🚨 بسیار مهم !! #نشر_حداکثری ؛
♦️غربگرایانِ داخلِ کشور در اتاقِ فکرِ "جنگ احزاب" نماینده داشتهاند؟
توئیت عجیب حجاریان و جمله ی حیرت آور جلائی پور که دیده نشد!
♦️پدرخواندهها، امنیتیهای آلوده و مافیای بازی چه کسانی هستند؟
#امنیتیهای_آلوده
۱۴۰۱/۹/۲۸
🔺 در ماههای اخیر کشور درگیر مجموعهای از اقدامات بوده که در چهارچوبهای نظامی-امنیتی از آن به عنوان "جنگ هیبریدی" یاد میشود.
به لحاظ گروه شناسی نیز تجزیه و تحلیل جریانهای فعال در این نبرد هیبریدی نشان از یک "جنگ احزاب" علیه ایران دارد.
اما در این نبرد که هرکسی نقشی را برای خود تعریف کرده، شواهدی وجود دارد که نشان میدهد غربگرایان در طرحریزی و عملیاتِ آنچه رخ داده و در ایده دادن به اتاق فکرِ #فتنه بطور مستقیم یا غیر مستقیم نقش داشتهاند.
ابتدا توئیتی از سعید حجاریان را میخوانیم تا ماجرا کمی روشنتر شود: "دولت نظامی باعث تحریک برخی مناطق حاشیهای و تشدید بحران قومی میشود. زیرا استدلال خواهد شد که دولت مرکزی مسلح است، چرا ما نباشیم؟"
آنچه خواندید توئیت سعید حجاریان چند ماه قبل از انتخابات 1400 است.
🔺 توئیتی که پس از ارسالش بسیاری گفتند: اصلاحات از دریچهی حسن روحانی به "حمید اسماعیل زهی" رسمیت داده و قطعاً از ظرفیت این فرد و تروریستهایی که در جنوب شرق کشور هستند، در جایی برای ناامن سازی وطن استفاده خواهد شد.
متن توئیت حجاریان را دوباره بخوانید.
ماجرا ساده است: اگر دولت مسلح باشد، مرزنشینها میگویند، چرا ما نه؟!
تهدید برای مرزنشینها از داخل کشور است یا از سوی مرزهای خارجی؟
طبیعتا از سوی مرزهای خارجی!
اما حجاریان توئیت را طوری نوشته که انگار میخواهد دولت ایران را دشمن مرزنشینها عنوان کند.
فارغ از این به یک سوال فکر کنید: اگر شما دولتی تا دندان مسلح باشید کسی در استانهای مرزی شما با خودش میگوید: چرا من مسلح نباشم؟ قطعا نه!
پس چیزی که سعید حجاریان به عنوان یک مهرهی با سابقهی امنیتی که حالا از سناریونویسهای جریان غربگراست مطرح کرده، بیشتر شبیه به تهدید به نظر میرسد...
آن هم تهدید از سوی جریانی که وقتی میگوید " مرز نشین ها" رفته و با حمید اسماعیل زهی و مناطقی که از آن حرف میزند ارتباطهایی گرفته است.
🔺 اما سوال جدیتر: بیشترین شهدای مرزبان ما این روزها در کدام مناطق بودهاند؟
از ۲۰ شهید، ۱۵ نفر در جنوب شرق کشور به شهادت رسیدهاند، همان منطقهای که حمید اسماعیل زهیاش با رفقای سعید حجاریان سَر و سِری دارند(و هر روز هم یک نفر که حامی وطن است آنجا ترور میشود تا بستر برای رشد تفکر تکفیری فراهم شود).
پس تا همینجای کار میتوان فهمید که دستی (فرقی نمیکند از داخل یا خارج) در کار بوده تا مرزهای کشور مانند یک بمب ساعتی آماده ی #جنایت_مسلحانه باشد.
