًّفًّرًّجًّ🌸⃟
https://eitaa.com/QURAN110110
هدایت شده از بهزاد کاظمی
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
السلام علیک یا مولای یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
باسلام وادب خدمت باسعادت عزيزان وعرض تسلیت تاسوعای حسینی وتوفیق شناخت آموزههای نهضت عاشورا
روز دوشنبه شمابزرگواران صاحبدل وبااخلاص همراه باسلامتی وعمرباعزت
یاقاضی الحاجات
مفهومشناسی و اهمیت تاسوعا
روز نهم ماه محرم، تاسوعا (به معنای نهم) خوانده میشود.
شهرت این روز به دلیل وقایعی است که در روز نهم محرم سال ۶۱ هجری قمری، در سرزمین کربلا روی داد.
تاسوعا منتسب به عباس بن علی(ع)
شیعیان روز تاسوعا را منتسب به عباس بن علی(ع) میدانند و آن را بسان روز عاشورا گرامی داشته، در آن عزاداری میکنند. در ایران و بعضی مناطق دیگر، روز تاسوعا همچون روز عاشورا تعطیل
تاسوعا، نهمین روز محرم
تاسوعا، نهمین روز محرم و یکی از روزهای سوگواری شیعیان و مرتبط با واقعه کربلا در سال ۶۱ قمری است. در نهم محرم ۶۱ق، شمر بن ذی الجوشن با نامهای از طرف عبیدالله بن زیاد، وارد کربلا شد. در آن نامه از عمر بن سعد جدیت بیشتر در برخورد با امام حسین(ع) خواسته شده بود که به هجوم لشکر عمر بن سعد در عصر این روز، منجر شد. امام حسین(ع) با فرستادن برادرش عباس بن علی(ع)، از آنها مهلت گرفت تا شب را با نماز و تلاوت قرآن به صبح برسانند.
روز ورود شمر به کربلا وآوردن امان نامه
همچنین در این روز، شمر، اماننامهای برای حضرت عباس(ع) و دیگر فرزندان امالبنین(س) فرستاد، اما آنان نپذیرفتند. شیعیان، تاسوعا را روز عباس(ع) به شمار میآورند و در آن، به ذکر فضائل ایشان و سوگواری میپردازند. علاوه بر روز عاشورا، این روز نیز، در ایران تعطیل رسمی است.
تهدید عمربن سعد ازناحیه عبیدالله بن زیاد
عبیدالله همچنین در این نامه عمر سعد را تهدید کرد که اگر از فرمان او سرباز زند،
باید از لشکر کناره بگیرد و مسئولیت آن را به شمر واگذار کند.
بر اساس منابع، ابن سعد پس از خواندن نامه، با تاکید بر اینکه خودش، دستورات عبیدالله را انجام خواهد داد، شمر را فرمانده پیادهنظام لشکر کرد.
اماننامه برای فرزندان امالبنین(س)
اماننامه برای فرزندان امالبنین(س)
شمر، به همراه عبدالله بن ابی المحل، برادرزاده امالبنین(س)، از عبیدالله، برای فرزندان امالبنین(س) اماننامه گرفته بود.
ابن ابی المحل اماننامه را بهوسیله غلامش -کزمان یا عرفان- به کربلا فرستاد و او پس از ورود به کربلا، آن را برای فرزندان امالبنین(س) قرائت کرد؛ اما آنان مخالفت کردند.
سخن امام حسین علیهالسلام بافرزندام ام البنین
در روایتی دیگر آمده در حالی که عباس(ع) و برادرانش عبدالله و جعفر و عثمان، نزد امام حسین(ع) نشسته بودند، شمر، اماننامه را نزد ایشان آورد.
