❤️پیامبر، دستور حجاب را نخست به همسرانش میدهد بعد دختران و بعد زنان مؤمنان. شاید به این خاطر که نقش مادر در حجابگرایی دختر بیش از هر عامل دیگری است. فرزندان، والدین را بیش از آنکه بشنوند میبینند. اگر میخواهیم دختران شایستهای از بطن خانه به صحن جامعه پای بگذارند مادران را دریابیم.
📖احزاب آیه ۵۹
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
✅ حسنه و سیّئه!
مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ خَيْرٌ مِنْها وَ هُمْ مِنْ فَزَعٍ يَوْمَئِذٍ آمِنُونَ
وَ مَنْ جاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَكُبَّتْ وُجُوهُهُمْ فِي النَّارِ
هر کس «حسنه»ای بیاورد، پاداشى بهتر از آن خواهد داشت و آنان از وحشت آن روز در امانند!
و هر کس «سیئه»ای بیاورد، به صورت در آتش افكنده مىشود.
نمل: 89 و 90
"حسنه" شناخت امام عصر علیهالسّلام و اطاعت از ایشان و "سيّئه" دشمنى با ایشان میباشد.
📚 کتاب «بخش امامت» ( ترجمه جلد 23 تا 27 بحار الأنوار)
پروردگارا! این "حسنه" را در دنیا و در آخرت بر ما ارزانی دار!
بذر محبّت امام عصر علیهالسّلام را در دلمان برویان و جوانههای آن را بر دست و زبانمان سبز گردان!
قلبمان را با آب این چشمهی حیات شستوشو ده و نکبت بغض و دشمنی این خاندان را تا ابد از ما و فرزندانمان دور ساز، چنان که تاریکی را از روشنی دور ساختی!
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍ امام على عليه السلام:
نادان، مرده است، اگرچه زنده باشد
📚 غررالحكم حدیث1125
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خاطره استاد قرائتی از زمان شاه: زمان قبل از انقلاب، یک حدیث میخواستیم برای یک سرباز بخوانیم، قرائتی و سرباز و الاغ باهم قاطی شدیم
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
✅مادر مادر مادر
مرتبه نزول «وَ بِالْوالِدَیْنِ إِحْساناً» (سوره إِسراء، آیه۲۳) بخاطر این است خدا هر نفسی را در ظرف نفس والدینش ایجاد میکند! از این رو، پدر و مادر مادی، حق زیادی به گردن ما دارند!
✍🏻 نفس جمادی ما در صلب پدر شکل گرفته و واسطه تحقق نفس ما بوده است!
در ظرف مادر، نفس نباتی، حیوانی و انسانیمان شکل گرفته است.
⬅️ لذا پیامبر اکرم (صلیالله علیه وآله) فرمودهاند: «قالَ: اُمَّكَ، قالَ: ثُمَّ مَنْ؟ قالَ: اُمَّكَ، قالَ: ثُمَّ مَنْ؟ قالَ: اُمَّكَ، قالَ: ثُمَّ مَنْ؟ قالَ: اَباكَ»[1]
"مادرت، مادرت، مادرت، بعد پدرت".
[1] بحارالانوار، ج۷۴، ص ۴۹ و مشابه آن در صحیح مسلم.
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
سلمان فارسی سرانجامِ حزبِ آن پيشوای نور را اين گونه بيان كرده است:
هيچ گاه بر رسول خدا «صلی الله علیه و آله و سلم» وارد نشدم جز آنكه بين دو شانه ام زد و با اشاره به علی (عليه السلام) فرمود: اين مرد و حزب او رستگارند: ما طلعتُ علی رسول الله(صلّي الله عليه وآله وسلّم) إلاّ و ضرب بين كتفيّ و قال: «يا سلمان! هذا و حزبه هم المفلحون».[۱]
[۱]بحارالانوار ج۲۴ ص۲۱۳
📚ادب فنای مقربان ج۳ ص۷۸
آیت الله #جوادی_آملی
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
❤️هرگاه احساس کردی همه چیز به هم ریخته و از بنبست مشکلات، گریزی نیست این آیه را به یاد آور و باور داشته باش که همیشه راهی هست؛ کافی است که پارسا باشی.
📖طلاق آیه ۲
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
✅ دو علامت جامعه زنده
در گرفتاری هايى كه امروز براى اسلام هست، مثلًا در همين گرفتارى فلسطين، ما و شما چقدر همدردى داريم؟ واقعاً احساس همدردى ما چيست؟ اگر نباشد، به قول پيغمبر اكرم ما مسلمان نيستيم:
«مثَلُ المؤمنينَ فى تَوادّهِم و تراحُمِهِم و تعاطُفِهِم مثَلُ الجسدِ إذا اشتَكى منه عضوٌ تَداعى له سائرُ الجسدِ بالسَّهَرِ و الحُمّى»
مىفرماید تمام اين پيكر بىخوابی به سرش مىزند، استراحت و آسايش از او گرفته مىشود؛ يعنى آنقدر به تكاپو مىافتد كه ديگر خوابش نمىبرد.