اما عمق میهن کجای این داستان قرار دارد؟
شما در عمق میهن نیاز به یک اعتراض دارید که بتواند همه را متحد کرده و دوشادوش هم قرار دهد. حتی #تجزیه_طلب و ملی گرایِ فیک را با بهانه ای به ظاهر عقلانی، کنار هم بیاورد.
🔺 اما آن بهانه چیست؟
این جملهی جلائیپور را با دقت بخوانید: اعتراض خمیرمایه جنبش است، در صورتی که سیاست خیابانی شود میتوان برای آن تشکیلات ساخت و روی آن سوار شد. از اینرو باید روی مسائلی مثل زنان که ائتلاف محور است تمرکز کرد...
هنوز ماجرای مهسا امینی و شرارتهای مسلحانه در مرزها رخ نداده که حجاریان میگوید "مرزنشینها هم ممکن است بگویند دوست داریم مسلح شویم" و جلایی پور مینویسد "مسئله زنان میتواند بهانهی خوبی برای متحد شدن تمام گروه ها باشد..."
از کنار جمله جلایی پور نباید ساده گذشت!
همین جمله به وضوح این پیام را دارد: «همه را درگیر مسئله ی زنان کنید.»
🔺 چه کسانی این پروژه را تعریف کردند؟
چرا از لحظه فوت #مهسا_امینی خبرنگاران روزنامه شرق در بیمارستان بوده و با دروغهایشان از بیمارستان، سعودی اینترنشنال را به روز کردند؟
چرا همزمان با خبررسانی روزنامهی شرق در مسئله زنان (همانطور که جلایی پور میگفت) خانواده مهسا امینی از بیمارستان با #کومله هماهنگ بودند تا مرزها مسلح شود؟ (همانطور که حجاریان تهدید کرده بود) !!
آیا ما با یک طرح ریزی عملیات طرفیم؟
اگر شما در این باره ذره ای شک دارید، لازم است یک بار با تأمل بیشتر آنچه در این هشتاد روز بر وطن گذشت را مرور کنید...
چه کسانی پشت این طرح ریزی هستند؟
صبور باشید، به اسامی هم خواهیم رسید...
#جنگ_احزاب
#پدرخوانده
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلادِ مظلوم!
این روزها رسانههای ضدایرانی بدون اینکه بگویند محمد حسینی چندبار به پهلوی شهید عجمیان چاقو زده، برای مظلومنمایی فقط میگویند پدر و مادر او فوت کرده و کسی را ندارد.
🔹تصاویر حضور محمد حسینی با چاقو و سنگ هنگام جنایت منتشر شده، خود او نیز به جنایتش اقرار کرده و سایر متهمان هم درمورد چاقو زدن او به شهید عجمیان شهادت دادند. وکیل حسینی گفته اعترافات موکلم زیر شکنجه بوده و قوه قضاییه از او خواسته برای این ادعا توضیحات و مدارکی ارایه کند.
هدایت شده از روایتگـــــــر
📌 جزئیات برنامه تشییع و خاکسپاری راوی "کوچه نقاشها"
🔹️ سیدابوالفضل کاظمی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و فرمانده گردان میثم لشگر ۲۷ محمد رسول الله پس از تحمل دورهای بیماری به یاران شهیدش پیوست.
◇ فرزند وی ضمن تأیید این خبر گفت: پدرم همزمان با اذان ظهر امروز در بیمارستان به دیار باقی شتافت.
◇ وی با اشاره زمان تشییع پیکر سیدابوالفضل کاظمی گفت: پیکر وی روز چهارشنبه ۳۰ آذرماه از ساعت ۸:۳۰، از درب منزل ایشان و تکیه سادات تشییع شده و در قطعه ۲۰ بهشت زهرا به خاک سپرده میشود.
◇ سیدابوالفضل کاظمی یکی از چهرههای متفاوت در هشت سال دفاع مقدس است. چهرهای که پیش از رزمنده بودن در میدان دفاع مقدس، یکی از لوطیهای مشهور تهران به شمار میرود.
◇ او متولد کوچه نقاشها در خیابان خراسان است و یک ویژگی مهم و بارز دارد که او را از همه فرماندهان جنگ مجزا میکند.
◇ او در گردانی خدمت کرده و پایهگذارش بوده که معروف به گردان لوطیهاست.
◇ کتاب "کوچه نقاشها" اثر راحله صبوری مجموعه خاطرات سیدابوالفضل کاظمی است. این کتاب حاصل ۳ ماه مصاحبه با این رزمنده هشت سال دفاع مقدس است.
eitaa.com/hdavodabadi
eitaa.com/revaayatgar
هدایت شده از انجمن علمی علوم سیاسی
💎 مقاله / ابر قدرت منحصر بفرد + فایلpdf
🌐 AEOS.IR/post/54 متن کامل
♦️ دکتر منوچهر محمدی / در این مقاله ضمن مروری بر سابقه تاریخی دو ابرقدرت بعد از جنگ جهانی دوم و شرایط حاکم بر دوران جنگ سرد و دوران نظام دو قطبی زمینههای افول دو ابرقدرت دوران جنگ سرد و همچنین ظهور و بروز اقتدار جمهوری اسلامی ایران به عنوان ابرقدرت جدید و منحصر بفرد که هیچ شباهتی در هیچ یک از ابعاد و ویژگیهای ابرقدرتی با ابرقدرتهای قبلی ندارد مورد مطالعه و تحلیل قرار میگیرد.
#️⃣ #علوم_سیاسی #مقاله_سیاسی #منوچهر_محمدی #جمهوری_اسلامی #ابرقدرت
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
10 نکته کوتاه در مورد فرهنگ تماس تلفنی
چند دهه است تلفن ثابت و نزدیک به 20 سال است که تلفن همراه در ایران همگانی شده است اما هنوز هم برخی از ما نکات سادهای را رعایت نمیکنیم که اسباب رنجش است. این چند نکته را تمرین کنیم:
1- وقتی برای اولینبار با کسی تماس میگیریم، خوب است که اول پیام بدهیم و خودمان را معرفی کنیم و بگوئیم امکان تماس گرفتن هست؟ من به شخصه شمارههای ناشناس را پاسخ نمیدهم.
2- وقتی با کسی تماس میگیریم و جواب نمیدهد، به او پیام بدهیم، خودمان را معرفی کنیم و بنویسیم در صورت امکان با ما تماس بگیرد.
3- این روزها به دلایل مختلف امکان دارد شماره تماس ما در گوشی دیگران پاک شود، اگر زنگ میزنیم و طرف مقابل ما را نمیشناسد نگوییم: بیمعرفت! دیگه ما رو فراموش کردی! نارفیق! دوستای تازه پیدا کردی و ...به جای این حرفها عذر طرف مقابل را بپذیریم و حرفمان را بزنیم چون هیچ بعید نیست فردا شمارههای گوشی خودمان پاک شود.
4- عمر شوخیهایی مثل «اگه گفتی من کی هستم؟!»، «نه! کمی بیشتر فکر کن ببین صدامو نمیشناسی و ...» به سرآمده، مردم اعصاب و حوصله این تست هوشها را ندارند یا ممکن است در یک موقعیت نامناسب باشند. بعد از سلام و علیک خودمان را معرفی کنیم. خلاص!
5- ما از وضعیت کاری، روحی و موقعیت طرف مقابل خبر نداریم، وقتی تماس میگیریم بعد از معرفی خودمان بپرسیم «الان امکان صحبت کردن را دارید یا نه؟» اگر گفت نه!.. درک کنیم و در یک موقعیت مناسب تماس بگیریم
6- اگر رانندگی میکنیم به تلفن پاسخ ندهیم. اگر متوجه شدیم کسی که آنطرف خط ماست رانندگی میکند یا عذرخواهی کرده و قطع کنیم یا تماس را بسیار کوتاه کنیم.