آنان جواب شمر را ندادند. امام(ع) به ایشان فرمود: «پاسخش را بدهید، گرچه فاسق است، او هم قبیله مادر شما است». آنان بیرون آمدند و پرسیدند: «چه میخواهی؟» شمر گفت: «برای شما، از عبیدالله امان گرفتهام.»؛ عباس(ع) و برادرانش گفتند: «خدا تو و اماننامهات را لعنت کند. ما در امان باشیم و پسر دختر پیامبر(ص) امان نداشته باشد؟!»
بـه دو عـالم پسـر فاطمه را نفــروشیم
چشم عباس که بر شمر ستمکار افتاد
پای تا فرق چو آهی که برآید ز نهاد
گفت: ای کار تو بر آل پیمبر بیداد
به تو و خطّ اماننامهی تو نفرین باد
دور شو! این همه افسانه مخوان در گوشم بـه دو عـالم پسـر فاطمه را نفــروشم آماده شدن برای جنگ
رد اماننامه از طرف فرزندان امالبنین
پس از رد اماننامه، لشکر عمر سعد، آماده نبرد با حسین(ع) و یارانش شدند.
عمر سعد در میان سپاهیانش ندا داد: «ای لشکر خدا سوار شوید و شادمان باشید که به بهشت میروید.»
با بلندشدن هیاهو و صدای لشکریان، حضرت زینب(س) به امام حسین(ع) که جلوی خیمه به شمشیرش تکیه داده بود، گفت: «آیا این صداها را میشنوید؟» امام(ع) فرمود: «رسول خدا(ص) را در خواب دیدم که فرمود:
به زودی] نزد ما خواهی آمد.» سپس به حضرت عباس(ع) فرمود: «جانم به فدایت؛ بر اسبت بنشین و نزد آنها برو و بپرس چه میخواهند؟»
«اگر میتوانی راضیشان کن، جنگ را تا فردا به تأخیر اندازند
حضرت عباس(ع) با بیست سوار از جمله زهیر بن قین و حبیب بن مظاهر، نزد سپاه دشمن آمدند و پرسیدند: «چه میخواهید؟» گفتند: «فرمان امیر است که یا بیعت کنید و یا آماده کارزار شوید.» عباس(ع) گفت: «از جای خود حرکت نکنید تا پیامتان را به امام حسین(ع) برسانم.» آنگاه عباس(ع)، نزد امام حسین(ع) آمد تا موضوع را به ایشان خبر دهد.
امام(ع) به حضرت عباس(ع) فرمود: «اگر میتوانی راضیشان کن، جنگ را تا فردا به تأخیر اندازند، تا با خدای خود راز و نیاز کنیم و به درگاهش نماز بگزاریم. خدا میداند که من نماز و تلاوت کتاب او را بسیار دوست میدارم.»
برگرفته از کتاب منتهی الامال، تألیف حاج شیخ عباس قمی
هدایت شده از بهزاد کاظمی
⭕️نتیجه نشستن پای منبر سکولارها میشه
اسلام بی جهاد
اسلام بی امر به معروف و نهی از منکر
اسلام دستکاری شده
آمریکا با این مدل اسلام دشمنی که نداره هیچ مورد داشتیم از سفارت انگلیس دیگ نذری هم برای عزاداری بار گذاشته!
هدایت شده از بهزاد کاظمی
درختان را دوست میدارم
که به احترام تو قیام کردهاند
و آب را
که مَهرِ مادر توست
خون تو شرف را سرخگون کرده است
شفق، آینهدار نجابتت،
و فلق، محرابی
که تو در آن
نماز صبح شهادت گزاردهای
::
در فکر آن گودالم
که خون تو را مکیده است
هیچ گودالی چنین رفیع ندیده بودم
در حضیض هم میتوان عزیز بود
از گودال بپرس
::
شمشیری که بر گلوی تو آمد
هر چیز و همه چیز را در کائنات
به دو پاره کرد:
هر چه در سوی تو، حسینی شد
و دیگر سو، یزیدی
اینک ماییم و سنگها
ماییم و آبها
درختان، کوهساران، جویباران، بیشهزاران
که برخی یزیدی
و گرنه حسینیاند
::
خونی که از گلوی تو تراوید
همه چیز و هر چیز را در کائنات به دو پاره کرد
در رنگ!
