🔴 یادواره شهدای اول بهمن ۱۳۶۵ در قم برگزار می شود
🔻 اول بهمن، یادآور بمباران شدید شهر مقدس قم توسط رژیم صدام به وسیله جنگنده های هوایی و شهادت حدود ۱۰۰ نفر از مردم قم است.
🔻 شهادت اعضای گروه سرود مدرسه قطب راوندی یکی از دردناک ترین حادثه اول بهمن است، که رهبر معظم انقلاب در دیدار دست اندر کاران کنگره شهدای استان قم بدان اشاره نمودند.
✅ رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای مدظله العالی: شهدای گروه سرود که جزو اتّفاقات نادر در دوران دفاع مقدّس است؛ یک تعدادی نوجوانِ مثلاً دوازدهساله، سیزدهساله، چهاردهساله، سرود میخوانند، بعد هواپیما میآید همین گروه را هدف قرار میدهد، شلّیک میکند، همهی آنها، همه یا نزدیک به همه شهید میشوند. کو سرودشان؟ چه خواندند؟ چه گفتند؟ چه کردند؟ پدرمادرهایشان چه کار کردند؟ اینها احتیاج به تبیین دارد، اینها پیام دارد.
🔹 به همین مناسبت، گرامیداشت شهدای اول بهمن با محوریت شهدای گروه سرود مدرسه قطب راوندی (#سرود_پرواز) برگزار می شود:
🔻 زمان شنبه ۱ بهمن ۱۴۰۱:
1⃣ عطرافشانی و گلباران مزار مطهر شهدای گروه سرود در گلزار شهدای علی بن جعفر علیهما سلام - ساعت ۸:۴۵ صبح
2⃣ یادبود شهدای اول بهمن ۶۵ همراه با اجرای گروه های سرود استان در سه راه بازار ( محل شهادت گروه سرود ) - ساعت ۱۶
3⃣ گرامیداشت شهدا در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها ،شبستان حضرت امام خمینی - بعد از نماز مغرب و عشاء
حرفهای دیروز ما در رابطه با #کروناهراسی امروز از شبکههای صداوسیما با مستند #جنایت_نامرئی پخش میشه
ولی ما دیروز ضدولایت و بیسواد بود
♦️این متن بیش از پنج سال پیش نوشته شده است.چه بسا در حال حاضر مبتلا به تر از قبل باشد.♦️
🔻برای باز شدن گره های بسته🔻
گاهی با خودم گمان می کنم این حجم از فرافکنی در ما از کجا نشأت گرفته است.
روح هر کس حکایت گر قضایا و هواجسی است که او صبح تا به شب با آن درگیر است.
در قشر مذهبی توجیهات و فرافکنی های محیّر العقولی را می بینم که نمیدانم واقعا باید چه گفت!
روزی نیست که کسی به بنده نگوید که من مشکلی دارم ،مسئله ای دارم،دردی دارم که فلان است و دیگر به انتها رسیده ام و فقط باید به من یک عارفی ،صاحب نفسی ،روشن ضمیری ،صاحبدلی نشان داده شود تا او بفهمد که این درد بی درمان من چه راهکاری دارد.آن ها هم که فضای معنوی تر دارند تمام اموراتشان لنگ اینست که استاد کاملی می خواهند که اسفار اربعه را طی کرده باشه و بیاید و به ایشان از صقع ملکوت دستور بدهد که این ذکر و یا این فعل از پستوی عنقای اسرار برای تو به تحفه تنزل یافته و این آنست که عمری در به درش بودی،به قول آیت الله بهجت ره بعضی ها منتظرند کسی از پشت کوه قاف بیاید و دستشان را بگیرد و مشکلات را حل کند،بدانید که نخواهد آمد.
🔻گاهی در طوفان این سخن ها با خود می گویم واقعا ما در حال رفتن به کجا هستیم و تا وقتی صاحبان ولایت هستند چرا ما تا به این حد آواره و در به دریم!
شیطان و تحرکات قوه ی خیال تا چه حد در وجود ما استیلا یافته است.
