🏴 همدردی فرزند شهید طهرانیمقدم با دختر سردار شهید سلیمانی
🔹فرزند شهید طهرانی با انتشار نامهای چند جمله خطاب به «زینب سلیمانی» دختر شهید سپهبد قاسم سلیمانی نوشت و با او ابراز همدردی کرد.
🔹زینب عزیزم! یادم هست بابا همیشه از پدرت به بزرگی یاد میکرد و میگفت اگر روزی نگذارند کارم را در موشکی ادامه دهم، حتماً خدمت حاج قاسم میروم و سرباز ژنرال قاسم میشوم و امروز که قدرت موشکی و منطقهای ایران الحمدلله به برکت خونهای پاک شهدای عزیزمان و اقتدار رهبر فرزانهمان مثل خورشید عیان شده، این طلیعهای برای انتقامی سخت و فتح جهانی اسلام خواهد بود. پس، از این پس به صبر زینبیات ادامه ده تا انشاءالله با حضور حضرت منجی (عج) پدرانمان را بار دیگر در نبرد نهایی حق علیه باطل ملاقات کنیم.
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
༻﷽༺
چه بگویم به چه حالی یل ما را کشتند
قبله باقیست ؛ فقط قبله نما را کشتند
عاقبت مست جنون خون به پر و بال کشید
روضه قاسم ما نیز به گودال کشید...
#شهادتت_مبارک💔
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بهترین تعریف از نام «قاسم سلیمانی»
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
✅دلیل اینکه قلب های مردم در فراق شهید حاج قاسم سلیمانی میسوزد چیست؟
✍یکی از علما فرمودند: "دلیل اینکه مردم برای سردار سلیمانی اشک ریختند و قلبشان سوخت و هنوز هم آرام نشدند این است که قلب قطب عالم امکان حضرت بقیه الله عج به درد آمده و اشک آن حضرت جاری شده و این مطلب برکل عالم تاثیر میگذارد. ماهنوز سردار سلیمانی را نشناختیم."
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
♦️خاطره شنیدنی در مورد محل دفن سردار شهید سلیمانی
🔹یوسف افضلی معاون ستاد عتبات عالیات و از نزدیکان خانوادگی سردار سلیمانی تعریف میکند: به همراه سردار بارها برای قرائت فاتحه بر سر مزار شهید یوسف الهی حاضر شده بودم و میدانستم فضای کنار این شهید والامقام جایی برای دفن یک پیکر را ندارد به شهید حاج قاسم عرض می کردم که حاج آقا فضای اینجا بسیار کوچک است و جای شما نمی شود که حاج قاسم در پاسخ به من افزود، افضلی از من گفتن بود.
🔹حال که با پیکر تکه تکه شده شهید حاج قاسم روبهرو شده ایم و شواهد امر حاکی از این است که برای دفن پیکر مطهر سردار فضای زیادی نیز نیاز نیست متوجه صحبت های آن روز شهید حاج قاسم شدهام.
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
✍شهید سپهبد قاسم سلیمانی:
من اصلاً قبول ندارم در بین بچهحزباللهیها بگیم این آدم با اون شکل و قیافست...! همان دختر کمحجاب، دختر منه، دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعهی ماست.
#حجاب
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
سردار سلیمانی خاک نشین بود نه کاخ نشین
و سردار دلهای عالم شد
#انتقام_سخت
#حاج_قاسم_سلیمانی
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
⭕️چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت / که از دوری برآید از دلم آهی بسوزد هفت دریا را
🔺حال زائری که از عراق برای دیدن سردار آمده بود
#گلزارشهدا ی کرمان
۲۲ بهمن ۱۳۹۸
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️تسلیت مجیدی بابت شهادت سپهبد سلیمانی و حادثه سقوط هواپیما
🔺مجید مجیدی: ترور حاج قاسم ناجوانمردانه بود؛ همواره حاج قاسم خودش را وقف ملت و كشور ميكرد.
خيلى ها خواستند از ماجراى سقوط هواپيما سوء استفاده كنند؛ دل همه ما به درد آمد.
۲۲ بهمن ۱۳۹۸