🤝🇮🇷❤️ همدلی وهمصداییِ ملّی، سَدّی مستحکم در برابر بیگانگان
✍ غلامرضا باطنی
موجودیتِ ایران در قامتِ سرزمینی با جغرافیای پهناور، نیروی انسانیِ متحد و قدرتِ سیاسی و نظامیِ متمرکز، از ابتدای قرن بیستم میلادی تا کنون، همواره نیرویی مزاحم برای نقشههای بلندمدّتِ منطقهای انگلیس و آمریکا بوده است.
این روزها، واحدِ پادگانیِ آمریکا (= اسرائیل) این موضوع را به صراحت بیان میکند، و موجودیتِ خود را در این میداند که ایران به مجموعهای از هم پاشیده، غیرمتمرکز، وابسته و ضعیف تبدیل شود.
یسرائیل کاتس (وزیر جنگ صهیونیستها) ایران را به تخممرغ آبپز تشبیه میکند که از بیرون سخت، اما از درون نرم و شکننده است؛ نتانیاهو با بیشرمیِ تمام، شعار منحطِ مجعولِ پژاک را به فارسی تکرار میکند؛ یائیر آنْسْباشر جنگ با ایران را یک ضرورت حیاتی برای اسرائیل توصیف میکند؛ بسیاری از خاخامهای صهیونیست در کنیسهها برای نابودی ایران و ایرانیان دست به دعا بر میدارند و تقریباً از هیچگونه شرارت و بد اندیشی علیه کشورمان دست نمیکِشند.
در این دورهٔ بهشدّت حسّاس، در قِبال این حجم از درندهخویی و سفّاکیِ بدخواهانِ ایران، همدلی و همصداییِ ملّی و تقویت توان نظامی و سیاسی، راهکاریْ مؤثر است که رخنههای نفوذ و بدخواهی را بر روی دشمنِ خارجی و مزدورانِ داخلی خواهد بست.
کلام امام علی علیهالسلام در این هنگامهٔ خوف و خطر، بسیار راهگشاست:
وَاللهِ إِنَّ امْرَأً يُمَكِّنُ عَدُوَّهُ مِنْ نَفْسِهِ يَعْرُقُ لَحْمَهُ وَيَهْشِمُ عَظْمَهُ وَيَفْرِي جِلْدَهُ لَعَظِيمٌ عَجْزُهُ ضَعِيفٌ مَا ضُمَّتْ عَلَيْهِ جَوَانِحُ صَدْرِهِ. أَنْتَ فَكُنْ ذَاكَ إِنْ شِئْتَ، فَأَمَّا أَنَا فَوَاللهِ دُونَ أَنْ أُعْطِيَ ذَلِكَ ضَرْبٌ بِالْمَشْرَفِيَّةِ تَطِيرُ مِنْهُ فَرَاشُ الْهَامِ وَتَطِيحُ السَّوَاعِدُ وَالْأَقْدَامُ وَيَفْعَلُ اللهُ بَعْدَ ذَلِكَ ما يَشاءُ.
به خدا سوگند، كسى كه به دشمن امكان دهد كه گوشتش را تا استخوان بخورَد و استخوانهايش را خُرد كند و پوستش را بردَرَد، چه ناتوان مردى است و چه كمدل و ترسوست. تو اگر میخواهى همانند چنين مردى باشى، خود دانى! ولى من به خدا سوگند، پيش از آنكه به دشمن فرصتى چنين دهم، با شمشيرِ مَشرفىِ خود، چنانش مىزنم كه استخوانهاى كاسهٔ سرش در هوا پراكنده و دستها و پاهايش جدا گردد. خدا، زان پس، هر چه خواهد همان كند...
[نهجالبلاغه، خطبهٔ ۳۴، ترجمهٔ عبدالمحمّد آیتی]
📚✒️ eitaa.com/bateni_iran_ma
هدایت شده از بهزاد کاظمی
⭕️هنوز دست از تخریب شهید رئیسی برنمیدارند.
دوتا سؤال اینجا پیش میاد:
۱. اگه تقصیر رئیسی است، چرا پارسال انقدر قطعی (اونم در فصل سرد سال) نداشتیم؟!
