eitaa logo
قیام نو
311 دنبال‌کننده
729 عکس
147 ویدیو
8 فایل
پیام: @honar57 عضو حوزه هنری گیلان عضو شبکه توزیع جشنواره عمار
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
22.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مروری بر یک یادآوری شکوهمند (کلیپ مرور ۲۵ سال آیین شکرانه حضور که دقایقی قبل در بزرگداشت استاد محمود رحمان‌نژاد پخش شد) 🔹سعادت و سربلندی در نعمت حضور است حضور آبادانی است و آبادانی چراغ شکرانۀ حضور. لینک با کیفیت در آپارات: https://aparat.com/v/aALBn 📌 حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
قیام نو
✅ مروری بر یک یادآوری شکوهمند (کلیپ مرور ۲۵ سال آیین شکرانه حضور که دقایقی قبل در بزرگداشت استاد مح
✅ مصطفی مصیب‌زاده زمانی طولانی صرف کرد و تک‌تک این فیلم‌ها را از صدها نوار فیلم غیردیجیتال پیدا کرد، سخت‌افزار تبدیل این فیلم‌ها را که در بازار پیدا نمی‌شد تدارک دید و بعد از بازبینی تمام نوارها، این ۹ دقیقه فوق‌العاده را به ما هدیه داد. و بهترین صدا برای خوانش گفتارمتن این کلیپ، صدای هنرمندی بود که اجرایش، پاره جداناشدنی تاریخ شکرانه حضور است.
🔹 سال گذشته بعد از اتمام شکرانه حضور استاد حبیب پورسیفی، جلسه داخلی نقد برنامه داخل حوزه هنری برگزار شد. از جمله نقد شد که کارهای استاد به‌قدر کافی مرور نشد و حاضران ناآشنا، به شناخت مطلوب از ایشان نرسیدند. این شد که امسال سید امیر علوی به یاوری آمد و دست‌ها به هم داده شد تا اولین‌بار، در کنار شکرانه حضور، یک ویژه‌نامه هم تدارک دیده شود. «خنیاگر خط» محصول این یاوری بود که نسبتاً کار خوبی هم درآمد، الحمدلله. از مطالبش: گفتاری از استاد کیخسرو خروش چهره ماندگار خوشنویسی کشور و گفتاری از آیت‌الله رمضانی درباره استاد رحمان‌نژاد و نوشتاری از محمد پرحلم درباره تاریخچه شکرانه حضور و یادداشتی از مهدی کاسی درباره تاریخ خوشنویسی در گیلان است. این‌ها به‌ویژه در کنار دو گفت‌وگوی مهم از استاد رحمان‌نژاد. نسخه‌های باقیمانده این ویژه‌نامه را در بازارمج می‌گذاریم تا قابل دریافت شود.
✅ ویژه‌نامه مطالب خواندنی زیاد دارد اما این قسمت از گفت‌وگو با آقای رحمان‌نژاد، غصه دامنه‌دار و دیرپای مدیریت فرهنگی در کشور است که نمی‌فهمد و عدل را به این «گمان»های مذبوحانه و منفعلانه می‌فروشد.
✅ قرآن را برادر لایق‌برحق خواند. کلمه‌ها را خوش می‌نوشت و اینجا خوش خواند. ن | والقلم | و ما یسطرون ....
✅ مدیران فرهنگی استان، از برادر ثقتی مدیرکل محترم فرهنگ‌وارشاد تا برادر شوقی شهردار محترم و بنده حقیر، در ردیف دوم نشستند و نشستیم تا صف اول به پیشکسوت‌های فرهنگ‌وهنر استان اختصاص داشته باشد. این بخشی از آیین «شکرانه حضور» است. فعلأ یک کار نمادین که ان‌شاءالله به‌زودی فراگیر شود.
✅ گفتیم چه کسی به حاضران خوش‌آمد بگوید؟ مسئول مراسم. مسئول مراسم کیست؟ یک سازمان؟ این شوخی است. سازمان‌ها فقط امانت‌دار و پادو هستند. صاحب اصلی این آیین‌، مردم و اهل فرهنگ‌وهنر هستند و چه خوب که از یکی از بزرگترها بخواهیم که منت بگذارد و دبیری آیین امسال را بپذیرد. عمومسعود بدرطالعی بزرگوارانه پذیرفت و در برنامه هم چند در گران‌بها ارائه کرد که با استقبال حضار و استفاده سخنرانان بعد از ایشان همراه شد.
✅ در این تصویر یک جای خالی پررنگ‌تر است: استاد محمد زحمتکش، خالق تابلوی پرتره استاد رحمان‌نژاد که امیدوارم بالاخره یک روز او را در برنامه‌های رونمایی آثارش ملاقات کنیم.
✅ بنا شد در شکرانه حضور، نیمه پنهان هنرمند را هم لحاظ کنیم. توی سالن قبل از طرح خودمان، دو نفر از مهمان‌ها هم به شخصیت بزرگ و مؤثر همسر استاد و تأثیرش بر موفقیت‌های ایشان اشاره کردند. خیالمان بابت تحلیلی که داشتیم راحت‌تر شد. پس از تجلیل از استاد رحمان‌نژاد، به‌دستان خودشان از همسر معزز نیز تجلیل شد.
✅ عزیزی می‌گفت توصیف «هنرمند انقلاب اسلامی»، برای آقای رحمان‌نژاد کاملاً به‌جاست. در صحبت‌های استاد حسنی هم چنین معنایی مشهود بود. در بخشی از شکرانه حضور، تندیس ویژه هنر انقلاب اسلامی، تقدیم استاد رحمان‌نژاد شد.
✅ استاد رحمان‌نژاد اصولاً آثار خودشان را نگه نمی‌دارند. از ایشان نقل می‌شود که ترجیح می‌دهم شاگردان زیادی تربیت کنم و نمایشگاه آثار آن‌ها برپا شود. یکی از معدود تابلوهای موجود از استاد، سلامی است بر علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع). دیروز هدایای زیادی از طرف ارادتمندان استاد و برخی سازمان‌ها تقدیم ایشان شد اما مهمترین هدیه، حضور پرچم متبرک رضوی در محفل بود.
✅ فرهیختگان و حاضران زیادی به‌خاطر تکمیل ظرفیت سالن، ایستاده برنامه را دنبال کردند یا مجبور به ترک تالار مرکزی شدند. از این عزیزان و از استاد رحمان‌نژاد به‌خاطر این اتفاق عذرخواهی می‌کنم.