نتیجه ی خواندن چند کتاب عرفانی و زندگینامه به جای اینکه ما را توحیدی بار بیاورد و ما را متوسل به ساحت وجود اهل بیت علیهم السلام و این قرآنی که در حال خاک خوردن روی میز است بنماید، حلّ مشکلات غیر قابل حل ما به خیال خودمان را حواله به کنجی از از کنج ها و پیری از پیر ها می دهد که خدای متعال هنوز برای حل مشکل چنین زاویه ای و چنان پیری را خلق نکرده است.
🔻نمی گویم اولیاء نیستند اما چرا ما متوجه نمی شویم حاضر شدن نزد اهل باطنی که برایمان نتیجه بخش باشد نتیجه ی توسل و انجام مو به موی شریعت و تحمل تشنگی و ها گرسنگی های متعدد در این راه است وگرنه که شمر درگودال قتلگاه چهره ی مظلوم اباعبدالله را می دید و دلش باز راهی به حقیقت نیافت حتی اعماق وجود تاریکش صوت لایتناهی حسین ع را نشنید که برایم قدری آب بیاور و باز هم نانجیبانه سر از گریبان حقیقت هستی جدا نمود.
🔻اهل دل که زیادند اما
مهم دلی است که اهل باشد و قابلیت حضور نزد آنان را در خود بیابد.
وقتی ما به التزامات اولیه و پی گیرانه ی شریعت پایبند نیستیم واقعا چرا از لابلای کتب عرفانی به این نتیجه میرسیم که مشکلمان فقط در دست موجودی خیالی است که نمیدانیم کیست و کجاست.
پس چه می شود این همه خون دل اهل بیت علیهم السلام و اولیاء در توصیه به التزام و استقامت در قرائت قرآن روزانه ،مراقبه ی جدی به ترک گناه به هر شکل که هست و از مهم ترین آن ها رابطه ی میان زن و شوهر است که طرفین باید در کمال صمیمت و گذشت و بدون اصطکاک کشتی زندگی شان را به ساحل برسانند،زن توجه کند مرد با هویت مدیر بودن خلق شده است و در اموری که شرع دستور داده باید حرفش پذیرفته شود و مرد توجه داشته باشد که زن موجودی لطیف،شکننده و عاطفی است که از کوچکترین عملکردی بزرگترین رنج ها برایش خلق می شود.
وقتی ما ساحت انجام واجب و ترک محرم را منحصر در نماز و روزه تعریف کردیم آن هنگام که مشکلاتمان که ناشی از عملکرد و انتخاب های خودمان است،سر برآورد تازه به فکر استاد و اهل دل و اهل معنا می افتیم.
🔻بیایید به جای خیال بافی،
التزام به ترک گناه،
نماز اول وقت،
دوام وضو،
قرائت قرآن مرتب روزانه(حداقل هفت صفحه در روز)،
نماز شب
و برای حوائج خاص الخاص تمسک به اهل بیت علیهم السلام و تکرار مکرر نماز جناب جعفر طیار را نصب العین قرار دهیم،
که بسیاری از کسانی که عمری دنبال کسی بودند تا مشکلاتشان را حل کند با این دستورات به نتیجه رسیده اند و اگر لازم بوده باشد به محضر اولیاء هم حاضر شده و از همه مهم تر با امام عصر روحی له الفداء ارتباط گرفته اند و حضرت حتی برای تربیت معنوی آنان را به کسی از اولیاء خویش حواله داده اند،نمی شود تا ما زندگینامه ی چند بزرگوار را خواندیم سینه سپر کنیم و حالت سیر در ملکوت بگیریم و منتظر باشیم از کرّوبیان جملگی خادم ما باشند .
گذشتگان قائل بوده اند که برای سلوک لازم است هر سه روز یکبار قرآن کریم ختم شود ما کجا و این ملاکات کجا..
از قطره ی مفاهیم تا اقیانوس وجود راهی دراز در پیش است.
🔻گشایشات و ترقی ها در خارج از وجود فرد تعریف نشده اند، این خیالات یکسر امواجی است که از زاویه ی شیطان در دنیای مدرن برای اهل ایمان و اهل دقت طراحی شده است تا ایشان را در عقبات حفظ ایمان در آخرالزمان زمینگیر نماید.
الغرض آنکه مطلقا حقایق راخارج از خود جستجو نکنیم جهان مدرَک هر کس تمثلی از حقایق درون اوست که با اولویت بندی خودش برایش به جلوه در آمده اند .
💬شعله ی طور
🅾 مقایسهای تحقیرانه!
⭕️ به پدری گفتند از درس فرزندت راضی هستی؟ گفت بله. گفتند معدلش چند شده است؟ گفت پانزده. به او گفتند این معدل که خوشحالی و رضایت بخشی ندارد، از چه خوشحال و راضی هستی! گفت فرزند من نفر دوم کلاس است. پایین ترین معدل کلاس 12 بوده و اکثر بچه ها معدلشان از او پایین تر است. چرا از او راضی نباشم! او برای من در مقایسه با دوستانش، رضايت بخشی را حاصل می کند و به او تبریک می گویم بابت این رشد و پیشرفت!
🔶 بسياری از مقایسه های سیاسی امروز ما حُکم این داستان پدر و پسر را دارد. عادت کرده ایم، یادمان داده اند که خود را همیشه با ضعیف ترین ها مقایسه کنیم. خو گرفته ایم به مقایسه با ضعیفان و نحفیان سیاسی. مثل دانش آموزی که امتحان خود را خراب کرده است و به خانه می آید و فرار رو به جلو می کند و می گوید پدر! مادر! من بهترین کلاس شده ام! چطور؟ مامان امروز خیلیا افتادند و بعضی ها هم 11 و 12 گرفتند اما من 15 گرفتم. این افراد فقط پُشت سر خود را می ببینند. عادت کرده اند پایین را نظاره کنند و نه بالا. انگار که نه انگار قرار بود 20 بگیرد اما امروز به 15 خود می نازد و فخر می فروشد.
🔸 این مدل مقایسه در فضای سیاسی امروز کشور مصادیق متعددی دارد. یک مثال کلی و یک مثال جزئی میزنم.
یکی از مقایسه های معمول و مورد علاقه بسیاری از دلسوزان جمهوری اسلامی، مقایسه عملکرد نظام جمهوری اسلامی با نظام شاهنشاهی و طاغوتی پهلوی است. مقایسه ای که در طی آن کلی آمار و ارقام و اطلاعات ردیف می شود که اثبات کند ما به عنوان نظام الهی و اسلامی که مدعی برپایی عدالت در جامعه ایرانی بوده است، از رژیم سفاک و طاغوتی پهلوی کارآمد تر بوده ایم و بهتریم! مقایسه ای بس ذلیلانه و حقیرانه. مقایسه ای که در دل خود، کوچک بینی و خود حقیر پنداری را صادر می کند. مقایسه ای که در جهت اثبات خویشتن متوسل به ناکارآمدی های خائنانه خاندان پهلوی می شود!
🔸 دیگر مقایسه ای که حقیقتا انسان را عذاب می دهد مقایسهای هست که این روزها برخی حامیان دولت سیزدهم انجام می دهند. مقایسه ابراهیم رئیسی و اصحابش با حسن روحانی و حواریونش. مقایسه دولتی که مدعای انقلابی، عدالتخواه و مردمی بودن را یدک می کشد با ضعیف ترین، ناکارآمد ترین و بی عُرضه ترین دولت تاریخ انقلاب اسلامی. مقایسه ای که مصداق اتم و اکمل نعل وارونه زدن است. مقایسه ای که شاید بتوان گفت از فحش بدتر است! این جنس پردازش مسائل تنها یک خروجی دارد؛ خودتحمیقی مومنانه. خودتحمیقی مؤمنانه ای که تو را به وضع موجود راضی می کند و وجدانت را آرامش می دهد که الحمدلله اینها دیگر حسن روحانی نیستند! اینها حداقل خون به دل آقا نمی کنند و گوش به فرمانند و تمام.