۲. مگه نمیگفتید قطعی برق بخاطر سلامتی مردم و عدم استفاده از مازوت هست؟ پس تصمیم جدید این دولت بوده و به رئیسی ارتباطی نداره. (هرچند همینم دروغ گفتند)
هدایت شده از بهزاد کاظمی
پاسخ حجت الاسلام راجی به مهدی نصیری و صادق زیباکلام!
🔻۴۵سال است معمولا همه تحلیلهای اساتید غربگرا اشتباه از آب درمیآید!
❗️از "رای به احمدینژاد باعث جنگ میشود" گرفته؛ تا "اگر روحانی رای بیاورد،تورم تکرقمی میشود"
از "برجام باعث رونق اقتصاد میشود" گرفته تا "رای به رئیسی تورم۳رقمی به همراه خواهدداشت".
❌ صدها تحلیل که اشتباهش مشخص شد و این هم یکی دیگر!
🔹ما میگوییم: "آمدن ترامپ مانع انتقام ایران از اسرائیل نخواهد شد" و شما میگویید: "ایران انتقام نخواهد گرفت"
🔻روزهای آینده نشان خواهد داد که چه کسی تحلیلگر است و چه کسی تحریفگر!
هدایت شده از بهزاد کاظمی
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
یاحی یاقیوم
هُنرِ مومن، خوب شنیدن است.
مومن هر حرفی رو میشنوه، امّا بهترینِ اون حرفها رو تبعیّت میکنه
از ما خواستند که آزاداندیش و آرمانخواه باشیم
در منابعِ دینیِ ما، خیلی تاکید شده که به فکر و ذهنِ خودمون زنجیر نبندیم، و اون رو در چارچوبِ خاصی محدود نکنیم.
از ما خواستند سخنانِ مختلف رو گوش کنیم، و از بهترینِ اونها پیروی کنیم
فَبَشِّرْ عِبَادِ، الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ، فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ، أُولَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللهُ، وَأُولَئِکَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ
بندگانِ مرا بشارت بده.
همان کسانی که سخنان را میشنوند، و از نیکوترینِ آنها پیروی میکنند.
آنان کسانی هستند که خدا هدایتشان کرده، و آنها خردمندانند.
حرفِ خوب رو از هر کسی که دیدید، بگیرید
امام_علی (ع)، امامِ آزاداندیشانِ عالم در نهجالبلاغه میفرماید حرفِ خوب رو از هر کسی که دیدید، بگیرید. حتّی منافق و مشرک.
نگاه نکنید کی این حرف رو میزنه، ببینید چی داره میگه:
: «خُذِ الْحِكْمَةَ أَنَّى كَانَتْ، فَإِنَّ الْحِكْمَةَ تَكُونُ فِي صَدْرِ الْمُنَافِقِ فَتَلَجْلَجُ فِي صَدْرِهِ، حَتَّى تَخْرُجَ فَتَسْكُنَ إِلَى صَوَاحِبِهَا فِي صَدْرِ الْمُؤْمِنِ.»
حكمت را بياموز، در هر جا كه باشد، زيرا حكمتى كه در سينۀ شخص #منافق باشد مضطرب و ناآرام است، تا اين كه از دل او بيرون آيد و در سينۀ مومن، صاحبِ اصلى حكمت قرار گيرد».
نگاه كن به آن چه گفته میشود، نه به گويندهی سخن
«خُذِ الحكمَةَ ممّنْ اَتاكَ بِها و انظُرْ الي ما قالَ».
حكمت را از هر كسی كه نزد تو میآورد فرابگير، و نگاه كن به آن چه گفته میشود، نه به گويندهی سخن.»
: «خُذ الحكمَةَ حَيثُ كانَتْ وَ انْظُر اِلی ما قالَ و لا تنظُرْ الی مَنْ قال».
حكمت را هر جایی که هست فرا بگير، و نگاه كن به آنچه گفته میشود، نه به گويندهی سخن»
حکمت گمشدهی مومن است.
«الْحِكْمَةُ ضَالَّةُ الْمُؤْمِنِ، فَخُذِ الْحِكْمَةَ وَ لَوْ مِنْ أَهْلِ النِّفَاقِ».
حكمت گمشدۀ مومن است، پس حكمت را فراگير هر چند كه از شخص منافق باشد
دقّت کنیم.
الْحِكْمَةُ ضَالَّةُ الْمُؤْمِنِ.
حکمت گمشدهی مومن است.
آدم وقتی که گمشده داره، هر جایی که باشه میره سراغش.