اینک هر چیز یا سرخ است
یا حسینی نیست!
(خط خون- سیدعلی موسوی گرمارودی)
هدایت شده از بهزاد کاظمی
تلخى و شيرينى دنيا و آخرت
#نهج_البلاغه
▫️مَرَارَةُ آلدُّنْيَا حَلاَوَةُ آلاْخِرَةِ، وَ حَلاَوَةُ آلدُّنْيَا مَرَارَةُ آلاْخِرَةِ
🟠 تلخى دنيا شيرينى آخرت است و شيرينى دنيا تلخى آخرت.
✍اشاره به اينكه بسيارى از طاعات و عبادات و انجام دادن دستورات الهى تلخ كامىهايى دارد؛ جهاد فى سبيل الله، جهاد با هواى نفس و گاه رفتن به زيارت خانه خدا، پرداختن خمس و زكات و چشمپوشى از اموال حرام و مقامات عالى نامشروع، تلخىها و مشكلاتى براى انسان دارد؛ ولى به يقين اين تلخىها سبب شيرينى در سراى آخرت و بهشت برين است. نعمتهايى كه نه چشمى آن را ديده و نه گوشى سخنى از آن شنيده و نه به خاطر انسانى خطور كرده است. به عكس، بسيارى از گناهان ممكن است لذتبخش باشد. پيروى از هوا وهوس و عيش و نوشهاى گناهآلود و اموال فراوانى كه از طرق نامشروع تحصيل مىشود براى صاحبان آنها لذّتى دارد؛ ولى اين لذّات، تلخ كامىهايى را در آخرت به دنبال دارد عذابهايى كه بسيار شديد و طولانى است و حتى يك روز آن را نمىتوان تحمل كرد تا چه رسد به ساليان دراز. مقصود امام عليه السلام از اين گفتار حكيمانه اين است كه اگر در مسير اطاعت، مشكلات و شايد ناراحتىها و مرارتهايى وجود داشته باشد، نگران نشويم آنها را به جان و دل بپذيريم به اميد وعدههاى الهى در آخرت و به عكس اگر در گناه، لذّتى باشد از عواقب تلخ آن غافل نگرديم و كوتاه سخن اينكه هدف امام عليه السلام تشويق به طاعات و ترك گناهان است
15.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مورگان فریمن سوپر استار #هالیوودی یه مستند داره با موضوع خدا در ادیان مختلف و میشه گفت با نگاهی پلورالیستی (همه خوبن و البته ناقص، که یعنی دین کامل و صددرصد الهی نداریم) به مکاتب مختلفی پرداخته
🔹بخشی از مستند میره داخل یک مسجد در لندن و عزاداری رو میبینه؛ جالبه که حضرت #اباعبدالله علیه السلام رو تشبیه میکنه به حضرت مسیح علیه السلام، که در نگاه مسیحیان جونشون رو برای هدایت مردم دادن، تشبیه قشنگیه
🔹اما #عاشورا رو تقلیل میده به یک حماسهی ظاهری و هیچی از نگاه شیعه به امامت، واسطهی فیض بودن امام، آینهی تمامنما بودنشون و خلاصه اینکه تمام جهان از دریچهی نفس امام میگذره و بعد به ما میرسه، نمیگه
🔹بیش از صد فیلم راجب #هولوکاست داریم، در تمام جهان اسلام از صد و خوردهای سال سن سینما، چند فیلم راجب کربلا ساختیم؟
🔹تا وقتی خودمون و بچه هامون از علوم انسانی و #هنری بدور باشن و بچسبیم به تجربی-ریاضی، مطمئن باشین سینمای ما درست شدنی نیست؛ باید با برنامه و حساب شده عرصه رو بگیریم، توقع معجزه و اصلاح بعد ظهور حضرت، غیرمنطقیه.