هدایت شده از بهزاد کاظمی
شناخت پدیدۀ هوش مصنوعی
الف- تعریف هوش مصنوعی: هوش مصنوعی كه هوش ماشینی هم به آن اطلاق می شود، شبیه سازی فرآیندهای هوش انسانی شامل »ادراک،» یادگیری «،» كشف دانش،» استدلال«، »خود اصلاحی « و «توجه « برای حل مسائل توسط سیستم های رایانه ای است.
ب: بعد فلسفی و حکمرانی: جزء قوی هوش مصنوعی
1 - عرصه جدید رقابت و قدرت نمایی، یعنی تغییر مفهوم قدرت
2 - توزیع قدرت بین المللی)كشورهای پیشرو- پیرو(
ج: بعد فنی مهندسی)هوش مصنوعی و هوشمندسازی(:جزء ضعیف هوش مصنوعی
هدف هوش مصنوعی ایجاد سیستم هایی است كه میتوانند به صورت خودكار یاد بگیرند، تصمیم بگیرند،قضاوت و استدلال كنند و وظایف پیچیده را انجام دهند.
هوشمند سازی بیشتر به خودكارسازی وظایف تکراری و قابل پیش بینی برای افزایش كارایی و كاهش نیاز به مداخله انسانی می پردازد.
هدایت شده از بهزاد کاظمی
راهبرد اعتماد افزایی
اعتماد متقابل میان دولت و ملت از مهم ترین مولفه های اقتدار و صلابت محسوب می شود. اعتماد متقابل را باید یکی از مهم ترین صفات لازم در رابطه میان حاكمان و مردم به حساب آورد که ریشه عمیقی در فرهنگ اسلامی و سیره سیاسی معصومین(ع) دارد.
اعتماد يکي از عناصر بنيادين تعامل اجتماعي و تسهيل کننده مبادلات در فضاي اجتماعي است که در همه ابعاد زندگی انسان نقش داشته و جزء جدایی ناپذیر از زندگی انسانها میباشد. بنابراین اعتماد از ابعاد و ارکان نظم اجتماعی است و بدون آن، نظم اجتماعی برقرار نخواهد شد. اعتماد اجتماعی یکی از ارکان سرمایه اجتماعی و چه بسا مهمترین رکن و دستاورد آن است. هم اعتماد بین اشخاص و در سطح خرد و فردی و هم اعتماد بین اشخاص و نهادها و هم اعتماد بین ارکان و واحدهای تشکیل دهنده جامعه.
حال سؤال این است که اعتماد آحاد جامعه به حکومت و دستگاه های حکومتی چگونه تقویت میشود؟
1. به دستگاه و نهادی میتوان اعتماد کرد که در انجام وظایف خود مقتدر باشد. مجموعه ضعیف حتی نزد دوستان و همفکران نیز قابل اعتماد نیست. البته تحقق آن مستلزم الزامات گسترده ای است که با هم افزایی مناسب تمام دستگاه ها در سطح قوای سه گانه و سایر دستگاه ها باید صورت گیرد.
2. هیچ چیز مثل عمل به وعدهها در رفتار و خدمت صادقانه نمیتواند اعتماد مردم را افزایش دهد. تحقق وعدهها از یک سو نیازمند ارادهای قوی و پیگیریهای مستمر و خستگیناپذیر است و از سوی دیگر نیاز به حمایت های عملی و جدی دستگاه های مرتبط در راستای وظایف قانونی خود دارد.
3. مسئله مهم دیگراین است که «لا یَنْتَشِرُ الْهُدی الاَّ مِنْ حَیثُ اِنْتَشَرَ الضَّلال؛ یعنی از همان جا که گمراهی انتشار یافته است، باید هدایت انتشار یابد. لازمه این امر، درک عمیق رسانه ای، ارتباط موثر رسانه ای و اقدام رسانه ای بهنگام و بیان روایت اول است. شایعه رابطه مستقیمی با کمبود اطلاعات و نیازمندی مردم به اطلاعات دارد. وقتی که اطلاعات را به هنگام به مردم ندهیم و مردم نیاز به آن اطلاعات هم داشته باشند، این اطلاعات را از طرق دیگر از منابع غیر معتبر و غیرموثق تهیه میکنند و این زمینهای میشود برای گسترش شایعه و اخبار غیر مطمئن. بدیهی است تمام رسانه های نوشتاری و دیداری، شنیداری بخصوص رسانه ملی و دست اندرکاران فرهنگ و هنر و فضای مجازی نیز مسئولیت عمده ای در این زمینه بر دوش دارند.
4. سه مولفه «ارتباط»، «انسجام» و «اقناع» را باید از مهمترین ویژگی ها در تولید و افزایش « اعتماد » به عنوان یک سرمایه اجتماعی دانست. بر این اساس ضرورت دارد پلیس بصورت هدفمند با نخبگان، اندیشمندان، اقشار مختلف و هنرمندان جامعه که نقشی مهم در روند افزایش اعتماد ارکان نظام و آحاد جامعه به فراجا دارند پیوند نزدیک و مستمر داشته باشد. رابطه صمیمی و منسجم با نخبگان و اندیشمندان و اقشار گوناگون مردم و بهره گرفتن از نظرات و تجارب آنها، یک راهکار موثر و مهم در این زمینه است که طبعا اقناع آنها و به تبع آن افکار عمومی را به دنبال خواهد داشت.
5. صیانت سازمانی و حفظ سلامت دستگاه ها نیز از محورهای اساسی است. هر سازمانی که رسالت اجتماعی دارد برای موفقیت در ماموریت خود ابتدا باید از استحکام و سلامت درونی برخوردار باشد.اگر در درون سازمان، این صیانتِ لازم انجام بگیرد طبعاً به بیرون منعکس خواهد شد.
❤️ لطفا #با_کلیک_روی_گلها ؛ قدم رنجه کرده و وارد محفل تبیین خودتان شوید 👇
☜کانال معارف، قرآن و جهاد تبیین
🦋🌸🌼🌸🌼🌸🌼🦋
💎مطالب متنوع قرآنی، دینی، فرهنگی
💎اطلاع رسانی سمینارها، وبینارها و مسابقات متنوع قرانی، دینی و فرهنگی
💎آموزشهای مطالب قرآنی: تجوید، صوت و لحن، تفسیر و...
و بسیاری مطالب جذاب و متنوع قرآنی و فرهنگی دیگر
🦋🌸🌼🌸🌼🌸🌼🦋
🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
✍️ همچنین تعدادی از اساتید برجسته حوزه علمیه و دانشگاه و نیز قاریان بین المللی و فعالان فرهنگی و. .... در کانال حضور دارند که میتوانید از مطالب ارزشمند آنها بهره ببرید.
🦋🌸🌼🌸🌼🌸🌼🦋
ضمنا در بیست و هفتمین جشنواره قرآنی فرهنگي در سطح کشور، کانال معارف، قرآن و جهاد تبیین موفق به کسب رتبه نخست در بین کانالها و گروه های مجازی شد.
https://eitaa.com/QURAN110110
💠 هر روز با یک آیه از قرآن کریم:
🔹لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا
🔷 البته شما را به رسول خدا (چه در صبر و مقاومت با دشمن و چه دیگر اوصاف و افعال نیکو) اقتدایی نیکوست، برای آن کس که به (ثواب) خدا و روز قیامت امیدوار باشد و یاد خدا بسیار کند.
📚سوره مبارکه احزاب آیه ۲۱
https://eitaa.com/QURAN110110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماز مخصوص روز چهارشنبه☝️🌺
ان شاءالله حاجت روا باشید بحق امام جواد علیه السلام🌹🌹