eitaa logo
قیام نو
313 دنبال‌کننده
729 عکس
147 ویدیو
8 فایل
پیام: @honar57 عضو حوزه هنری گیلان عضو شبکه توزیع جشنواره عمار
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 رویداد آموزشی ویژه معلمان و مربیان تربیتی استان ✳️ سرفصل های آموزشی 🔵 رابطه بازی و تربیت 🟡 معرفی انواع بازی برای رده های سنی کودک و نوجوان 🔵 نقش معلم و مربی در بازی 🟡 تفاوت بازی های سازنده و غیرسازنده 📆 زمان: پنجشنبه ۱ تیرماه ۱۴۰۲، از ساعت ۹ الی ۱۷ ( همراه با ناهار و پذیرایی) 📌 مکان : شهرستان رشت ثبت نام از طریق لینک : https://yk8.ir/gbazi ☎️ تلفن راهنما: ۰۹۹۰۲۷۱۳۵۳۸ 🔰 جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی استان گیلان 🆔 Eitaa.com/jebhegilan
۱۹ خرداد ۱۴۰۲
قیام نو
✅📣 اکران ویژه مستند سینمایی لاتارینو ⛔️🤔 حرف‌هایی درمورد اکوسیستم استارتاپ‌ها که نباید بشنوید! 👌 ب
✅ گفتند این مستند هنوز در دانشگاه گیلان اکران نشده. حیف است، برسانید به آدم‌حسابی‌های دانشگاه تا برسد به مخاطبانش. اگر کسی حاضر باشد این مستند خوب را دانشگاه به دانشگاه اکران کند کمکش می‌کنیم. بسم‌الله.
۱۹ خرداد ۱۴۰۲
✅ دیدن کارهای مسئله‌محور همیشه برام شوق‌آفرینه. تبریک میگم به تیم تولید. جسارت دست گذاشتن روی موضوعی که ده سال، هیچکس جرئت نقدش رو نداشته تحسین‌برانگیزه. دوباره بگم. حیف و دریغ و خسرانه که این مستندها به‌دست مخاطبانش نرسه. چرا وقتی چنین کارهایی هستند باید جریان اکران مردمی فیلم‌های مستند توی شهرستان‌های گیلان راکد باشه؟ پنجاه تا مسجد فعال بیان وسط، صدای این کار انتقادی می‌تونه به مردم همه شهرستان‌های استان برسه. و اگر نه، گردوخاک‌ها و جیغ‌های قلابی ذهن‌ها رو به دعواهای فرعی و کذایی منحرف می‌کنن.
۲۰ خرداد ۱۴۰۲
✅ عرف افکار عمومی و دستگاه‌های نظارتی، فساد را معادل سرقت یا اختلاس پول بیت‌المال می‌شناسد اما داد از «هدر دادن زمان‌ها» و «میراندن انگیزه‌ها» و «ناکارآمدی در اولویت‌ها» که اعظم و اهم‌اند اما فسادشان نمی‌دانیم و نمی‌خوانیم. 🔻 قیام نو ‌| سید رسول منفرد 🔺http://Eitaa.com/qeyameno
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
◾️ عرض تسلیت به خانواده محترم عبدلی و ارادتمندان به این چهره تاریخ و هنر منطقه تالش 🔻 قیام نو ‌| سید رسول منفرد 🔺http://Eitaa.com/qeyameno
۲۷ خرداد ۱۴۰۲
✅ وقت‌ها، کلمه‌ها و انرژی‌هایی را که در گمانه‌زنی پیرامون عزل‌ونصب‌ مدیران محتمل، خرج می‌کنیم اگر در امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر مدیران مستقر صرف کنیم با همین مدیران فعلی، دستاوردهای به مراتب بالاتری رقم می‌خورد. اما ان الانسان لفی خسر. 🔻 قیام نو ‌| سید رسول منفرد 🔺http://Eitaa.com/qeyameno
۲۸ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
✳️ آیین نکوداشت مقام استاد محمود رحمان‌نژاد 🔻هجدهمین محفل «شکرانه حضور» 🔹 به پاس سال‌ها کوشش استاد در عرصه‌های «آفرینش و تعلیم هنر خوشنویسی» و «مدیریت فرهنگی در انجمن خوشنویسان ایران» 🗓 سه‌شنبه | ۶ تیرماه ۱۴۰۲ ⏰ ساعت: ۱۷:۰۰ 🗺 رشت، تالار مرکزی 📌 حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
