4_5888599122881021829.pdf
6.61M
#معرفی_کتاب
✳️ عقل و اعتقاد دینی (درآمدی بر فلسفه دین)
✳️ Religious Reason and Belief (An Introduction to the Philosophy of Religion)
🔹نویسنده: مایکل پترسون و دیگران
🔹Michael Peterson & ...
🔸مترجم: احمد نراقی، ابراهیم سلطانی
https://eitaa.com/QURAN110110
#هوش_مصنوعی #تبلیغ_بین_الملل
❇️ 43 هوش مصنوعی که کارتو راحت تر میکنن!
🔹به زودی مجموعه ای از ابزارهای "هوش مصنوعی" برای تسهیل در برنامه ریزی، پژوهش و مقاله نویسی، ویرایش و تدوین، آموزش، تولید محتوای رسانه ای، طراحی سایت، توزیع محتوا در شبکه های اجتماعی و... خدمت فعالان و کنشگران بین الملل معرفی خواهد شد.
🔸برای اطلاع رسانی، پیام فوق را به دوستان خود ارسال نمائید تا از این امکانات و خدمات بی نظیر بهرهمند گردند.
https://eitaa.com/QURAN110110
4_6010265844045579986.pdf
8.64M
#معرفی_کتاب
✳️ تفسیر قرآن: میان علم، تاریخ و عهدین
✳️ Qur'anic Hermeneutics: Between Science, History, and the Bible
🔹عبدالله گلدری (دانشگاه خلیفه ابوظبی)
🔹Abdulla Galadari
🔸کتاب تفسیر قرآن: میان علم و تاریخ و عهدین به بحث پیرامون اهمیت فهم تکثر معانی واژگان قرآنی می پردازد و درصدد است تا طرحی پیرامون روش تفسیر قرآن با نام «چندمعنایی بینامتنی» (intertextual polysemy) ارائه دهد. گلدری در این کتاب می کوشد تا بر اساس روش مذکور به بیان نمونه هایی از قرآن و کتاب مقدس بپردازد. او معتقد است قرآن کریم نه تنها قصد رد و اتهام بر انجیل ندارد بلکه می کوشد تا آن را بر اساس تعبیر خودش تفسیر کند.
https://eitaa.com/QURAN110110
#معرفی_کتاب
✳️ تفسیر قرآن: میان علم، تاریخ و عهدین
✳️ Qur'anic Hermeneutics: Between Science, History, and the Bible
🔹عبدالله گلدری (دانشگاه خلیفه ابوظبی)
🔹Abdulla Galadari
🔸کتاب تفسیر قرآن: میان علم و تاریخ و عهدین به بحث پیرامون اهمیت فهم تکثر معانی واژگان قرآنی می پردازد و درصدد است تا طرحی پیرامون روش تفسیر قرآن با نام «چندمعنایی بینامتنی» (intertextual polysemy) ارائه دهد. گلدری در این کتاب می کوشد تا بر اساس روش مذکور به بیان نمونه هایی از قرآن و کتاب مقدس بپردازد. او معتقد است قرآن کریم نه تنها قصد رد و اتهام بر انجیل ندارد بلکه می کوشد تا آن را بر اساس تعبیر خودش تفسیر کند.
او در فصل نخست پیرامون نحوه پیدایش قرآن سخن می گوید و معتقد است این کتاب شرح و بیان جنبه های بشری تجربه و عمل پیامبر اکرم (ص) است. او به هیچ وجه جایگاه الهی قرآن را نفی نمی کند اما توضیح می دهد که در کتابش درصدد بیان این جنبه نیست. سپس می افزاید که در نگاه وی، قرآن باید به عنوان اثری فهمیده شود که به عهدین میپردازد و تلاش می کند آن را تفسیر کند. او به بحث پیرامون وضعیت روحی پیامبر (ص) می پردازد و پیامبر دارای تجربه های عرفانی می داند و البته چندین بار اذعان می کند که ایشان فاقد هرگونه بیماری روانی بوده اند.