🔸مقایسه با شاه و حسن روحانی هم تا یکجایی جواب می دهد. شاید هنوز هم برای برخی جذاب باشد و نقش قرص آرامش بخش را ایفا کند اما حداقل امروز دیگر برای بسیاری از مردم این مدل مقایسه ها رنگ و لعابی ندارد. این دیالوگ تکراری شده است. دیالوگ تکراری زدگی می آورد. تجدید نظر بفرمایید. خدای نکرده دیر می شود.
🔸 سوال؛ پس با چه مقایسه کنیم؟ چگونه کارآمدی و توفیق و یا عدم توفیق نظام یا دولت را بسنجیم؟ با شعارهایش، با وعده هایش، با اهدافش، با سخنان رهبرانش، با خودش. جمهوری اسلامی و دولت سیزدهم را باید با خودش مقایسه کرد. حکومت های پیشرفته و دوران حکمرانی علی(ع) پیشکش، نیازی نیست، می گوییم شرايط متفاوت است و... سلمنا. اما با خودشان که می توانیم مقایسه کنیم. با انتظاراتی که خودشان آفریدند که می توانیم مقایسه کنیم. دهها وعده و وعید داده اند با همان ها مقایسه کنید. با «گذشته» و «هستها» مقایسه نکنید، با «بایدها» مقایسه کنید. با آنچه قرار بوده باشد و نیست مقایسه کنید. وگرنه مطمئن باشید تا زمانی که ما عملکردمان را با دیروزی ها و گذشتگان آنهم نه خوبان و شایستگان بلکه ضعیفان و عاجزان سیاسی مقایسه کنیم، در بر همان پاشنه می چرخد که امروز می چرخد.
✍علی ریاحی پور
#دولت_سهمیهای
#ریاست_رئیسی_بر_دولت_روحانی
#صاحب_تحلیل_باشیم
🔴 اعمال شب اوّل ماه رجب
🤲1️⃣ دعای رویت هلال ماه رجب
🔶اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِي رَجَبٍ وَ شَعْبَانَ وَ بَلِّغْنَا شَهْرَ رَمَضَانَ وَ أَعِنَّا عَلَى الصِّيَامِ وَ الْقِيَامِ وَ حِفْظِ اللِّسَانِ وَ غَضِّ الْبَصَرِ وَ لَا تَجْعَلْ حَظَّنَا مِنْهُ الْجُوعُ وَ الْعَطَشُ قَالَ وَ يُسْتَحَبُّ أَنْ يَقْرَأَ عِنْدَ رُؤْيَةِ الْهِلَالَ سُورَةَ الْفَاتِحَةِ [فَاتِحَةِ الْكِتَابِ] سَبْعَ مَرَّاتٍ فَإِنَّهُ مَنْ قَرَأَهَا عِنْدَ رُؤْيَةِ الْهِلَالِ عَافَاهُ اللَّهُ مِنْ رَمَدِ الْعَيْنِ فِي ذَلِكَ الشَّهْرِ.
🔹2️⃣ غسل کردن
🔸3️⃣ ده نماز دو رکعتی، بعد از نماز مغرب
در هر رکعت سوره حمد یک مرتبه و سوره اخلاص هم یک مرتبه
پیامبر اکرم صلوات الله علیه وآله وسلم میفرمایند:
آیا ثواب این نماز را می دانید؟
اصحاب گفتند: خدا و رسولش می دانند.
حضرت فرمودند:
این نماز را جبرئیل به من آموختند و هر کس این نماز را بخواند قسم به خدا خودش، خانواده اش، مالش و فرزندانش محفوظ می مانند.
✅ و از عذاب قبر در امان خواهد ماند.
✅ مثل برق از پُل صراط خواهد گذشت.
🔸4️⃣ زیارت امام حسین علیه السلام
🔹5️⃣ احیاء و شبزندهداری و مشغول قرائت قرآن و دعا و ذکر بودن
شب اول ماه رجب یکی از چهار شب مهم برای احیاء در طول سال است.
🔸6️⃣ خواندن دعای 👇
🔶اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِأَنَّكَ مَلِيكٌ وَ أَنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ مُقْتَدِرٌ وَ أَنَّكَ مَا تَشَاءُ مِنْ أَمْرٍ يَكُنْ اللَّهُمَّ إِنِّي أَتَوَجَّهُ إِلَيْكَ بِنَبِيِّكَ مُحَمَّدٍ نَبِيِّ الرَّحْمَةِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَا مُحَمَّدُ يَا رَسُولَ اللَّهِ إِنِّي أَتَوَجَّهُ بِكَ إِلَى اللَّهِ رَبِّكَ وَ رَبِّي لِيُنْجِحَ لِي بِكَ طَلِبَتِي اللَّهُمَّ بِنَبِيِّكَ مُحَمَّدٍ وَ الْأَئِمَّةِ مِنْ أَهْلِ بَيْتِهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَنْجِحْ طَلِبَتِي ثُمَّ سَلْ حَاجَتَكَ.
🔶🔹جهت بهرمندی بیشتر به کتاب شریف مفاتیح الجنان مرحوم شیخ عباس قمی مراجعه فرمایید.
💬پـــ . نـــ: ان شاالله حـــجـــابـــــ هــایــی که بین ما و خدا وجود دارد رفع شده و نورانیت باطن کسب نماییم.
میانِ عاشق و معشوق هیچ حائل نیست /
تو خود حجابِ خودی حافظ از میان برخیز
#معنویت
#صفای_باطن
95.4K
🔴 وضعیت جسمی حجت الاسلام و المسلمین راجی از زبان خودش
🔹 جهت سلامتی همه مدافعان نظام و انقلاب مخصوصاً حجت الاسلام والمسلمین راجی صلوات به همراه حمد شفاء قرائت کنیم.
✅ اطلاع از اخبار و تحلیل های #مهم از سراسر کشور:👇👇
📡 https://eitaa.com/joinchat/3706585090C97ae2221c1
🔥 @Moohem
دعای نقل شده از حسین ابن روح نوبختی(نواب خاصه امام زمان عج الله فرجه) که شیخ طوسی در مصباح المتهجد می آورد
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
مرحلهی دوم اجرای هماهنگ پروتکلهای تحقق نظم نوین جهانی از طریق بحرانسازی تغییرات اقلیمی و زیستمحیطی
1⃣ پارسال (۱۴۰۱) توسط همان عوامل کرونایی نظیر بیل گیتس، مجمع اقتصاد جهانی و ... اعلام بحران زیستی شد (و دقیقا مشابه موضوع کرونا، بدون ارائهی اسناد علمی)
2⃣ آبان امسال: COP27 در مصر برگزار و پروتکلهای اقلیمی به کشورها ارائه شد؛
3⃣ آذر امسال: ابلاغ پروتکلهای اجلاس COP27 در دولت؛
4⃣ در مدت اخیر: عمل به پروتکلها، خصوصا تعطیلی مداوم آموزش و اعمال حریمههای تردد ترافیکی!
آیا این روند آشنا نیست؟!
آیا از کرونا درس نگرفتید؟!
💢 متأسفانه عوام (ولو مسئولان سطوح بالا باشند) تصور میکنند «جهان جدید غربیها» فاقد ایدئولوژی و صرفاً مبتنی بر تکنولوژی است.
🔴 و این دقیقاً همان تلهای است که پنهان شده!
⬅️ و اگر آن را نبینید و نشناسید؛ بیرحمترین، دگمترین و متعصبانهترین ایدئولوژی تاریخ بشریت، کشور و ملت را در خودش هضم و سپس حذف میکند❗️
✴️ کسانی که از اشتباهات گذشتهی خود عبرت نگیرند، محکوم به تجربهی مجدد مصائب هستند ...
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508