7- وقتی کار حیاتی نداریم و به کسی زنگ میزنیم و جواب نمیدهد لازم نیست 50 بار تماس بگیریم. معمولاً بعد از چهار بار زنگ خوردن اگر طرف مقابل امکان پاسخگویی داشته باشد گوشی را برمیدارد، اگر برنداشت قطع کنیم.
8- «این روزا وقتی به کسی زنگ میزنم، خداخدا میکنم گوشی رو برنداره!» این را چند وقت پیش در توئیتر خواندم و دهها نفر تاییدش کرده بودند که ما هم همینطوریم! حوصلهها تنگ است و نامیزان، اگر حرف عاشقانه یا دلتنگی خانوادگی نداریم، کوتاه حرف بزنیم.
9- شب، زمان استراحت اکثر انسانهاست. تماسهای «کاری»مان را در طول روز بگیریم. آن چند دقیقه را به خودمان و دیگران استراحت بدهیم.
10- در تاکسی، اتوبوس، مترو یا جاهای عمومی تلفنی حرف نزنیم، اگر می زنیم داد نزنیم، اگر داد میزنیم فحش ندهیم، اگر فحش میدهیم فحش جنسی ندهیم و ...!
✍احسان محمدی
🔴همون طور که یک بار بعد از انقلاب 57 سینما رو با هنرپیشهها و کارگردانهای جدید ساختند، دوباره و به سادگی میشه سینمای جدیدی ساخت.
✍علیرضا سمیعی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #گزیده_فیلم | رهبر انقلاب، صبح امروز: دستگاههای فرهنگی حقایق تاریخ و جنایتهای دشمنان را برای جوانان #تبیین کنند
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نتیجه مدارا و مماشات با سلبریتی ها چه بود؟
⏪ ستایشی: هیچ مماشاتی با تشویش اذهان عمومی نمیکنیم / قانون فصل الخطاب است
سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری:
🔸مجازات جرایم خشن و جرایمی که نظم و روان جامعه را بهم می زند در قانون مشخص شده و قانون فصل الخطاب است.
🔸اظهارنظرها در راستای تشویش اذهان عمومی خط قرمز ماست.
🔸قوه قضائیه در رابطه با افراد شاخصی که تشویش اذهان عمومی کرد مدارا کرد اما نظم جامعه را اینها مختل کردند که قابل پذیریش نیست.
🔸نسبت به افراد شاخص دیدید چقدر قوه قضاییه مدارا کرد و واقعا روان مردم را بهم ریختند و نظم جامعه مختل کردند که قابل پذیرش نیست.
🌎@Shakhes3🔜#شاخص
🆔@Shakhes_2
🆘 @sakhes_enghelab
هدایت شده از شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا بعد از پیامبر امیرالمومنین(ع) مقبولیت نداشت؟
🔸مجری برنامه سوره: گفته میشود امیرالمومنین(ع) مقبولیت اجتماعی نداشت و این فقط علاقه پیامبر به او بود برای جانشینی. آیا اگر خلافت به امیرالمومنین(ع) میرسید یک حکومت ضعیف و بیمحبوبیت شکل میگرفت.
🔹مطهری، پژوهشگر تاریخ اسلام: خود اتفاقات سقیفه جواب این سوال است. در جریان سقیفه نفراتی از مهاجران گفتند: «زمامداران قريشی هستند». همانجا افرادی از انصار گفتند اگر امیرالمومنین(ع) به خلافت برسد ما اختلافی نداریم. این دقیقا خلاف ادعای مقبولیت نداشتن است.
🔹شکلگیری سقیفه بهدلیل ترسی بود که انصار از بعضی افراد قریش داشتند.
🌎@Shakhes3🔜#شاخص
🆔@Shakhes_2
🆘 @sakhes_enghelab
هدایت شده از شاخص
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از شاخص
29.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا