eitaa logo
قدس تی وی
185 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
227 فایل
قدس تی وی کانال ایتانمای فعالان گفتمان انقلاب اسلامی شهرستان قدس استان تهران ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/me_atu_ad https://virasty.com/mohsenhedayatmehr https://eitaa.com/ammareqods
مشاهده در ایتا
دانلود
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فعال رسانه‌ای مسیحی: صحبت درباره حاج قاسم، مسئولیت بزرگی در برابر تاریخ و انسانیت است 💢«سرکیس الشیخه الدویهی» فعال رسانه‌ای مسیحی: 🔺"حاج قاسم فرمانده‌ای نمونه، سربازی کبیر و مجاهدی عزیز و از فرماندهان پیش قدم بود؛ ما در لبنان ایستادگی حاج قاسم در کنار مقاومت در جنگ 33 روزه سال 2006 را فراموش نمی‌کنیم؛ همچنین مسیحیان شریف در سوریه و عراق دائما به حاج قاسم و روح پاکش وفادار خواهند ماند."
⭕️ یک مقام بلندپایه رسمی ایران که به دعوت مقام رسمی عراق وارد این کشور شده بود را از ۱۴ هزار کیلومتر آنطرف تر آمدند، ترور کردند و رفتند، رسما هم گردن گرفتند اما هیچ دادگاهی در دنیا محکومشان نکرد. دنیا یک جنگل است پر از حیوانات کراواتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
همین دست برای آخرت بس است این نشان حقانیت جبهه مقاومت است
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صبح امروز | صف طولانی و شور و حال زائرین مرقد مطهر سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مسئول دفتر شهید المهندس: ابومهدی مانند پروانه دور حاج قاسم می‌چرخید 🔹ابومهدی هیچ گاه جلوتر از حاج قاسم حرکت نمی‌کرد و به همه ما دستور داده بود تمام حواسمان به شهید سلیمانی و مجاهدین ایرانی باشد.
🔻مجری رادیو آمریکایی گارلند نیکسون: اینجا دیگر ساختمان کنگره ایالات متحده نیست. این بانک ملی جدید اوکراین است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از محل شهادت سردار شهید سلیمانی چند ساعت بعد از شهادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هم اکنون فرودگاه بغداد 🕯شیخ قیس خزعلی به یاد شهیدان مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید أبومهدي المهندس شمع روشن کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حمله  تند المیرا شریفی مقدم به روزنامه هم میهن در صبحانه ایرانی:‌ حتی اگر داعش هم روزنامه داشت، مطلب درباره حاج قاسم منتشر می‌کرد؛ برخلاف روزنامه هم‌میهن!
☑️سردار قاآنی: ما بچه شیعه‌ایم 🔹 قریب ۱۴۰۰ از شهادت سالارشهیدان میگذرد، تمام بنی امیه از بین رفتند.مختار همه قتله‌ی صحنه کربلا را به درک واصل کرد 🔸️ دشمنان چه فکری کردند؟ فکر میکنند که حاج قاسم را زدند و فرار کردند؟!