eitaa logo
افسران جنگ نرم 🇮🇷
79 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
13هزار ویدیو
40 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰نیرو‌های مسلح همواره آماده پاسخگویی قاطع و کوبنده به هرگونه تهدیدی هستند. 🔸ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز حماسه ۹ دی تأکید کرد: نیرو‌های مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران با تمام توان و آمادگی کامل همواره آماده پاسخگویی قاطع و کوبنده به هرگونه تهدید و تجاوز دشمنان هستند. 🔸نظام سلطه به رهبری آمریکای خبیث و با کمک رژیم منحوس و کودک‌کش صهیونیستی در طول انقلاب از هیچ تلاشی در مقابله با انقلاب اسلامی و اهداف آن کوتاهی نکرده و تمام امکانات خود را در این مسیر به‌کار گرفته‌اند؛ اما به فضل الهی، با حضور مردم ولایتمدار در صحنه‌ها و عرصه‌های گوناگون و پرچم‌داری ولی امر مسلمین با شکست‌های پی در پی و مفتضحانه روبه‌رو گردیده‌اند. 🔸وقایع اخیر در منطقه، به‌ویژه تحولات سوریه، نشان از تداوم شرارت، ناامنی و عمق دشمنی استکبار جهانی به رهبری شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار، با ملت‌های آزادی‌خواه دارد و نباید تردید کرد که آنچه در سوریه رخ داده است، محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است.
🔰در آستانه یوم الله ۹ دی 🔸ویژگی‌های حماسه : ۱. حاکمیت روح دیانت در قلوب مردم و تجلی نصرت الهی ۲. تثبیت ولایت‌مداری(پیوند امام و امت) ۳. شکست نقشه دشمنان و حفظ نظام ۴. حفظ امنیت و آرامش در کشور ۵. افشای ماهیت فتنه‌گران ۶. حرکت خودجوش  مردمی از جنس انقلاب اسلامی ۷. بازتولید قدرت نرم نظام از طریق نمایش اعتماد عمومی مردم به آن ۸. تجلی احساس مسئولیت مردم در قبال انقلاب ۹. نماد هوشیاری، بیداری و بصیرت جامعه ۱۰. قویترین ضربه به دشمن و روز اتمام حجت به مخالفان و دشمنان نظام ۱۱. حضور مردم به عنوان برجسته ترین تجلی ثروت و سرمایه اجتماعی نظام ۱۲. روز پیروزی حق بر باطل و مشخص‌ شدن نفی معیار سنجش حق و باطل با اشخاص ۱۳. تجلی‌بخش قدرت بسیج کنندگی، مدیریتی و نقش بی‌بدیل رهبری در خنثی سازی فتنه‌ها ۱۴. نماد پیوند عاطفی، معنوی و معرفتی مردم با ولی امر مسلمین و نشان دادن پشتوانه مردمی نظام ۱۵. غفلت زدایی از خواص با کنار زدن غبار فتنه و شفاف سازی مرز خودی و غیرخودی ۱۶. شکست تئوری‌های غربی در کپی برداری از انقلاب‌های مخملی ۱۷. آشکارسازی پیوند عوامل داخلی با عوامل خارجی و بازی سران فتنه در پازل دشمن
واکنش شدید مقاومت فلسطین به توحش رژیم اشغالگر در بیمارستان کمال‌عدوان 🔹جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی با اعلام اینکه رژیم اشغالگر برای توجیه جنایات خود در بیمارستان کمال‌عدوان، به دروغ‌های تکراری متوسل شده و هیچگونه نیروی نظامی در این بیمارستان وجود ندارد، از جهان خواستند تا این سکوت ننگین مقابل جنایات صهیونیست‌ها را بشکند.
ایران جنایت جنگی رژیم اشغالگر در آتش زدن بیمارستان کمال عدوان غزه را محکوم کرد 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه تهاجم وحشیانه نظامیان رژیم صهیونی به بیمارستان کمال عدوان و آتش‌ زدن آن را به عنوان جدیدترین مصداق جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت، نقض فاحش حقوق و هنجارهای حقوق بین‌الملل به شدیدترین وجه محکوم کرد. 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه همچین گفت: این جنایت با هدف انهدام کامل نظام بهداشت و درمان در غزه و محروم کردن کودکان و زنان و مردان مجروح و بیمار از دسترسی به حداقل امکانات درمانی صورت گرفته است. @Nasimonline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدار وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان همکاری شانگهای 🔹وزیر خارجه ایران که در پکن به سر می‌برد با دبیرکل سازمان همکاری شانگهای دیدار و گفت‌وگو کرد.
مقاومت ضعیف نشده است 🔹فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه مقاومت ضعیف نشده است اعلام کرد که همه امروز می‌بینند یمنی‌ها چگونه در دفاع از فلسطین می‌درخشند.
پوتین مجازات شورش‌های مسلحانه را شدیدتر کرد 🔹️ولادیمیر پوتین لایحه‌ای را به امضا رساند که برای سازمان‌دهندگان یا شرکت‌کنندگان در شورش‌های مسلحانه‌ای که به مرگ یا سایر پیامدهای جدی منجر شده، مجازات‌ها را افزایش داده و برخی را تا حبس ابد می‌رساند.
ایران و چین مصمم به تقویت مناسبات دوجانبه هستند بقایی، سخنگوی وزارت خارجه: 🔹سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه، در اولین دیدار رسمی دوجانبه خارج از منطقه از زمان تصدی مسئولیت، امروز در پکن است. 🔹عراقچی گفتگوی بسیار مفید و جامعی با همتای چینی خود، وانگ یی، در مورد طیف گسترده‌ای از موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی داشت. 🔹ایران و چین به عنوان شرکای جامع راهبردی مصمم هستند که رایزنی‌های نزدیک دوجانبه را برای تقویت مناسبات دوجانبه و ارتقای منافع دو ملت و نیز کمک به حاکمیت قانون و صلح و امنیت در سطح بین‌المللی گسترش دهند.
کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای کشور 🔹فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به اقدامات مرزبانی در سال جاری گفت: مرزبانان از ابتدای سال جاری بیش از ۳ هزار قبضه اسلحه کشف و ۱۰۰ هزار قاچاقچی را در مرزهایی کشور دستگیر کرده اند.
عرضه بنزین سوپر وارداتی تا آخر سال 🔹مشاور معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فراورده‌های نفتی از عرضه بنزین سوپر وارداتی در جایگاه‌های سوخت تا آخر سال خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗯این کلیپ بسیار بسیار زیبا بود.... 🗯این همه زمین خونه ماشین که می‌بینی مال منه خودم خریدم ‌....
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🎙حجت‌الاسلام مؤمنی مداوم پناه ببریم به (عجل‌الله‎تعالی‌فرجه)... امام زمان حلّال مشکلات عالمیان👌 👌بسیار شنیدنی 👈ببینید و نشردهید ~ گفتم مگر امام رضا چاره ای کند ((السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا))