eitaa logo
❁قـ📖ـرآن کریـم(تفسیر نور)❁
9.9هزار دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
5.5هزار ویدیو
50 فایل
روزانه #تفسیری کوتاه از آیات کلام‌الله مجید رو باهم مرور میکنیم (به ترتیب از اول قرآن😍) ‌ ‌🟢 مجموعه تبلیغات بعثت👇 eitaa.com/joinchat/304153330C2ebf875a87 تبلیغات ارزان و پربازده👆👆 ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽❣ ❣﷽ ‏مولای من! ای ناگهان تراز همه ی اتفاق ها پایان خوبِ قصه ی تلخِ فراق ها ای وارثِ شکوه اساطیر،جلوه کن تاگم شود ابهت این ادعاها... 🌸‏ " اللهم عجل لولیک الفرج ، وجعلنا من خیر أعوانه و أنصاره " 🌺‏ " اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم " ‌ ‌🌱👇👇🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇👇🌱 『‌• @QURAN_SOUND114 •』
🍃❤️امیرالمؤمنین عليه السلام: 🦋 کار اندکی که ادامه اش میدهی از کار بسیاری که از آن خسته شوی امیدوارکننده تر است 📚حکمت 278 ‌ ‌🌱👇👇🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇👇🌱 『‌• @QURAN_SOUND114 •』
❁قـ📖ـرآن کریـم(تفسیر نور)❁
❤️ #خدا_این‌گونه_به_بندگان_مخلَصش #عنایت_می‌کند ❤️ وَ لَقَدْ هَمَّتْ بِهِ وَ هَمَّ بهَِا لَوْ لَا
🍀 ،،، ⚠️ اکثر ایمانها، آلوده به است⚠️ وَ مَا یُؤْمِنُ أَکْثرَُهُم بِاللَّهِ إِلَّا وَ هُم مُّشْرِکُونَ(106- یوسف علیه السلام) 👇👇👇 ✍ اکثر آنها که ایمان مى‏آورند، ایمانشان آمیخته با شرک است و مشرک هستند. 🔰 مراد از این شرک آن شرک آشکار بت پرستان نیست؛ ❌ زیرا هیچ مومنی اهل پرستش بت نیست و بر آن سجده نمی کند❌؛ بلکه منظور، شرک پنهان است(1) 👌 🌸 که امام هادی علیه السلام در توصیف آن فرمود: 👇👇 الْإِشْرَاکُ فِی النَّاسِ أَخْفَى مِنْ دَبِیبِ النَّمْلِ عَلَى الْمِسْحِ الْأَسْوَدِ فِی اللَّیْلَةِ الْمُظْلِمَة(2)؛ نفوذ شرک در ضمیر مردم، پنهان‏تر از آنست که مورچه سیاهى در شب تیره و تار بر روى گلیم سیاهى راه برود. 💠 وقتى انسان در آن شرائط متوجه راه رفتن مورچه نشود قطعا از این شرکی که پنهان ‏تر از آنست هم آگاه نخواهد شد.❌ 💠 شرک آن است که انسان در اداره امور عالم به منشا اثری غیر از خداوند متعال عقیده پیدا کند و او را شریک خدا قرار دهد.(3) ✍ امام صادق علیه السلام در توضیح این آیه فرمود: 👇👇👇 شِرْکُ طَاعَةٍ وَ لَیْسَ شِرْکَ عِبَادَةٍ(4)؛ شرک در این آیه شرک در طاعت است؛ نه شرک در عبادت.(5) دو روایت مهم در توضیح این مطلب🔰🔰 1. امام باقر علیه السلام فرمود: گناهانی که مومنین مرتکب می شوند همان شرک طاعت است زیرا با آن کارها، در حقیقت شیطان را اطاعت کرده اند پس در زمینه اطاعت، برای خدا شریک قائل شده اند.(6) 👌 در نتیجه می توان گفت که هر گناهی ریشه در شرک به خدا دارد. و این حکم به شرک در صورتیست که فرد متوجه نباشد که کار او تبعیت از شیطان است(7)؛ ✍ زیرا اگر این اطاعت را با آگاهی و از روی عمد انجام دهد کار او از مرحله شرک گذشته و به کفر می رسد.