eitaa logo
قدس تی وی
185 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
227 فایل
قدس تی وی کانال ایتانمای فعالان گفتمان انقلاب اسلامی شهرستان قدس استان تهران ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/me_atu_ad https://virasty.com/mohsenhedayatmehr https://eitaa.com/ammareqods
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ایشون یکی از بلاگرای معروف آمریکایی اند که دارن میگن "این چه کشوریه داریم داخلش زندگی میکنیم که میخواد بخاطر ی vpn مارو 20 سال بندازه زندان"! 🔻 تو ایران خبر دروغ مجازات استفاده از فیلترشکن هرچند وقت یکبار میاد تو تلگرام اما ظاهرا آمریکایی ها جدی جدی می خوان عمل کنن! ❌️تازه اونایی که آمریکا رو مهد آزادی میدونستن بعد فیلتر تیک‌تاک دود شدن رفتن آسمون ! اصلا دلیل آلودگی بیش از حد هوا تو تهران همین بوده !
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ یک تفاوت عمده میان مردم عادی غرب و برخی (اصلاحاتچی ها) در داخل کشور وجود داره ! 🔻بمردم عادیِ غرب اخبار نمیرسد! لذا واکنش ها کم خواهد بود ! این درحالیست که در داخل از جزء جزء جنایات صهیونیست ها آگاهند، ولی سکوت کرده اند! ❌️واکنش یک فعال تیک تاک به ضرب و شتم در مسجد الاقصی!
🔴اخرین استوری فردی که متهم به قتل کیان پیرفلک و 7 شهروند دیگر است! البته مادر کیان پیرفلک این فرد رو مجاهد میدونه... بله مشخصه که در قتل و شورش چقدر مجاهدت داشته
🔴‌ چون میخواسته اعتراض کنه خودشو کشته؟! 🔹‌ پس چرا شماها خودتونو نمی کشید؟ یعنی شماها معترض نیستید؟ 🔹‌ من که گیج شدم!
🔴 به این لایحه باید مشکوک شد... ⏪وقتی برای تصویب یک لایحه اینگونه به جریان مظلوم انقلابی حمله میکنند باید به آن شک کنیم سوپرانقلابی!؟ خدا به اطرافیان آقای قالیباف و حزب بازی‌‌شون برکت بده این‌ها هم نان را در حمله به جناح انقلابی و هم ادبیات شدن با ارتجاعیون غربزده جستجو می‌کنند! درباره لایحه ارتقا امنیت زنان اطلاعاتی ندارم اما وقتی چنین شخصی از آن حمایت می‌کند به آن باید مشکوک شد ... مظلوم انقلاب و انقلابی که سرنوشت خود را به این افراد سپرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه شهادت سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی 🔹 ۲۰ فروردین سالگرد شهادت مستندساز و روزنامه نگار«شهید مرتضی آوینی ، سیدالشهدای اهل قلم انقلاب اسلامی» گرامی باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سکانس معنادار فیلم سینمایی غریب و اشک‌های فرمانده ارتشی: 🔹من مثل شما ادعای حزب‌اللهی بودن را ندارم، ولی محمد‌آقا، ما سربازِ وطنیم...
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بعلت مصرف مسکرات قبل از پرواز به زور از هواپیما خارج و بعد بازداشتش میکنن... آزادی هر جا خط قرمزی داره !
مادر کیان پیر فلک، با مسببین فتنه ای که باعث قتل پسرش شده، با لبخندی مرموز عکس یادگاری میگیره، و کسی که خودش اعتراف به قتل پسرش کرده رو، مظهر شرف میدونه و براش هشتگ نه به اعدام میزنه! خدا از درون این مادر بیشتر آگاهه. اما وای به سیستم آموزش و پرورشی که سالها همچین آدمی در آن سیستم معلم بچه های ما بوده!! خدا میدونه چندین نفر دیگه با این سطح نگاه در این سیستم مشغول تدریس به بچه های ما هستند!!
📢 «عرین الاسود» یک جاسوس رژیم صهیونیستی را در نابلس اعدام کرد 🔹گروه مقاومت «عرین الاسود» فلسطین از اعدام یک جاسوس رژیم صهیونیستی در نابلس خبر داد و اعلام کرد پس از اتخاذ تدابیری امنیتی، اسناد جاسوسی این فرد را در اختیار افکار عمومی قرار می دهد
طوفان در مازندران/ برق برخی مناطق قطع شد 🔹مدیرکل مدیریت بحران مازندران: دیشب طوفان و باد شدیدی آمد که باعث قطعی برق برخی شهرستان‌ها شد. گروه‌های ارزیاب درحال بررسی میزان خسارت به‌وجود‌آمده هستند.
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 نقشهٔ اسرائیل برای منطقهٔ قفقاز ♻️@hoseineuon