🔥اطلاع رسانی در انتظار انقلاب❗️
🔻معروفترین و ناشناخته ترین بخش در سازمانها #روابط_عمومی ها هستند.
🔻عامل ناشناخته بودن روابط عمومیها، کم اطلاعی غالب مدیران و مخاطبان از کارکرد حقیقی روابط عمومی است.
🔻روابط عمومی ها، از ابزار تبلیغ و خبر و رسانه استفاده می کنند اما معمولا با #تبلیغاتچی و خبرگزاری و تشریفات و #بادیگارد_رسانهای سازمان و مدیران اشتباه گرفته می شوند!!
🔻روابط عمومی را می توان «#مهندسی_تفاهم_سازمانی» و «تنظیم چهره سازمان در افکار عمومی» و «زمینه ساز به روز رسانی مداوم سازمان» در بستر ارتباط دوجانبه، صادقانه، سریع، محبت آمیز و راهبردی تعریف کرد.
🔻با این نگاه لزوما میزان تولید خبر از مدیران و اتفاقات درون سازمان، هزینه های سنگین تولید محتوای رسانه ای فیزیکی و دیجیتال، چاپ بنر و بروشور، استفاده گسترده از سایتها و صفحات اجتماعی بیانگر موفقیت روابط عمومی نیست بلکه اینها ابزاری هستند که اگر در درون راهبرد صحیح اطلاع رسانی به مقدار لازم قرار داده شوند، ممکن است موفقیت روابط عمومی حاصل شود.
🔻یک روابط عمومی زمانی موفق است که بتواند با بکارگیری این ابزار بعلاوه «تسهیل کامل دریافت انواع اطلاعات از مخاطبین» و «تنظیم صادقانه ریزش اطلاعات پردازش شده»، «همدلی و شادابی را در درون سازمان»، «رضایت و امید را در بیرون سازمان» و «کارامدی در فرآیندهای سازمان» را تضمین کند.
🔻از یک زاویه اطلاعات به دو گونه اطلاعات عمومی و اطلاعات محرمانه تقسیم بندی می شود.
🔻در کشور برای ورود به عرصه سازمانی #اطلاعات_محرمانه، ساختار های نسبتا خوبی پیش بینی شده است به طوری که نه تنها هیچ کس بدون احراز کامل انواع شرایط نمی تواند وارد ساختارهای اطلاعاتی امنیتی شود بلکه حتی انتصاب و تایید مدیران حراست و گزینش همه سازمانها بطور متمرکز توسط مراجع عالی تخصصی انجام می گیرد و نقش مدیران عموما در حد پیشنهاد است.
🔻به نظر می رسد با رشد و البته پیچیدگی زیاد فناوری های ارتباطات و دیپلماسی عمومی در سطح بین الملل و از جمله کشور ما و اهمیت فوق العاده تنظیم افکار عمومی در جنگ های رسانه ای، لازم است در ساختار کلان اطلاع رسانی کشور یک #انقلاب عمیق و جدی انجام شود.
🔻ایجاد #مرکز_ملی_اطلاع_رسانی که حتی بصورت فراقوه ای (با ادغام برخی ساختارهای ناقص کنونی) برای انتصاب یا تایید مدیران روابط عمومی و رسانه در سطح کلان و خرد و احراز توان فنی کارشناسان در تمامی سطوح در کنار موضوع افزایش توان تخصصی بدنه اطلاع رسانی و رسانه ای بر اساس راهبردهای موثر سرفصل این اقدامات است که توضیح آن از ظرفیت این متن خارج است.
🔻خلاصه، ۲۷ اردیبهشت روز جهانی #ارتباطات_و_روابط_عمومی بر عموم اصحاب اطلاع رسانی متعهدانه و پیشرفت محور رسمی و مردمی مبارک باد. به امید تحول بزرگ...
✍حمیدرضا ابراهیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حق یا حقنما ؟!
🔸بصیرت الزاما تشخیص حق از باطل نیست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یک دانشجو در حضور رئیس قوه قضائیه: آقای اژهای من شاید مومن و انقلابی نباشم اما وطن، دین و آیین مردمم را دوست دارم
🔻ما هم مانند دیگران با مشکلات عدیده اقتصادی دستوپنجه نرم میکنیم.
🔻افزایش دقیقهای و ثانیهای قیمتها، هر جوانی را ناامید میکند.
❇️ اجباری شدن قانون همجنس گرایی در فوتبال فرانسه
🔺مسئولان لیگ یک و دو فوتبال فرانسه از تیمها خواستند این هفته با لباسی بازی کنند که دارای نماد همجنسبازی است.
⏪ سخنگوی دولت فرانسه هم اعلام کرده خودداری بازیکنان از پوشیدن این لباسها تخطی از قانون است.
"""""""""""""""""""""""""""""'"""""""
🔹نکته و نظر:
♦️وقتی که احکام خدا بر انسان و قوانین موضوعه بشری حکمفرما نباشد؛
🔺در فرانسه، همجنسگرایی قانون می شود.
🔺در اسپانیا، تجاوز به حیوانات قانونی می شود.
🔺ازدواج با محارم در برخی از کشورهای اروپایی ازجمله فرانسه قانونی می شود.
✅ و این از آثار سکولاریسم است که دین را از دنیا جدا کرده و بواسطه آن انسان ملکوتی را به لجنزار غیر اخلاقی و غیر انسانی کشانده است.
✍محمدعلی برزگر
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ 221 روز رفته ایم ، هنوز نفهمیده اند چه طور بدون آنکه یک قطره سوختگیری کنیم این سفر طی شده...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- چرا با امام حسین قهر میکنی؟
+ آخه اینا همه کاراشونو با خدا قاطی میکنن!
- خب معاویه هم همین کارو میکرد!
● استاد مهدى دانشمند
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 یک کار عالی هنری از بسیجیان مازندران در گرامیداشت شهدای مدافع حرم در خان طومان سوریه
🔺با کنایه به اتفاقات اخیر و اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱
«نمایشواره اردیبهشت مقاومت»
سرکلاس جامعه شناسی، آقای پروفسور، دو ساعت تموم از #حجاب بد گفت؛ و کلی صغری و کبری چید تا برای بچه ها جا بندازه که حجاب، چیز به درد نخوریه! اون زمانم کسی جرأت نداشت به استاد اعتراض کنه. ولی آخرای کلاس، احمد بلند شد وگفت: «ببخشید استاد! شما دو ساعت در مورد حجاب بد گفتید، حالا اجازه می دید من ده دقیقه از حجاب دفاع کنم؟»
درخواستش بقدری مؤدبانه بود که استاد مجبور شد اجازه بده. احمد طوری قشنگ و حساب شده راجع به فواید حجاب صحبت کرد که آخرش، همه ی بچه ها تشویقش کردن و براش کف زدن. استاد هم فهمیدکه تأثیر حرف های احمد خیلی بیشتر بوده.
● خاطره ای از شهید سید احمد رحیمی
📚 از کتاب خاطرات دانشجویی شهدا
🔘آیت الله بهجت:
ما آمدهایم با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم.
🔻 ۲۷اردیبهشت،سالروزرحلت عالم بزرگوار و استاد بی بدیل اخلاق ،آیت الله بهجت بر دوست داران حضرتش تسلیت باد.
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از خانم ها می پرسه چرا حجاب دارید؟
جواب هاشون جالبه.
نظر شما چیه؟
#حجاب