قیام نو
✳️ آیین نکوداشت مقام استاد محمود رحمان‌نژاد 🔻هجدهمین محفل «شکرانه حضور» 🔹 به پاس سال‌ها کوشش استاد
✅ از اواخر دهه ۷۰، حوزه هنری گیلان برای پاسداشت هنرمندان پیشکسوت استان محفلی را با عنوان «شکرانه حضور» ابداع کرد؛ هر سال، تقریباً نکوداشت یک چهره هنری. 🔹 تعلل در احیا یا تداوم سنت‌های خوب حرام است. ان‌شاءالله مدیر به مدیر و دهه به دهه و نسل‌به‌نسل استمرار پیدا کند و بالغ‌تر شود و آیین غایی‌اش را بیابد. شمارگان این محفل، هفته پیش رو به عدد ۱۸ می‌رسد.
۱ تیر ۱۴۰۲
✅ بنده در جریان جزییات فیلم هجوم به یک مادر در رشت نبودم و از روی فیلم هم مطمئن نشدم تا چیزی بنویسم. اخیراً به واسطه برادری امین، از جزئیات مطلع شدم. تماشای آن فیلم به‌خاطر حضور دو فرزند خردسال مادر، آسان نیست. فعلا به مادری که برای چادر روی سرش هزینه داد و قهرمان آن موقعیت جانکاه شد تبریک می‌گویم. درباره این واقعه باید به تفصیل صحبت کرد. 🔻 قیام نو ‌| سید رسول منفرد 🔺http://Eitaa.com/qeyameno
۲ تیر ۱۴۰۲
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️🎥 تیزر: آیین نکوداشت مقام استاد محمود رحمان‌نژاد 🔻هجدهمین محفل «شکرانه حضور» 🔹 به پاس سال‌ها کوشش استاد در عرصه‌های «آفرینش و تعلیم هنر خوشنویسی» و «مدیریت فرهنگی در انجمن خوشنویسان ایران» 🗓 سه‌شنبه | ۶ تیرماه ۱۴۰۲ ⏰ ساعت: ۱۷:۰۰ 🗺 رشت، تالار مرکزی 📌 حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
۴ تیر ۱۴۰۲
قیام نو
✳️🎥 تیزر: آیین نکوداشت مقام استاد محمود رحمان‌نژاد 🔻هجدهمین محفل «شکرانه حضور» 🔹 به پاس سال‌ها کوش
✅ موعد شکری نو رسید. دوستان روابط عمومی حوزه، ۲۵ سال آرشیو تصویری شکرانه حضور را از دل تاریخ بیرون کشیده‌اند و امروز، مرورش را به چشم‌وجان شما تقدیم می‌کنند.
۶ تیر ۱۴۰۲
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
22.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مروری بر یک یادآوری شکوهمند (کلیپ مرور ۲۵ سال آیین شکرانه حضور که دقایقی قبل در بزرگداشت استاد محمود رحمان‌نژاد پخش شد) 🔹سعادت و سربلندی در نعمت حضور است حضور آبادانی است و آبادانی چراغ شکرانۀ حضور. لینک با کیفیت در آپارات: https://aparat.com/v/aALBn 📌 حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
۸ تیر ۱۴۰۲
قیام نو
✅ مروری بر یک یادآوری شکوهمند (کلیپ مرور ۲۵ سال آیین شکرانه حضور که دقایقی قبل در بزرگداشت استاد مح
✅ مصطفی مصیب‌زاده زمانی طولانی صرف کرد و تک‌تک این فیلم‌ها را از صدها نوار فیلم غیردیجیتال پیدا کرد، سخت‌افزار تبدیل این فیلم‌ها را که در بازار پیدا نمی‌شد تدارک دید و بعد از بازبینی تمام نوارها، این ۹ دقیقه فوق‌العاده را به ما هدیه داد. و بهترین صدا برای خوانش گفتارمتن این کلیپ، صدای هنرمندی بود که اجرایش، پاره جداناشدنی تاریخ شکرانه حضور است.