(8) . 2. مالک بن عطیه می گوید از امام صادق علیه السلام پرسیدم منظور از شرک اکثریت مومنین که در آیه آمده است چیست؟ 👌 امام فرمودند: مقصود مثل این حرفهایی است که گاهی انسان می گوید «اگر فلانى نبود من نابود می شدم»، «اگر فلان کس نبود من به فلان ناراحتى مبتلا مى‏شدم»، «اگر فلانى نبود خاندان من، اهل و عیالم از بین می رفتند». او با این اندیشه اشخاص را موثر در زندگى خود مى‏بیند و براى خدا در رازقیت و در تاثیر شریک قرار می دهد. عرض کردم: این چنین بگوید چطور؟ «اگر خداوند به وسیله فلانى بر من لطف و منت نمی گذاشت من نابود مى‏شدم» آیا باز هم اشکالى دارد؟ حضرت فرمود: اگر این گونه بگوید مانعى ندارد.(9)❌ چون در این بینش خداوند متعال را مؤثر، مسبب، وسیله‏ ساز و دیگرى را وسیله می داند ‌ ‌🌱👇👇🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇👇🌱 『‌• @QURAN_SOUND114 •』
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی استاد 💌 🏆 یک ماه فرصت برای ذخیره یک عمر حتما ببینید👌✨ ‌ 🌱👇🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇🌱 @QURAN_SOUND114
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد دانلود👌 💠 سخنرانی استاد پناهیان در مورد لذت ‌ ‌🌱👇👇🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇👇🌱 『‌• @QURAN_SOUND114 •』
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند بار میتونی توبه کنی؟ ‌ ‌🌱👇👇🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇👇🌱 『‌• @QURAN_SOUND114 •』
4_5848362670956218496.mp3
4.14M
﷽ 💠 تلاوت (تندخوانی) قرآن کریم 🎤 استاد معتزآقایی ‌ ‌🌱👇👇🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇👇🌱 『‌• @QURAN_SOUND114 •』
4_5848362670956218497.mp3
6.84M
﷽ ✅ ی قرآن کریم جزء1 🎤با صدای آقای هدایت فر ⚜ترجمه استاد فولادوند ‌ ‌🌱👇👇🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇👇🌱 『‌• @QURAN_SOUND114 •』
❁قـ📖ـرآن کریـم(تفسیر نور)❁
💢 مروری کوتاه بر #نکات_تفسیری آیات سوره الاعراف ( آیات66 و 67 و 68 ) 🌺🍃✨🌸✨🌺🍃 🕋قالَ الْمَلَأُ الَّذِ
💢 مروری کوتاه بر آیات سوره الاعراف ( آیات 69 و 70) 🌺🍃✨🌸✨🌺🍃 🕋أَ وَ عَجِبْتُمْ أَنْ جاءَكُمْ ذِكْرٌ مِنْ رَبِّكُمْ عَلى‌ رَجُلٍ مِنْكُمْ لِيُنْذِرَكُمْ وَ اذْكُرُوا إِذْ جَعَلَكُمْ خُلَفاءَ مِنْ بَعْدِ قَوْمِ نُوحٍ وَ زادَكُمْ فِي الْخَلْقِ بَصْطَةً فَاذْكُرُوا آلاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ «69» 🦋🌱آيا تعجّب كرديد كه بر مردى از خودتان، مايه‌ى تذكّرى از سوى پروردگارتان آمده تا او شما را (از عواقب گناهان و انحراف‌ها) بيم دهد؟ و به ياد آوريد هنگامى را كه خداوند، شما را پس از قوم نوح جانشينان آنها قرار داد و شما را در آفرينش توانايى افزود، پس نعمت‌هاى خدا را به يادآوريد، باشد كه رستگار شويد. 