5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏞 #قرآن_در_طبیعت
🏞 #آرامش_با_قــرآن
خـدای مهــربان 💞
با دوستــان نزدیکش 💞
اینگونه رفتار خواهد کرد 💞
📖آیه ۸۸تا۹۱سوره مبارکه واقعه
#به_ترجمه_آیات_دقت_کنید☝️
🌾🌸🌼 کانال قرآن و امام حسین ع🌾🌼🌸
تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
15.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا اُخْتَ وَلِىِّ الله
▪اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا عَمَّةَ وَلِىِّ اللهِ
▪اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا بِنْتَ موُسَى
▪بن جعفر وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكاتُهُ؛
🌹حضـــرت امام رضا (ع) فرموند:
كسى كه حضرت فاطمه معصومه(س)
را زيارت كند پاداش او بهشت است
📚عیون اخبار الرضا ج 2،ص267
💚 زیارت حضرت معصومه سلام
💚 در دنیا و آخرت روزی تان ان شالله
▪وفات حضرت معصومه
▪ سلام الله علیها تسلیت باد
🌾🌸🌼 کانال قرآن و امام حسین ع🌾🌼🌸
تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
#صلوات
📝معناي صلوات بر حضرت محمد(صلی الله عليه و آله و سلم) اين است كه: «خدايا رحمتت را بر پيامبر و آل او نازل فرما». وقتي رحمت بر حضرت نازل شد به ديگران هم مي رسد چون او مجراي فيض است و اگر بخواهد خيري به ديگران برسد بايد به عنوان رحمت خاصه، نخست بر حضرت نازل شود و سپس به ديگران برسد.
امام علي(عليه السلام) مي فرمايد: دعا يا حاجت خود را محفوف به صلوات بر رسول خدا كنيد؛ زيرا صلوات بر حضرت، [خود،] دعايي مستجاب است و چون به همراه صلوات، حاجت خود را خواسته ايد، خداي سبحان چنين نيست كه يكي از دو حاجت را برآورد و ديگري را رد كند.(1)
امام سجاد(عليه السلام) در «صحيفه سجاديه»، روش دعا كردن و حاجت خواستن را به ما مي آموزد؛ در بسياري از فقرات ادعيه آن حضرت، صلوات به چشم مي خورد، هر مطلبي را كه از خدا مي خواهد قبل يا بعدش صلوات است؛ چون خدا در پرتو صلوات، دعاي همراه آن را نيز مستجاب مي كند.
صلواتي را كه خدا و فرشتگان بر پيامبر مي فرستند بر مؤمنان نيز مي فرستند! مؤمن، به جايي مي رسد كه خداي سبحان و فرشتگان بر او صلوات مي فرستند! در سوره احزاب هر دو مسئله بازگو شده است، يعني هم صلوات خدا و ملائكه بر پيامبر و هم صلوات خدا و فرشتگان بر مؤمنان. صلوات خدا _ كه صفت فعل اوست _ همان نوراني كردن است، قول خدا همان فعل خداست، وقتي توفيقي نصيب انسان شد كه در فضاي دلش تاريكي احساس نكرد؛ بلكه نورانيتي ديد معلوم مي شود صلوات الهي و فرشتگان نصيب او شده است. خداي متعال در تجليل از پيامبر مي فرمايد: «إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِکَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَي النَّبِيِّ... ».(2) وقتي خدا بخواهد بر پيامبر عظيم الشأن صلوات بفرستد همه فرشتگان را همراه خود ذكر مي كند مثل اين كه وقتي مهمان عزيزي وارد شهري مي شود و شخصيتي بخواهد از او به نحو احسن تجليل كند با همه دوستان و آشنايانش به ديدار او مي روند.
ليكن خداي متعال در تجليل از مؤمنان و صلوات بر آنان، مي فرمايد: «هُوَ الَّذي يُصَلِّي عَلَيْکُمْ وَ مَلائِکَتُهُ... »(3) يعني خدا جدا و فرشتگان جدا بر مؤمنان درود مي فرستند. تفاوت ديگر در اين است كه درباره پيامبر نفرمود كه ما بر او صلوات مي فرستيم تا او را از ظلمتها خارج و به نور برسانيم؛ زيرا او خود نور است و مصداق كامل «وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً يَمْشي بِهِ فِي النَّاسِ».(4) ولي درباره مؤمنان مي فرمايد: «خداوند بر شما درود مي فرستد و فرشتگان نيز، تا شما را از ظلمتها به نور خارج كنند»؛ معلوم مي شود صلوات خدا يعني نوراني كردن و اگر اين فيض قطع شود و خداوند بر كسي درود نفرستد در ظلمت خواهد ماند.