۸ تیر ۱۴۰۲
🔹 سال گذشته بعد از اتمام شکرانه حضور استاد حبیب پورسیفی، جلسه داخلی نقد برنامه داخل حوزه هنری برگزار شد. از جمله نقد شد که کارهای استاد به‌قدر کافی مرور نشد و حاضران ناآشنا، به شناخت مطلوب از ایشان نرسیدند. این شد که امسال سید امیر علوی به یاوری آمد و دست‌ها به هم داده شد تا اولین‌بار، در کنار شکرانه حضور، یک ویژه‌نامه هم تدارک دیده شود. «خنیاگر خط» محصول این یاوری بود که نسبتاً کار خوبی هم درآمد، الحمدلله. از مطالبش: گفتاری از استاد کیخسرو خروش چهره ماندگار خوشنویسی کشور و گفتاری از آیت‌الله رمضانی درباره استاد رحمان‌نژاد و نوشتاری از محمد پرحلم درباره تاریخچه شکرانه حضور و یادداشتی از مهدی کاسی درباره تاریخ خوشنویسی در گیلان است. این‌ها به‌ویژه در کنار دو گفت‌وگوی مهم از استاد رحمان‌نژاد. نسخه‌های باقیمانده این ویژه‌نامه را در بازارمج می‌گذاریم تا قابل دریافت شود.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ ویژه‌نامه مطالب خواندنی زیاد دارد اما این قسمت از گفت‌وگو با آقای رحمان‌نژاد، غصه دامنه‌دار و دیرپای مدیریت فرهنگی در کشور است که نمی‌فهمد و عدل را به این «گمان»های مذبوحانه و منفعلانه می‌فروشد.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ قرآن را برادر لایق‌برحق خواند. کلمه‌ها را خوش می‌نوشت و اینجا خوش خواند. ن | والقلم | و ما یسطرون ....
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ مدیران فرهنگی استان، از برادر ثقتی مدیرکل محترم فرهنگ‌وارشاد تا برادر شوقی شهردار محترم و بنده حقیر، در ردیف دوم نشستند و نشستیم تا صف اول به پیشکسوت‌های فرهنگ‌وهنر استان اختصاص داشته باشد. این بخشی از آیین «شکرانه حضور» است. فعلأ یک کار نمادین که ان‌شاءالله به‌زودی فراگیر شود.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ گفتیم چه کسی به حاضران خوش‌آمد بگوید؟ مسئول مراسم. مسئول مراسم کیست؟ یک سازمان؟ این شوخی است. سازمان‌ها فقط امانت‌دار و پادو هستند. صاحب اصلی این آیین‌، مردم و اهل فرهنگ‌وهنر هستند و چه خوب که از یکی از بزرگترها بخواهیم که منت بگذارد و دبیری آیین امسال را بپذیرد. عمومسعود بدرطالعی بزرگوارانه پذیرفت و در برنامه هم چند در گران‌بها ارائه کرد که با استقبال حضار و استفاده سخنرانان بعد از ایشان همراه شد.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ در این تصویر یک جای خالی پررنگ‌تر است: استاد محمد زحمتکش، خالق تابلوی پرتره استاد رحمان‌نژاد که امیدوارم بالاخره یک روز او را در برنامه‌های رونمایی آثارش ملاقات کنیم.