📚جلد 3 - صفحه 95 📝نکته ها👇 🔷قدرت جسمى قوم عاد به قدرى بالا بود كه مى‌گفتند: «مَنْ أَشَدُّ مِنَّا قُوَّةً» «1» چه كسى از ما نيرومندتر است؟ 🔷كلمه‌ى‌ «آلاءَ» جامع‌تر از نعمت مى‌باشد و شامل هر نعمت ظاهرى و باطنى، مادّى يا معنوى مى‌شود، چنانكه در سوره‌ى الرّحمن مكرّر آمده است، و حتّى شامل عقاب و جهنّم كه لازمه‌ى عدل الهى است، نيز مى‌شود. «2» 🔷امام صادق عليه السلام در مورد «فَاذْكُرُوا آلاءَ اللَّهِ» فرمودند: «آلاء الهى، بزرگ‌ترين نعمت خداوند بر خلقش مى‌باشد كه همان ولايت ما اهل‌بيت عليهم السلام است». «3» 📝پیام ها🔰 🔶1- دستورات پيامبر، دستورات خدا و يادآور فطرت بشر است و در زمينه‌ى رشد و تربيت انسان و از شئون ربوبيّت خدا مى‌باشد. «جاءَكُمْ ذِكْرٌ مِنْ رَبِّكُمْ» 🔶2- پيامبران برخاسته از مردم و با مردم مى‌باشند. «رَجُلٍ مِنْكُمْ» 🔶3- تحوّلات تاريخى و اجتماعى، تحت اراده و مشيّت خداوند و بر اساس سنّت اوست. جَعَلَكُمْ خُلَفاءَ ... 🔶4- توانايى جسمى، از نعمت‌هاى الهى است كه بايد در راه صحيح صرف شود. «زادَكُمْ فِي الْخَلْقِ بَصْطَةً فَاذْكُرُوا» 🔶5- ياد نعمت‌هاى الهى، رمز رستگارى است. «فَاذْكُرُوا ... لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ‌» زيرا ياد نعمت‌ها عشق و محبّت مى‌آورد، محبّت، اطاعت در پى دارد و اطاعت نيز رستگارى به دنبال دارد. 📖«1». فصّلت، 15. 📚«2». التحقيق فى كلمات القرآن. 📚«3». تفسير اثنى‌عشرى. 📚تفسير نور(10جلدى)، ج‌3، ص: 96 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🕋قالُوا أَ جِئْتَنا لِنَعْبُدَ اللَّهَ وَحْدَهُ وَ نَذَرَ ما كانَ يَعْبُدُ آباؤُنا فَأْتِنا بِما تَعِدُنا إِنْ كُنْتَ مِنَ الصَّادِقِينَ «70» 🦋🌱(قوم عاد به حضرت هود) گفتند: آيا به سوى ما آمده‌اى تا فقط خدا را به بپرستيم و آنچه را پدران ما مى‌پرستيدند رها كنيم؟ اگر از راستگويانى، پس آنچه (از عذاب الهى) به ما وعده مى‌دهى بر ما بياور. 📝پیام ها🔰 🔶1- تعصّب به جاى منطق، محكوم است و تقليد جاهل از جاهل و تبعيّت به دليل رابطه‌ى خويشاوندى مردود است. «يَعْبُدُ آباؤُنا» 🔶2- حفظ رسوم و سنّت‌هاى نياكان، همه جا ارزشمند نيست. «يَعْبُدُ آباؤُنا» 🔶3- تعصّب و تقليد بى‌جا، مانع شناخت حقيقت است و انسان را به عناد مى‌كشد. «فَأْتِنا بِما تَعِدُنا» 🔶4- گاهى عادت بر فطرت پيروز مى‌شود، مثل غلبه‌ى عادت بت‌پرستى نياكان بر فطرت حقّ‌طلبى نسل جديد. «نَذَرَ ما كانَ يَعْبُدُ آباؤُنا» 🔶 5- انبيا، در برخورد با خرافات و انحرافات، سنّت شكن بوده‌اند. «وَ نَذَرَ ما كانَ يَعْبُدُ آباؤُنا» ------------------------------------------------- 📚 برگرفته از تفسیرنور ❤️🍃 🆔 @QURAN_SOUND114 📎 با ما همراه باشید👆
کانال کشکول معنوی.mp3
7.64M
•°🌱 سلام‌‌‌ ماه‌ ... ‌ ‌🌱👇👇🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇👇🌱 『‌• @QURAN_SOUND114 •』
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا