❌❌❌
فیسالیس یا عروسک پشت پرده یا کاکنج
را بهتر بشناسیم..
این گیاه در داروسازی مورد استفاده هست (طب سنتی) مثل زهر مار که در داروسازی کاربرد داره... بنابراین استفاده ازآن در شرایط عادی بشدت خطرناک و دارای عوارض بسیار می باشد از جمله :
⛔️ هم عقیم کننده است.
⛔️هم باعث سقط جنین می شود.
❌❌❌
به فرموده مرحوم عقیلی خراسانی، درکتاب مخزن الادویه، اگر خانمی بعد از پاکی ۷ عدد آن را بخورد عقیم میشود. ⁉
( عطاری ها آنرا در اختیار هر کسی قرار نمی دهند)
❌ اما
متاسفانه این روزها در گوشه گوشه تهران و دیگر شهرها می بینیم این گیاه را خیلی شیک به اسم میوه استوائی و به اسم میوه ضدسرطان تبلیغ می کنن و به خلق الله می فروشند ...
متاسفانه مشتریان این میوه ی به ظاهر قشنگ و شیک اما بشدت خطرناک خانم ها هستن..
خیلی مراقب باشید دشمن از راه های مختلف تمام قد وارد میدان شده و در صدد نابودی نسل شیعه و نسل ایرانی است..
👆لطفا انتشار بدین
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظاتی چند گوش جان میسپاریم به آوای ملکوتی قرآن کریم 💞🍃💕🍃💞🍃💕🍃💞🍃💕🍃💞
سوره ناس
AUD-20220829-WA0016.mp3
5.93M
#یاد_خدا۲۴
✘ دین طی سه مرحلهی «شریعت» ، «طریقت» و «حقیقت» است!
• شریعت: احکام و واجبات است.
طریقت: توجه به باطن و حکمت احکام است.
حقیقت: راه یافتن به ادراکهای غیبی و حالتهای الهی و انسانی است.
• رسیدن به حقیقت، بدون توجه به طریقت،
و توجه به طریقت بدون التزام و تعهد به رعایت شریعت ممکن نیست.
• پلّه پلّه باید این سه ظلمت را درید تا به نور الله رسید!
یاد خدا ۲۴.mp3
11.42M
مجموعه #یاد_خدا ۲۴
#استاد_شجاعی | #آیتالله_جوادی_آملی
√ چرا دینداران اینقدر باهم متفاوتند؟
بعضیها بعد از یک عمر التزام به حلال و حرام، ذرهای شیرین و نورانی نیستند!
بعضیها با عمر کوتاهتر و حتی زحمت کمتر، به نورانیت و انبساط و آرامشی عجیب رسیدهاند؟
✉️ #توئیت استاد شجاعی
از بازیکنان عزیز تیم ملی فوتبال، مربیان، کادر فنی و حامیان مهربان که با صرف وقت و هزینه خود را برای پشتیبانی تیم ملّی به قطر رساندند و با نمایش غیرت ایرانی و هویت دینی عمیق، ملّت ایران را شاد و انسجام ملّی را تقویت نمودند بسیار متشکریم.
📸 تصویر کمتر دیده شده از مقام معظم رهبری در تظاهرات بر علیه رژیم پهلوی در شهر مشهد
🗳 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ☫🇮🇷 @marsad #کانالمرصاد
🔺اینفوگرافیک حزب الله در حمایت از مردم مظلوم فلسطین
🔻هدف قرار دادن 24 تانک مرکاوا، 28 APC
🔻 2 کارخانه نظامی
🔻 2 سکوی گنبد آهنی
🔻 بیش از 2000 کشته و مجروح
🔻 رکورد عملیات در یک روز: 26
🔻میانگین عملیات/روز : 8
🔻385 عملیات با موشک ضد زره
🔻 23 عملیات پهپادی
🔻 40 عملیات پدافند هوایی
🗳 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ☫🇮🇷 @marsad #کانالمرصاد
☑️امیرعبداللهیان: امنیت عراق، سوریه، یمن و فلسطین را امنیت منطقه میدانم
🔻وزیر امور خارجه:
🔴حملات نظامی آمریکا و انگلیس به یمن و تجاوز آمریکا به عراق و سوریه را قویا محکوم میکنیم.
🔴در دیدارم با ديويد كامرون وزيرخارجه انگليس به روشني گفتم، "تداوم جنگ راه حل نیست".
🔴خشم منطقه را نیازمایید. ما امنیت عراق، سوریه، یمن و فلسطین(غزه و کرانه) را امنیت منطقه میدانم.
🛑آغاز جلسه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در تل آویو
🔺منابع عبری زبان اعلام کردند جلسه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی برای بررسی طرح پیشنهادی برای آتشبس در غزه و مبادله اسرا از لحظاتی قبل در مقر وزارت جنگ در تل آویو آغاز شده است.