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ بنا شد در شکرانه حضور، نیمه پنهان هنرمند را هم لحاظ کنیم. توی سالن قبل از طرح خودمان، دو نفر از مهمان‌ها هم به شخصیت بزرگ و مؤثر همسر استاد و تأثیرش بر موفقیت‌های ایشان اشاره کردند. خیالمان بابت تحلیلی که داشتیم راحت‌تر شد. پس از تجلیل از استاد رحمان‌نژاد، به‌دستان خودشان از همسر معزز نیز تجلیل شد.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ عزیزی می‌گفت توصیف «هنرمند انقلاب اسلامی»، برای آقای رحمان‌نژاد کاملاً به‌جاست. در صحبت‌های استاد حسنی هم چنین معنایی مشهود بود. در بخشی از شکرانه حضور، تندیس ویژه هنر انقلاب اسلامی، تقدیم استاد رحمان‌نژاد شد.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ استاد رحمان‌نژاد اصولاً آثار خودشان را نگه نمی‌دارند. از ایشان نقل می‌شود که ترجیح می‌دهم شاگردان زیادی تربیت کنم و نمایشگاه آثار آن‌ها برپا شود. یکی از معدود تابلوهای موجود از استاد، سلامی است بر علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع). دیروز هدایای زیادی از طرف ارادتمندان استاد و برخی سازمان‌ها تقدیم ایشان شد اما مهمترین هدیه، حضور پرچم متبرک رضوی در محفل بود.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ فرهیختگان و حاضران زیادی به‌خاطر تکمیل ظرفیت سالن، ایستاده برنامه را دنبال کردند یا مجبور به ترک تالار مرکزی شدند. از این عزیزان و از استاد رحمان‌نژاد به‌خاطر این اتفاق عذرخواهی می‌کنم.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ یک اتفاق خیلی ویژه و دلگرم‌کننده در برنامه، حضور آقای منصور ایمانی بود، مدیری که پس از دوره خدمت نیز ارتباط و حضورش را در حوزه فرهنگ و هنر حفظ کرده‌ است. برای ما آموزنده است این سلوک.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ به‌رغم آن‌که در جریان ریز محتوای ویژه‌نامه بزرگداشت استاد بودم اما دیروز بارها با اطلاعات جدیدی درباره ایشان مواجه شدم. 🔹 برنامه دیروز، عوامل و یاوران زیادی داشت که در مجال نمی‌گنجد. یکی از مهمترین‌ها آقای محمد پرحلم بود. حقیقتا اگر نگاه جهادی آقای پرحلم به این برنامه نبود (که حتما یکی از مصادیق کار جهادی مد نظر آقای رحمان‌نژاد ایشان بود) بسیاری از بخش‌های برنامه معطل می‌ماند. اجر این کارها را ان‌شاءالله در قیامت از خدای ابراهیم و اسماعیل می‌گیرند. خبر خوب جدید این که با اهتمام ایشان، کتاب خاطرات شفاهی استاد رحمان‌نژاد در حال تهیه و تدوین است.