حرف خوب رو، هر جایی که هست باید شنید
اگر من یه گوهر یا طلایی گم کنم، هر جایی میرم دنبالش میگردم.
توی لجنزار... یا سبزهزار...
اینطوری نیست که فقط توی سبزهزار دنبالش بگردم. بلکه توی لجنزار هم دنبالش میگردم.
اگر توی لجن هم باشه برمیدارم و تمیزش میکنم و استفاده میکنم.
حکمت ۷۱ نهجالبلاغه
. زمر/۱۷و۱۸
حکمت ۷۲ نهجالبلاغه
غررالحکم و دررالکم
حکمت ۷۷ نهجالبلاغه
📚 هفت دلیل «یوسا» برای کتابخوانی
«ماریو بارگاس یوسا» برنده نوبل ادبیات ۲۰۱۰ و از مشهورترین نویسندگان آمریکای لاتین، در سخنرانی اخیر خود هفت دلیل برای لزوم مطالعه کتاب و داستان ارائه داده است.
«یوسا» نویسنده کتابهایی چون «سور بز» و «گفتوگو در کاتدرال» کتاب خواندن را فرآیندی جادویی میداند که به او اجازه میدهد چندین بار زندگی کند.
او در اینباره گفته است: احساسات و درک من از زندگی و مردُم، این تصور را برایم به وجود آورده که زندگی فقط این زندگی محدود با دیگر انسانها نیست، بلکه زندگی دیگری هم هست که توسط نویسندگان بزرگ خلق شده است.
او در سخنرانی اخیر خود در دانشگاه «د لا سالی» فیلیپین که به او مدرک دکترای افتخاری اعطا کرد، هفت دلیل زیر را برای کتابخوانی ارائه کرد:
۱. کتابهای خوب، بلندپروازی انسان را تحریک میکنند. یادگیری سواد خواندن مهمترین اتفاق زندگی من بود و حرفه داستانگویی من هم زاده همین مهارت است. هیچ دلیل مشهودی برای به سرانجان رساندن یک رمان خوب وجود ندارد، اما ادبیات همیشه تاثیر خودش را روی خواننده میگذارد؛ این شاید به شکل یک حس رضایتمندی باشد و یا تغییر به سمت خوبیها. هر حسی که باشد، زندگی آدمها با مطالعه کتاب غنی میشود.
۲. ما با خواندن کتابهای خوب، در پنهانیترین وجوه شخصیت انسانیمان به حس نزدیکی با یک فرهنگ میرسیم. خواندن، همانطور که غرایز، شور و احساسات، رفتارهایمان را تعریف میکنند، مطالعه روانشناسی ما را غنا میبخشد.
۳. ادبیات بهترین سلاح در مقابل تعصب است. به نظر من کتابهای خوب، بهترین دفاع در برابر عقاید تحریفشده مردمِ زبانها، باورها و رسوم مختلف است. با وجود تمام این تفاوتها، آنچه مشترکا بین همه زنان و مردان با پیشینه مختلف حکم میراند، از همه چیز مهمتر است؛ چون همه ما انسانیم و همه ما از سوی مشکلات و موانع مشابه به چالش کشیده میشویم؛ مشکلاتی که باید برای زنده ماندن و زندگی کردن بر آنها غلبه کنیم.
۴. ادبیات دشمن طبیعی همه دیکتاتوریهاست. ادبیات نارضایتی را در جهان رشد میدهد و خواندن حس امید و آرزوی داشتن جامعهای بهتر را در درون شهروندان به وجود میآورد؛ جایی که مردم بتوانند رویاهای خود را آزادانه دنبال کنند. وقتی یک نفر مطالعه میکند، رویکردی انتقادی پیدا میکند تا واقعیت را به دنیای کتابها نزدیک کند. ادبیات میل درونی برای تغییر دادن و ایستادن مقابل سلطه را که از گهواره تا گور سعی در کنترل ما دارد، بیدار میکند.
کتاب خوب خواندن راهی برای مجهز شدن در بحبوحه اعتقادات و روبهرو شدن با هرچه نادرستی در جهانی است که در آن زندگی میکنیم. راهی که از آن طریق بتوانیم در جهت تغییر جهان بکوشیم و آن را به دنیای تخیلاتی که با وجود کاستیها و محدودیتهایمان خلق کردهایم، نزدیک کنیم.