اين جمله از پيغمبر اكرم بود كه نشانهاى از حيات را به دست مىدهد.
همچنين پيغمبر اكرم فرمود: «مَن سمِعَ رَجُلًا يُنادى يا لَلْمسلمينَ فلم يُجِبْهُ فليس بمسلم». هركسى كه بشنود مردى استغاثه مىكند و مسلمانان را به كمك مىطلبد و او را اجابت نكند و جواب ندهد، در منطق من او مسلمان نيست. كسى كه بستگى و پيوستگى او با برادران مسلمانش اين قدر نباشد، او مسلمان نيست. اين هم يك علامت ديگر.
📚 استاد شهید مطهری، احیای تفکر اسلامی، ص 25
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
📷طوفان همدلی ایرانیان خیابانهای لبنان را در نوردید!
🔹همزمان با حرکت عظیم ملت ایران در جریان پویش #ایران_همدل ،حالا بیلبوردهای شهرهای لبنان منقش به تشکر لبنانیها از مردم ایران شده است.
🔹شعار پویش ایران همدل در لبنان و فلسطین #دائما_حدکن - #همیشه_کنارتونیم نیز در تبلیغات شهری لبنان، درج شده است.
✍ پيامبر اکرم صلّی اللّه علیه و آله:
در پى روزى و نيازها، سحر خيز باشيد؛ چرا كه حركت در آغاز روز، [مايه] بركت و پيروزى است
📚المعجم الاوسط، ج7، ص194
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقا نگهدار نماز بخونم
👤استاد قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
🔴 بهشت، دوزخ است
حالا بهشتی شدید، (جنّات تجری من تحتها الانهار)* شد، (لهم ما یشاوون فیها)* شد، غُرَف مَبنیّه شد؛ باز چه می گوئید؟! می گوئید کافی نیست.
از جنّه اللّقائی ها بپرس که بهشت دوزخ است! آنها که نظیر #امام_سجاد (سلام الله علیه) می گویند: (یا نعیمی و جنّتی یا دنیای و آخرتی و یا ارحم الرّاحمین)*، آنها بهشت را جهنّم می دانند. می گویند: من در جایی باشم، درخت باشد، حور باشد، قصور باشد، تو را نبینم؛ " مجاورت برای من جهنّم است، من محاورت می خواهم "! من نیامدم همسایه تو بشوم، من آمدم نزد تو بیایم، تو مرا همسایه کردی!! خُب ببینید چقدر فرق است! این #دعای_کمیل است که شما شب جمعه می خوانید: (هبنی صبرت علی حرّ نارک فکیف اصبر عن النّظر الی کرامتک)*. این می گوید آن جهنّم را آدم می تواند تحمل بکند، ولی تو را نبینم چه جور تحمّل بکنم؟!
به تعبیر جناب #بابا_طاهر که از عرفای بنام بود، گفت: ما مجاورت نمی خواهیم، ما محاورت می خواهیم! حِوار، محاوره کردن، گفتگو کردن، دهن به دهن حرف زدن؛ ما این را می خواهیم. شما مرا آوردی همسایه خود کردی، ما می خواهیم چه کنیم؟! این مقام والای (جوار) برای اهل (حِوار) دوزخ یا اعراف می شود! انسان می ماند. همه می خواهند لذّت ببرند، امّا آن لذّت چون نصیب هر کسی نیست، نمی داند چه خبر است! بالاخره آن نافه آهو چون نصیب کسی نیست، این عطرهای عادی را خیلی می پسندند؛ ولی اگر نافه آهو را ببیند، این عطرهای عادی را نمی پسندد.
پس تنها سخن این نیست که (از دوزخیان پرس که اعراف بهشت است)*؛ این اوّل قدم است. از بهشتیان پرس که اعراف دوزخ است، از جنّه اللّقایی ها بپرس، می گویند بهشت جهنم است؛ از اهل حِوار بپرس، می گویند جوار جهنم است؛ از مشاهدت طلب بپرس، می گویند مجاورت جهنم است! آنکه همسایه دیوار به دیوار بیت الله است، می گوید این همسایگی برای من دوزخ است، یا لااقل اعراف؛ من لقای او می طلبم!
📚تفسیر موضوعی قرآن کریم
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e