📌چند نکته مهم جدید در خصوص حمله آمریکا به عراق و سوریه
۱. با گذشت زمان، تعداد شهدای حمله افزایش یافت و این سوال ایجاد شد که اگر حمله فوق نمایشی بود یا مقرهای خالی هدف قرار گرفت، پس این تعداد شهدا چیست؟ در پاسخ باید گفت که
اولاً منظور از نمایشی بودن، نحوه اعلام و اجرای آن است. اینکه آمریکا از چندین روز قبل اهداف را اعلام میکنند و ساعاتی قبل از حمله دو بمبافکن سنگین را از آمریکا پرواز داده و آن را هم اعلام میکنند نشانه وجود جنبه نمایشی این حمله است. این همه در حالی بود که حمله فوق با استفاده از پهپادها، موشکهای کروز یا جنگندههای حاضر در منطقه نیز ممکن بود و نیاز به این همه سر و صدای قبل و بعد نداشت.
ثانیاً هر چند شهدای زیادی وجود داشت اما این شهدا به نسبت اهداف مورد حمله بسیار کم است زیرا خیلی از اهداف خالی بود ولی به هر روی همانطور که همان شب هم گفتیم، آمریکا یکسری مقرهایی که برای حفظ زمین، تغییر نکرده بود و یکسری مقرهای جدید را هم هدف قرار داد.
ثالثاً ما به هر شکلی نمیتوانیم حمله بامداد شنبه را در دسته حملات موثر طبقهبندی کنیم زیرا کمترین تاثیر حداقل باید در عرصه بازدارندگی باشد که ۴ حمله به پایگاههای امریکایی در حین و بعد از حمله نشان از عدم موفقیت حمله در هدف دارد.
همچنین سناریوی فشار به بازار ارز ایران همانطور که احتمالا رصد کرده باشید، نیز خنثی و حتی معکوس شد .
از سوی دیگر، سناریوی حمله زمینی همزمان داعش و قطع مسیر عراق و سوریه نیز شکست خورد.
2. باید توجه داشت که احتمال انجام حملات بیشتر از سوی آمریکا وجود دارد و باید به جنبه آزمایشی حمله اول اشاره کرد. از این رو پدافندغیرعامل مجدد در منطقه اهمیت دارد.
3. هنگام عملیات در پستی ذکر شد که بیشتر سمت سوری، مواضع تیپ فاطمیون و زینبیون بوده که هدف قرار گرفته است که البته این بخش از آن پست ویرایش شد اما امروز نیز شهادت سیدحمزه علوی، از فرماندهان فاطمیون اعلام شد هر چند احتمالا شهدای بیشتری نیز اعلام شود.
4. مهم است که کشته شدن نظامیان آمریکایی و سپس درگیری آمریکا با مقاومت به الگویی بدل نشود زیرا در این صورت، سناریوی کشتهسازی از نظامیان آمریکایی در منطقه توسط رژیم صهیونیستی برای بحرانسازی در منطقه مطرح است.
5. همانطور که در نکته اول گفته شد، دست گذاشتن آمریکا روی بازارهای مالی ایران و تلاش برای پرهیز از ایجاد تلاطم در بازارهای آمریکا، نشانه پاشنه آشیل آمریکا در این زمینه است. بحثی که چندان به آن توجه نشده است. بنابراین در صورتی که بخواهیم فشار واقعی را بر روی آمریکا و اروپا برای فشار بر رژیم صهیونیستی وارد کنیم، چارهای جز اثرگذاری اقتصادی بر آنها مخصوصا در سال انتخابات آمریکا نداریم.
6. آمریکا و اسرائیل به طور مشترک مدت زیادی است که بر روی کریدور پشتیبانی محور مقاومت دست گذاشتهاند که سناریوی قطع زمینی و هوایی آن در حمله اخیر نیز مجددا ثابت شد. از این رو، برقراری معادله متقابل و تهاجم به شریانهای لجستیک آمریکا در منطقه و همچنین شریانهای نظامی و اقتصادی رژیم صهیونیستی، احساس میشود.
7. آمریکا به وضوح در حال استفاده از مزیت نسبی خود یعنی نیروی هوایی در حملات اخیر است. به طور قطع، نیروی پهپادی و موشکی نیز مزیت نسبی جبهه مقاومت به شمار میرود. از این رو، تلاش در جهت کاستن از اثرات مزیت نسبی دشمن مانند پدافند هوایی یکپارچه علیالخصوص در صورت انتخاب مجدد ترامپ در آمریکا اهمیت فوقالعادهای دارد.
8. حملات اخیر آمریکا در عراق، سوریه و یمن تمرکز داشته است. در این خصوص نکتهای به نقل از سردار سرلشکر غلامعلی رشید در جمع فرماندهان یگانهای موشکی نیروی هوافضای سپاه پاسداران ذکر شده و بعدا توضیحات بیشتری داده خواهد شد: «مدیریت گستره جغرافیایی جنگ در سرزمینی به وسعت هشت میلیون کیلومتر مربع با ظرفیت هیچ قدرتی برای آغاز و پایان دادن به جنگ، تناسب ندارد. بنابراین ظرفیت مدیریت جنگ در صحنههای گسترده جغرافیایی، در زمان طولانی نتیج نهایی جنگ را مشخص خواهد کرد، نه شدت و قدرت تخریب آن.»