گلدری در فصل دوم به تفسیر قرآن پرداخته و معتقد است قرآن فقط دو روش تفسیر را مجاز دانسته است: اول اینکه خداوند معانی قرآن را تعلیم دهد و دوم رویکرد زبانی. وی میگوید روشهای سنتی تفسیر، محلّ بحث و مناقشه قرار گرفتهاند و ماهیت چندمعناییِ بسیاری از کلمات عربی در قرآن، تفسیر قطعی را دشوار نموده است. وی در ادامه به روش کتاب خود پرداخته و آن را «چندمعنایی بینامتنی» عنوان کرده است، روشی که در اصل شامل تحلیل زبانی مقایسهای مفصل، به عنوان ابزاری برای فرضیهسازی حالتهای ذهنی پیامبر اکرمدر طی تجربه عرفانی اوست؛ گلدری تکرار میکند که هیچ قصد جدلی ندارد.
گلدری در فصل سوم نمونههایی از چندمعنایی میانمتنی از منظر قرآنی و زبان عربی را ارائه کرده که بر نخستین آیات نازل شده بر پیامبر اکرم(ص) تمرکز دارد. گلدری استدلال میکند که در قرآن کریم، دانش به انسانی آموخته شده است که همانند اتصال جنین در رحم مادر، به خدا متمسک باشد. این استعاره گلدری را قادر میسازد تا این آیات قرآنی را با بحث بین نیکودموس(Nicodemus) و عیسی در فصل سوم انجیل یوحنا مقایسه کند. دو مقایسه دیگر بعدی، یکی مربوط به طلاق و دیگری مربوط به زکریا و پسرش می باشد.
فصل چهارم رابطه میان قرآن کریم و کتاب مقدس را با تمرکز بر این پرسش بررسی میکند که چرا قرآن کریم از مسیحیان میخواهد که از انجیل پیروی کنند، آن هم در شرایطی که به نظر میرسد قرآن مخالف الهیات مسیحی است. استدلال اساسی گلدری این است که پیامبر اکرم(ص) میخواست خود را به عنوان یک پیامبر از جانب همان خدای کتاب مقدس اثبات کند و در این جهت، ارتباط و تفسیر متون کتاب مقدس برای پشتیبانی از ادعای ایشان مطرح گردید. بحث گلدری این است که از منظر قرآن، تورات و انجیل تحریف نشده اما معنا و تفسیر آن از دیدگاه پیامبر اکرم(ص)، توسط یهودیان و مسیحیان معاصر ایشان تحریف شده است. از نظر گلدری، انحصار نجات (salvific exclusivism) هیچ مبنایی در قرآن ندارد.
در فصلهای پنجم تا هفتم کتاب، گلدری نمونههایی از چندمعنایی بینامتنی در قرآن و کتاب مقدس ارائه کرده است. فصل پنجم به تعامل میان اصطلاحات قرآنی و مسیحی میپردازد و به طور خاص، مفاهیم پسر خدا، خدای پدر و تولد روحانی مورد نظر بوده است. در فصل ششم این دیدگاه مطرح میشود که قرآن لزوماً با اعتقاد عهد جدید مبنی بر اینکه عیسی از خدا متولد شده است، مغایرت ندارد بلکه سعی در تفسیر انجیل یوحنا دارد. در فصل هفتم، به تجسم کلمه (word) در انجیل یوحنا و پیوند درونمتنی میان داستان خلقت در سفر پیدایش، انجیل یوحنا و قرآن کریم توجه شده است. طبق دیدگاه گلدری که در فصل ششم آمده، این متون متناقض یکدیگر نیست اما تفاسیری از این متون وجود دارد که در رقابت با یکدیگر هستند و با هم تنش دارند.