۸ تیر ۱۴۰۲
قیام نو
🔹 سال گذشته بعد از اتمام شکرانه حضور استاد حبیب پورسیفی، جلسه داخلی نقد برنامه داخل حوزه هنری برگزار
✅ درباره ویژه‌نامه ذکر نکته‌ای نیازه. ممکن است بپرسید چرا تولید ویژه‌نامه را برون‌سپاری نکردید تا با خیال راحت روی کار خودتان تمرکز کنید. نکته اینجاست که هر سردبیر یا نشریه‌ای موضع و موقف و اولویت و نگاه خودش را دارد. او در موقف حوزه هنری نیست. لذا سفارش کار به او، مستلزم یک گفت‌وگوی تخصصی بین حوزه هنری با او است. و مادامی که حوزه هنری دانش مضمونی و راهبردی (و حتی تکنیکی) تولید ویژه‌نامه شکرانه حضور را نداشته باشد نمی‌تواند سفارش‌دهنده خوبی باشد. لذا اصرار داریم که دانش این‌قبیل امور را داخل سازمان حوزه هنری ایجاد کنیم‌. (مصداقی‌تر بگویم. اگر سازمانی به دانش بومی و درونی نرسد و سفارش دهد چه می‌شود؟ می‌شود همین انبوه کارهایی که هدفشان روی کاغذ خیلی خوب است اما در عمل چیز دیگریست. بخش اعظم تولیدات هنری سیاه یا بی‌خاصیت یا مبتذل مدیریت فرهنگی در کشور، از محل بودجه‌هایی تولید شده‌اند که قرار بود خرج جهاد تبیین و مقابله با جنگ نرم و... شوند.) لذا حالا دیگر دانش تولید نشریه را داریم و می‌توانیم به برون‌سپاری‌اش فکر کنیم.
۸ تیر ۱۴۰۲
✅ برای انتخاب سخنران در برنامه‌ها، تلاش می‌کنیم از تکرار و کلیشه فاصله بگیریم و ببینیم کدام شخصیت، بهتر می‌تواند بحث ارائه کند و برنامه را به اهدافش نزدیک کند. استاد حسنی و آقای خزاعی با این رویکرد از بین ده‌ها گزینه، انتخاب شده بودند و شکر که جمع حاضران از مباحثی که شنیدند راضی بودند.
۹ تیر ۱۴۰۲
✅ کتاب «تماشاگه راز» مجموعه مباحث استاد شهید مرتضی مطهری پیرامون شخصیت و اشعار حافظ شیرازی است که بخشی از نگاه معارف دینی ما به مقوله شعر و هنر را تبیین می‌کند. در جریان شکرانه حضور، آیت‌الله فلاحتی امام جمعه محترم رشت، نسخه‌ای از این کتاب ارزشمند را - که نمی‌دانم چرا انتشارات صدرا در چاپ‌های جدید اسم «عرفان حافظ» را بر آن گذاشته - به استاد رحمان‌نژاد هدیه دادند.
۹ تیر ۱۴۰۲
✅ در شکرانه حضور اخیر، متناسب با قدر و اندازه‌ای که حضور بزرگان به محفل می‌بخشید تلاش شد که سطح کیفی مدیریت اجرایی برنامه بالا برود. برای آن‌به‌آن برنامه، فکری وجود داشت و قطعاً می‌توانیم ادعا کنیم میزان فکری که صرف شد و عرقی که ریخته شد حتماً از پولی که خرج برنامه شد بیشتر بود. این را مدیون جمعی از جوان‌های پرانرژی و حرفه‌ای و توفیق‌طلب هستیم که می‌ترسم اسم ببرم و برخی‌ها از قلم بیفتند، اما برای عاقبت‌بخیری‌شان دعا می‌کنم.
۹ تیر ۱۴۰۲
✅ نکته زیاد است و فرصت کم. یکی را هم عرض کنم. طبیعتاً بضاعت مالی حوزه هنری برای همه بخش‌های شکرانه حضور کافی نبود. لذا از چند مجموعه مشارکت گرفتیم که هر کدام گوشه‌ای را به‌عهده بگیرند. اگر تنها بودیم هرگز توان ما به تلویزیون دیجیتال نمی‌رسید. این هم‌افزایی بین مجموعه‌ها را باید قدر بدانیم. ما مدیران در راستای ارتقای کیفی خدمات به مردم، موظف به هم‌افزایی هستیم. گاهی همدیگر را «به‌درستی» اما «نابه‌جا» نقد می‌کنیم و دریچه‌های هم‌افزایی کور می‌شود. به‌نظرم بجز در موارد خاص، نقد عملکرد مدیران و دستگاه‌ها، کار تلویزیون و رسانه‌ها است نه تکلیف سایر مدیران.
۹ تیر ۱۴۰۲