۵. مطالعه بهترین نوع سرگرمی است. حتی وقتی کلمات با هم ترکیب میشوند، رنگ و بویی جادویی به خود میگیرند و دریچهای میشوند برای زندگی کردن تجربیات دیگر...
۶. خواندن شالوده تربیت کردن انسانهای آزاد است. در جوامع آزاد، مفهومی وجود دارد مبنی بر این که مطالعه یک سرگرمی و لذت است که میشود آن را از تجربه کلی زندگی افراد حذف کرد. به نظر من این اشتباه بزرگی است؛ نبود آزادی در ابعاد مادی، روحی و فرهنگی، زندگی افراد و کل جامعه را از هم میپاشاند. من فکر میکنم کتابهای خوب امید به تغییر زندگی و این را که جوامع روزی به تمام این محدودیتها غلبه میکنند و جوامعی عادلانهتر به وجود میآیند، ارتقا میبخشد. جوامعی به وجود میآیند که به دنیاهای تخیلی ما نزدیکتر هستند. اشیاء واقعی از درون کتابهای خوب سربرمیآورند و رنگ و بوی واقعیت به خود میگیرند.
۷. مطالعه کتابهای خوب آدمهای بهتری از ما میسازد. ما باید فرزندانمان را قانع کنیم که خواندن مسلما لذتی خارقالعاده است اما در عین حال بهترین راه برای بهتر شدن. مطالعه راهی است برای آمادگی بیشتر در مواجهه با چالشهایی که در تمام طول عمر ما حضور دارند.
«ماریو بارگاس یوسا» متولد ۱۹۳۶، از مطرحترین چهرههای ادبیات آمریکای لاتین بهشمار میرود. او در پنج دهه گذشته، آثاری مانند «سور بز»، «خانه سبز»، «گفتوگو در کاتدرال» و «شهر سگها» را خلق کرده است.
https://eitaa.com/QURAN110110
📚چرا کتابخوانها جذابتریناند؟
📙 کتابخوانها بسیار از سنشان عاقلترند.
تحقیق دیگری در سال ۲۰۱۰ ثابت کرده که هر چهقدر بیشتر برای کودکان کتاب بخوانیم، «تئوری ذهن» در آنها قویتر میشود و در نهایت باعث میشود این بچهها واقعا عاقلتر شوند، با محیطشان بیشتر انطباق پیدا کنند و قدرت درکشان بالاتر برود.
تجربههای قهرمانهای داستانها تبدیل به تجربههای خود خوانندهها میشود. هر درد و رنجی که شخصیت داستان میکشد، تبدیل به باری میشود که خواننده باید تحمل کند. خوانندههای کتابها هزاران بار زندگی میکنند و از هر کدام از این تجربهها چیزی یاد میگیرند.
اگر دنبال کسی هستید که شما را تکمیل کند و فضای خالی قلبتان را پر کند، میتوانید این کتابخوانها را در کافیشاپها، پارکها و متروها پیدا کنید. چند دقیقه که صحبت کنید، آنها را به جا خواهید آورد.
📕کتابخوانها با شما حرف نمیزنند، با شما رابطه برقرار میکنند.
آنها در نامهها یا مسجهایشان انگار برایتان شعر مینویسند. صرفا به سوالاتتان جواب نمیدهند یا بیانیه صادر نمیکنند، بلکه با عمیقترین فکرها و تئوریها پاسخ شما را میدهند. شما را با دانش بالای کلمات و ایدههایشان مسحور خواهند کرد.
تحقیقات دیگری در دانشگاه برکلی نشان داده، کتاب خواندن برای کودکان باعث میشود آنها کلماتی را یاد بگیرند که هرگز در مدرسه به آنها یاد نمیدهند.
به خودتان لطف کنید و با کسی قرار بگذارید که میداند چهطور از زباناش استفاده کند.
https://eitaa.com/QURAN110110
25.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگ بدمالمظلوم
تصاویر اختصاصی از شهید حسن طهرانی مقدم و آزمایش و ساخت موشکهای ایران از ابتدا تا کنون
شهید مقدم: ما باید سپر این مردم باشیم بچه ها
#حسن_طهرانی_مقدم
#شهید_حسن_طهرانی_مقدم
#پدر_موشکی_ایران🇮🇷🇮🇷