هدایت شده از BSO_QOM
أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْني وَ فُرادي (سبأ۴۶)
#قیام_تشکیلاتی_برای_خدا
#اطلاعیه
🌟 ثبت نام و عضویت در مرکز رسانه شهید آوینی تمدید شد!
✅ دانشجویان علاقمند می توانند پس از ثبت نام و عضویت در این مرکز، از دوره های آموزشی با حضور اساتید مجرب بهره مند شوند.
🔶 رشته های آموزشی:
تدوین / کارگردانی / گرافیک / صفحه آرایی / عکاسی / تصویربرداری / آهنگسازی / گویندگی / نورپردازی
📝 ثبت نام👇:
https://b2n.ir/017589
💎 اطلاعات بیشتر و پشتیبانی آنلاین👇:
@Yasinsh99
🚩 سال۹۹؛ سال #جهش_تولید
🌍 @Bso_Qom
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به مناسبت آغاز دهه فجر
♦️زمانی که تمام گروه های مبارز را ساواک منهدم کرده بود.....
اوج قدرت شاه اوج قدرت نمایی در منطقه...امیدی برای پیروزی نبود ...امام انقلابی ها را از زندان آزاد و انقلاب کرد
🇮🇷سالروز ورود امام خمینی (ره) و آغاز دهه فجر گرامی باد
#بسیجدانشجوییدانشگاهقم
🌐 @QomBasij
🔹ثبتنام مرکز زلال اندیشه آغاز شد
🔻پنجرهای بسوی تعالی و کمال
⏰فرصت ثبتنام: تا پانزده بهمنماه
🔻لینک ثبتنام: hodat.ir
#بسیجدانشجوییدانشگاهقم
🌐 @QomBasij
💠 عطر او آمد و عالم نفسی تازه گرفت
و به یُمن قدمش نام زن آوازه گرفت
🔹 این روز، روز پر افتخار ولادت زنی که از معجزات تاریخ و افتخارات عالم وجود است.
مبارک باد بر ملّت عظیم الشأن ایران بویژه زنان بزرگوار «روز مبارک زن»؛
روز شرافت عنصر تابناک که زیربنای فضیلتهای انسانی و ارزشهای والای خلیفة اللّه در جهان است.
-امام خمینی(ره) -
🔸ولادت حضرت فاطمه زهرا علیهاسلام و روز زن و گرامیداشت مقام مادر تهنیت باد
#بسیجدانشجوییدانشگاهقم
🌐 @QomBasij
🔰شغلِ حساس و آیندهساز
🔸 مــادر از هر سازندهای، سازندهتر و باارزشتر است. بزرگترین دانشمندان، ممکن است مثلاً یک ابزار بسیار پیچیده الکترونیکی را به وجود آورند، موشکهای قارّهپیما بسازند، وسایل تسخیر فضا را اختراع کنند؛ اما هیچ یک از اینها اهمیت آن را ندارد که کسی یک انسان والا بهوجود آورد. و او، مــادر است.
-رهبر انقلاب-
#روز_مادر🌹
#بسیجدانشجوییدانشگاهقم
🌐 @QomBasij
💢 #چهلودوسالگی
🔹خداوندا ! تو را سپاسکه مرا صلب به صلب، #قرن به قرن، از صلبی به صلبی منتقل کردی و در زمانی اجازه ظهور و وجود دادی که امکان درک یکی از برجسته ترین اولیائت را که قرین و قریب معصومین است، عبد صالحت #خمینی کبیر را درک کنم و سرباز رکاب او شوم. اگر توفیق صحابه رسول اعظمت محمد مصطفی را نداشتم و اگر بی بهره بودم از دوره مظلومیت علی بن ابیطالب و فرزندان معصوم و مظلومش، مرا در همان راهی قرار دادی که آنها در همان مسیر، جان خود را که جان جهان و خلقت بود، تقدیم کردند.
🔹خداوندا ! تو را شکرگزارم که پس از عبد صالحت خمینی عزیز، مرا در مسیر عبد صالح دیگری که مظلومیتش اعظم است بر صالحیتش، مردی که #حکیم امروز اسلام و تشیّع و ایران و جهان سیاسی اسلام است، #خامنهای عزیز ــ که جانم فدایِ جان او باد ــ قرار دادی.
|بخشی از وصیتنامه #شهیدسلیمانی|
#عید_انقلاب🇮🇷
#بسیجدانشجوییدانشگاهقم
🌐 @QomBasij
💢 #چهلودوسالگی
♦️جمهوری اســلامی، مرکز اســلام و تشــیع است. امروز قرارگاه حســین بن علی(ع)، ایران اســت. بدانید #جمهوریاسلامیحرماســت و این حرم اگر ماند، دیگر حرم ها می مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمــی باقی نمی ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمدی(ص).
🔺چه شما که به عنوان #شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان #سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، #خیمهرسولالله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. واللّه واللّه واللّه این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند.
🔺 این ولایت، #ولایتعلیبنابیطالب است و خیمه او خیمه حسین فاطمه است. دور آن بگردید. با همه شما هستم. می دانید در زندگی به انسانیت و عاطفه ها و فطرت ها بیشتر از رنگ های #سیاسی توجه کردم. خطاب من به همهشما است که مرا از خود می دانید، برادر خود و فرزند خود می دانید.
|بخشی از وصیتنامه #شهیدسلیمانی|
#انقلاب_مهدوی🇮🇷
#بسیجدانشجوییدانشگاهقم
🌐 @QomBasij