eitaa logo
افسران جنگ نرم 🇮🇷
79 دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
12.8هزار ویدیو
40 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
این مردمی که میبینید امروز خودجوش در مراسم تشییع اومدن ،نه پول گرفتن نه برای ساندیس اومدن؛فقط قدرشناسن،اومدن ثابت کنن پشت خادمین واقعی کشورشون هستند، مردم حقیقی، کف میدانن نه شما لشگر فیک مجازی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب ظهر امروز خطاب به اسماعیل هنیه: همانطور که وعده الهی به مادر حضرت موسی تحقق پیدا کرد، وعده الهی برای محو رژیم صهیونیستی نیز محقق خواهد شد
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما ربات دارید، ما سرمایه‌ اجتماعی! واسه همین نمی‌تونید انقلاب کنید
🔻یک رسانه روسی با انتشار تصاویر تشییع جنازه تاریخی شهدای خدمت در تهران نوشت: غربی ها می گویند مردم ایران حامی حکومتشان نیستند! اما همه امروز دیدند که آنها به دنیا دروغ می‌گویند، ما واقعیت را با چشمانمان دیدیم.
☑️ رسانه‌های عربی حیرت‌زده شدند/ پوشش لحظه‌به‌لحظه مراسم تشییع شهدای خدمت 🔹اسکای نیوز: ده‌ها هزار ایرانی از نخستین ساعات بامداد امروز در تهران برای شرکت در مراسم تشییع پیکرهای رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران تجمع کردند. 🔹بخش عربی فرانس ۲۴ نیز با پوشش این مراسم: ده‌ها هزار ایرانی از صبح زود در مرکز تهران تجمع کردند. 🔹بخش عربی سایت خبری میدل ایست: مراسم تشییع رئیس جمهور و وزیر خارجه فقید ایران با حضور جمع گسترده ای از ساکنان پایتخت این کشور در خیابان انقلاب تهران آغاز شد. 🔹بخش عربی سایت بی بی سی: پیکرهای رئیس جمهور و وزیر خارجه فقید ایران به دانشگاه تهران رسید. 🔹صدی البلد با انتشار یک کلیپ ویدئویی: حضور گسترده ده‌ها هزار ایرانی در خیابان‌های تهران برای شرکت در مراسم تشییع رئیس جمهور و وزیر خارجه این کشور را مشاهده می‌کنید. 🔹سایت شبکه المیادین با پوشش لحظه به لحظه این مراسم: بعد از برگزاری مراسم تشییع میلیونی در شهر قم، اینک شاهد برگزاری مراسم باشکوه تشییع در تهران هستیم. 🔹بوابه الاهرام مصر: ده‌ها هزار تن از ساکنان تهران در خیابان ها تجمع کردند.
📸شهادت خوبان، باب توبه و آنگاه رحمت را باز می‌کند وحید یامین پور: 🔹یکی از بزرگان می‌گفت بعد از شهادت آیت‌الله بهشتی برخی از دوستان انقلابی که مخالف بودند و با تهمت‌ها علیه ایشان همراهی کرده بودند، از شرم راهی جبهه شدند و برنگشتند تا شهید شدند. 🔹شهادت خوبان، باب توبه و آنگاه رحمت را باز می‌کند. باشد که همگی از خودخواهی و بدخواهی توبه کنیم.
🔺ابراهیم حاتمی‌کیا: بُهت‌زده شدیم 🔹کارگردان سینما و تلویزیون در یادداشتی نوشت: 🔹با انتشار خبر شهادت آیت‌الله رئیسی و هیات همراه دلمان لرزید و بُهت زده شدیم. 🔹امروز یکی از تلخ‌ترین حوادث تاریخ این سرزمین را دیدیم و با خود زمزمه کردیم «انا للّه و انا الیه راجعون». 🔹امید است این مقطع حساس با آرامش و اتحاد در راستای منافع و مصلحت ایران عزیز به دور از اختلاف‌های سیاسی و جناحی سپری شود. 🔹خداوند در سالروز ولادت امام رضا (ع) خادمش را با امام هشتم محشور کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥محل دفن آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی در حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گر به مستی به جهان نادر دوران گردی گر به بازوی قوی رستم دستان گردی گر به گنج زر و مال چو قارون گردی گر به صورت به جهان یوسف کنعان گردی آخرش در عجل خسته و نالان گردی گر بگیری تو سکندر همه ی دوران را گر به جن و ملک و عرش دهی فرمان را گر به کنگان ببری کنگره کیوان را عاقبت مرگ به در آید و تو حیران گردی👌 👇 👇 @rahibesoyemarefat https://eitaa.com/joinchat/1299841546Cf8cf7d746f
همه نگران بغض دم «اللهم انا لانعلم منهم‌ الا خیرا»ی آقا بودند ابراهیم. همه نگران بودند. همه از دیشب می‌گفتند دعاکنید آقا سرنماز بغض نکند یکهو. در لحظه این فراز، همه بلند گریه کردند، تمام صف‌های قامت‌ بسته پشت شانه‌های آقا. صف‌های توی خیابان. همه بلند گریه کردند که بغض آقا توی صدای جمعیت گم شود. آقا اما بغض نکرد ابراهیم. در تکرار دوم و سوم هم همه مویه سر دادند. میلیون‌ها گریه بلند، برای شنیده نشدن یک بغض آرام؛ آقا اما بغض نکرد ابراهیم. هیچ شانه‌هایش نلرزید. کوه انگار. مشکی هم نپوشید حتی. و بر تابوت شما کمر خم نکرد حتی برای بوسه‌ای یا فاتحه‌ای. رفت و توی دفتر شخصی‌اش نشست به دیدارهای سران و سرسلامتی‌های همسایه‌ها. آقا حواسش هست ابراهیم. مراقب است که توی دل ما خالی نشود. بچه‌ها را بغل می‌کند. به آدم‌بزرگ‌ها میگوید هیچ‌نگران نباشید. خللی پیش نمی‌آید. سکنات او آراممان می‌کند. ابراهیم تو توی دامن کوه‌ها گم شدی، و ما تکیه بر کوهی داده‌ایم این داغ را. حالمان خوب است، کوه‌مان استوار هنوز. نگران ما نباش.