eitaa logo
قدس تی وی
184 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.5هزار ویدیو
227 فایل
قدس تی وی کانال ایتانمای فعالان گفتمان انقلاب اسلامی شهرستان قدس استان تهران ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/me_atu_ad https://virasty.com/mohsenhedayatmehr https://eitaa.com/ammareqods
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی مجری من‌ و تو تاب انتقاد مخاطب را ندارد و حرف او را قطع می‌کند! 🔻مجری شبکه سلطنتی من و تو وقتی سخنرانی چند دقیقه قبل خودش را فراموش می‌کند و با قطع سخنان مخاطب، ماهیت آزادی بیان در این شبکه را رسوا می‌کند!
🔴 هشدار امیرعبداللهیان به بورل؛ تروریستی خواندن سپاه شلیک به پای خود اروپاست 🔻وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با بورل تروریستی خواندن سپاه را شلیک به پای خود اروپا خواند و به پارلمان اروپایی هشدار داد که به تبعات منفی این رفتار احساسی خود بر اروپا بیندیشد و بر مسیر دیپلماسی، تعامل سازنده و عقلانیت تمرکز کند و گفت: پاسخ و واکنش ایران متقابل خواهد بود. 🔻امیرعبداللهیان: بارها گفته‌ایم که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد رسمی و حاکمیتی است که نقش مهم و حیاتی در تامین امنیت ملی ایران و امنیت منطقه، به خصوص در مبارزه با تروریسم داشته و دارد. 🔻بورل: هم موافق هستم که در پیش نویس پارلمان اروپا احساسات و نگرانی غالب است. اگرچه پارلمان اروپا یک نهاد کاملا مستقل است، اما این قطعنامه فاقد ظرفیت اجرایی است و صرفا بازتاب دهنده نگرانی‌های اروپا است.
انفجارهای سریالی در اسرائیل این بار در «بیت شان» 🔻آتش‌سوزی در یک کارخانه تولید پالت‌های صنعتی در منطقه «بیت شان» در شمال سرزمین‌های اشغالی باعث تخلیه این ساختمان و دیگر واحدهای مهم صنعتی شد. 🔻شهرک صنعتی «بیت شان» چند روز قبل نیز شاهد وقوع یک آتش‌سوزی گسترده در یک واحد پرورش مرغ بود. پ.ن: حالا هی چارتا فریب‌خورده رو بفرستید تو ایران سطل اشغال آتیش بزنن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادارات دولتی فرانسه بوی تاپاله گرفت! 🔹کشاورزان فرانسوی در شهر تولوز، به نشانه اعتراض به افزایش هزینه‌ها، با کامیون در مقابل ساختمان دولتی این شهر کود حیوانی تخلیه کردند! پ.ن: به این می‌گن بهاره جان! بی‌بی‌سی
🔻سخنگوی قوه قضائیه: پرونده مهدی تاج با اتهام تضییع وجوه بیت‌المال به دادگاه ارجاع شده؛ پس از قطعیت رای دادگاه اعلام می‌شود. 🔻گفتنی است، به خاطر سوءمدیریت رئیس فدارسیون فوتبال، ۱۸۶ میلیارد تومان برای ۳۲ روز به ویلموتس داده شده بود یعنی روزی ۵.۸ میلیارد تومان! پ.ن: خیلی خوبه که بالاخره دارید پیگیری می‌کنید، اما به نظرتون یکم دیر نیست؟!
مجلس طرح اقدام متقابل علیه اروپا را کلید زد 🔻خدابخشی، نماینده الیگودرز: نمایندگان مجلس طرحی دو فوریتی آماده کردند که با تصویب آن نیروهای مسلح کشورهای عضو اتحادیه اروپا از سوی ایران، تروریست قلمداد می‌شوند.
بدون شرح
وقتی مخالفین جمهوری اسلامی هم به خباثت و ضدزن بودن مصی پولی‌نژاد پی می‌برن
منصف باشیم...
کسایی که می‌گن سپاه تروریسته!
اینا همونایی‌اند که می‌گن جمهوری اسلامی مردمو با اتوبوس و ساندیس جمع می‌کنه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبق گفته مسعود انصاری پسرخاله فرح، خاندان پهلوی در حساب تِراست در بانک‌های خارجی حدود ۲۲ میلیارد دلار از سرمایه ایران را دزدی کردند و به تاراج برده و الان هم با همان پول زندگی دارند!