فصل هشتم، آخرین فصل اصلی است و گلدری در این قسمت از روش چندمعنایی میانمتنی خود برای بحث پیرامون کنایهها و تمثیلات قرآن بهره میگیرد. او منع از ربا را به عنوان مثال اصلی خود مطرح میکند و این پیشنهاد را ارائه نموده که منع، در درجه اول یک درس معنوی است و میخواهد به مخاطبان این نکته را یادآور شود که خداوند جانهای مردم را به عنوان یک قرض برای مدتی مشخص به آنها داده و لازم است آن را بازگردانند و تسویه کنند.
https://eitaa.com/QURAN110110
#ادامه☝️☝️☝️
از آنجایی که بسیاری از استدلال ها در کتاب گلدری، مغایر استدلال دانشمندان اسلامی در قرون متمادی است، کتاب او احتمالا در برخی محافل بحث برانگیز باشد. علاوه بر این، اگر چه او به توضیح و ترجمه اصطلاحات پرداخته اما مواجهه با بحث او نیازمند دانش عربی، یونانی و عبری در کنار آشنایی با دامنه گسترده ای ادبیان ثانویه است. بنابراین کتاب «تفسیر قرآن: میان علم، تاریخ و عهدین» اثری فنی به حساب می آید که برای مخاطبان علاقهمند تدوین شده است. مباحث کتاب گلدری می تواند در سطح عمومی تری نیز پیگیری شود، هرچند گلدری اشاره خاصی برای کارهای آینده نداشته اما باید امیدوار بود او این مساله را ادامه دهد و به توسعه استدلال خود در حوزه دانشگاهی بپردازد.
Wilson, T. (2019). Reviews in Religion & Theology 2019-04-01 26(2): 234-237
منبع معرفی فارسی
🔸Qur'anic Hermeneutics argues for the importance of understanding the polysemous nature of the words in the Qur'an and outlines a new method of Qur'anic exegesis called intertextual polysemy. By interweaving science, history and religious studies, Abdulla Galadari introduces a linguistic approach which draws on neuropsychology.
This book features examples of intertextual polysemy within the Qur'an, as well as between the Qur'an and the Bible. It provides examples that intimately engage with Christological concepts of the Gospels, in addition to examples of allegorical interpretation through inner-Qur'anic allusions. Galadari reveals how new creative insights are possible, and argues that the Qur'an did not come to denounce the Gospel–which is one of the stumbling blocks between Islam and Christianity–but only to interpret it in its own words.
🔺Download the PDF
https://eitaa.com/QURAN110110
❤️ لطفا #با_کلیک_روی_گلها ؛ قدم رنجه کرده و وارد محفل تبیین خودتان شوید 👇
☜کانال معارف، قرآن و جهاد تبیین
🦋🌸🌼🌸🌼🌸🌼🦋
💎مطالب متنوع قرآنی، دینی، فرهنگی
💎اطلاع رسانی سمینارها، وبینارها و مسابقات متنوع قرانی، دینی و فرهنگی
💎آموزشهای مطالب قرآنی: تجوید، صوت و لحن، تفسیر و...
و بسیاری مطالب جذاب و متنوع قرآنی و فرهنگی دیگر
🦋🌸🌼🌸🌼🌸🌼🦋
🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
✍️ همچنین تعدادی از اساتید برجسته حوزه علمیه و دانشگاه و نیز قاریان بین المللی و فعالان فرهنگی و. .... در کانال حضور دارند که میتوانید از مطالب ارزشمند آنها بهره ببرید.
🦋🌸🌼🌸🌼🌸🌼🦋
ضمنا در بیست و هفتمین جشنواره قرآنی فرهنگي در سطح کشور، کانال معارف، قرآن و جهاد تبیین موفق به کسب رتبه نخست در بین کانالها و گروه های مجازی شد.
https://eitaa.com/QURAN110110
12.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌅#فوتوکلیپ
#یکفراز_یکنفس
🎙یک نفس فوقالعاده زیبا و روحنواز از استاد شحات بزرگ
📖سوره مبارکه فـاطـر ، آیه ۲۹
🎶مقام: «#رسـت»
🕰مدتزمان: ۰۰:۳۵
🌺ببینید و بشنوید و لـذّت ببرید...
https://eitaa.com/QURAN110110
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨بسم الله النور✨
✨👌توصیه های نورانی حضرت امیرالمومنین 💚❤️ علیه السلام
💥✨👌نتیجه گیری💥👌✨
سخنان حضرت امیر علیه السلام، مصادیقی کم نظیر از نور مطلق پروردگار حکیم و علیم است که از سرچشمه ✨انوار الهی✨ برآمده و ارزشی ماورای تصور بشری دارند....؛
👏چقدر رندانه و حکیمانه عمل میکند، کسی که در عمل، قدر این گوهرهای ناب را بشناسد، ضمن تلاش برای فهمیدن و تفهیم آنها به مشتاقانش که به نورانی شدن ذهن، آشکار شدن بلوغ عقلانی و لطیف و آرامش یافتن قلب آدمی (باطن فرد) منتج میشود، در عمل و در حد وسع و رزق، از آنها استفاده کرده و خود را مانا و سعادتمند سازد...
🍀💐پروردگارا.... عاجزانه و ملتمسانه از درگاه کریمانه ات میخواهیم تا به فضل و کرمت، به ما توفیق درک و عمل صحیح، موثر و مفید به این گوهرهایی که متاسفانه تا در حجاب جسم، ظلمت نوش و شبهات کسب و معاشیم، از فهم کامل عظمت آن غافل یا عاجزیم، را عنایت بفرما.... باشد که در روز حساب، شرمسار، خاسر و مغبون نباشیم🤲.... الهی آمین
https://eitaa.com/QURAN110110
✅قلب هایمان به ده دلیل مرده است!
اول : خدا را شناختیم ولیکن حقش را ادا نکردیم.
دوم : گمان بردیم که پیامبر خدا رو دوست داریم سپس سنتش را ترک نمودیم.
سوم : قرأن را قرائت کردیم ولی بدان عمل نکردیم.
چهارم : نعمت خدا را خوردیم ولی شکرش را بجا نیاوردیم.
پنجم : گفتیم شیطان دشمن ماست ولی با او در امور توافق کردیم.
ششم : گفتیم بهشت حق است ولی برای رسیدن به آن کوشش نکردیم.
هفتم : گفتیم جهنم حق است ولی از آن نگریختیم.
هشتم : دانستیم مرگ حق است اما برای آن آماده نشدیم.
نهم : به عیب مردم مشغول گشتیم و عیب خویش را فراموش کردیم
دهم : مردگانمان را دفن کردیم ولی عبرت نگرفتیم
🛑 کلاهبردارانی با پروفایلهای مذهبی و عمدتا به اسم خانم در فضای مجازی/ مراقب باشید‼️
‼️ سوءاستفاده از حساب کاربری هک شده و ارسال درخواست قرض الحسنه و کمک به یکی از شگردهای رایج مجرمان سایبری تبدیل شده است.
🚫مواظب هکرها باشید و شماره کارت از کسی دریافت نکنید.
🔺در اکثر گروهای مذهبی با پروفایل مذهبی و بویژه به اسم خانم (فاطمه.. زهرا... و...) مشاهده میکنید، با حربه زنانه که چند روز دیگه یارانه میدن و حرام خوار نیستم و من هم مثل خواهرتان و...
از احساس و عواطف مذهبی مردم به گماک اینکه زنی گرفتار پشت قضیه است سواستفاده میکنند و متاسفانه بسیاری از افراد که فکر می کنند به یک نیازمند کمک می کنند، گرفتار و حسابهایشان خالی میشود!
‼️مراقب باشید؛ به هیچ عنوان در فضای مجازی به کسی که نمیشناسید کمک نکنید.
نگران نباشید و عذاب وجدان نگیرید.
🔸 اگر کسی نیازمند باشد حتما توسط کمیته امداد و صندوق های حمایتی، شناسایی و به آنها کمک میشود.
🔺تصاویر بالا پیامهایی است کی طی دو سه ماه گذشته در گروههای مختلف مذهبی و خبری منتشر شده است...
#آسیبهای_اجتماعی_نوپدید
#ژئوپلیتیک_رسانه