ذيل آيه «وَ ما تَشاؤُنَ إِلاَّ أَنْ يَشاءَ اللَّهُ»(5) روايتي شريف از معصوم(عليه السلام) نقل شده كه فرمود: «بَلْ قُلُوبُنَا أَوْعِيَةٌ لِمَشِيئَةِ اللَّه»(6) دلهاي ما ظرف اراده خداست، خداي سبحان اگر بخواهد در جهان، كار مشخصي انجام دهد با اراده انجام مي دهد و اراده خدا صفت فعل و زايد بر ذات اوست و در موجودي ممكن و مظهر ظهور مي كند، آن مظهر قلب معصوم اولياي الهي است. لذا مرحوم استاد «علامه طباطبايي»(قدّس سرّه) مي فرمودند: معناي صلوات بر محمد و آل محمد(عليهم السلام) اين است كه خدايا رحمتت را بر آنان فرو فرست كه از آنان به ما برسد، اگر بخواهد رحمتي ببارد ابتدا بر اين خاندان مي بارد و سپس به ديگران مي رسد؛ لذا طلب رحمت كردن مستلزم اجابت دعا است.
مرحوم «سيد حيدر آملي» اين سخن بلند را نقل مي كند و به محقق طوسي هم منسوب است كه درباره حضرت ولي عصر(ارواحنا فداه) گفته مي شود: «بِيُمْنِهِ رُزِقَ الْوَرَى وَ بِوُجُودِهِ ثَبَتَتِ الْأَرْضُ وَ السَّمَاء»(7)؛ (به يُمن وجود امام عصر(عجل الله فرجه الشريف) جهانيان روزي مي خورند و به پاس وجود آن حضرت، آسمان و زمين بر جاست). پس همه بركات از اين خانواده به سايرين مي رسد.(8)
📚(1). نهج البلاغة، شريف الرضى، محمد بن حسين، محقق / مصحح: صبحي صالح، هجرت، قم، 1414 قمری، چاپ: اول، ص 538، (حكمت 361).
(2). سوره احزاب، آيه 56.
(3). همان، آيه 43.
(4). سوره انعام، آيه 122.
(5). سوره انسان، آيه 30.
(6). الغيبة للحجة، طوسى، محمد بن الحسن، محقق / مصحح: تهرانى، عباد الله، ناصح، على احمد، دار المعارف الإسلامية، ايران، قم، 1411 قمری، چاپ: اول، ص 247، فصل (الكلام في ولادة صاحب الزمان و إثباتها بالدليل و الأخبار).
(7). كليات مفاتيح الجنان، قمى، شیخ عباس، اسوه، قم، بی تا، ص 85، (دعاي عديله).
(8). گردآوري از کتاب: حکمت عبادات، جوادی آملی، عبدالله، محقق: شفیعی، حسین، مركز نشر اسراء، قم، 1388 شمسی، چاپ: پانزدهم، ص 242.
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠#بین_الطلوعین پای #تدبر قرآن بیدار باشید حتی اگر شده اینجوری 😂😂
◆♥︎◆♥︎◆♥︎◆
4_459969535450022137.mp3
22.33M
🌹 #سوره_یاسین
🌹 #صوتیوسف_کالو
🍃🌺🍃🌺🍃
🌸 خواندن سوره یاسین
آیت الله سید عبدالکریم کشمیری (ره) در شب نیمه شعبان به خواندن سه مرتبه سوره #یاسین؛ یکی به نیت وسعت رزق، یکی به نیت طول عمر و یکی به نیت سلامتی تاکید داشتند و خودشان هم می خواندند.
🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌺
🌾🌸🌼 کانال قرآن و امام حسین ع🌾🌼🌸
تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 مکالمه خدا با این فرد رو ببین 👇
و هر کس از یاد و ذکر من روی گردان شود، زندگی سخت و تنگی خواهد داشت؛ و روز قیامت، او را نابینا محشور میکنیم
میگوید: پروردگارا چرا نابینا محشورم کردی؟ من که بینا بودم
میفرماید: آنگونه که آیات من برای تو آمد، و تو آنها را فراموش کردی؛ امروز نیز تو فراموش خواهی شد
حتما واست سؤال شده منظوراز ذکر چیه؟!
❤️قــرآن ❤️ و ❤️ نمـــاز ❤️
از مصـــــادیـق ذکــــــر خـــــدا هستــند
سوره طه۱۲۴-۱۲۶
#فهم_قرآن_آسان_است
🌾🌸🌼 کانال قرآن و امام حسین ع🌾🌼🌸
🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌺
تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
#احادیث_قرآنی
📜الصّادق (علیه السلام)- وَ إِنْزَالُهُ عَلَیْهِمْ کِتَاباً فِیهِ شِفَاءٌ لِمَا فِی الصُّدُورِ مِنْ أَمْرَاضِ الْخَوَاطِرِ وَ مُشْتَبِهَاتِ الْأُمُور.
📝امام صادق (علیه السلام)- [از جملهی نعمتهای الهی بر بندگان این است که] کتابی بر آنها نازل فرمود که در آن شِفاءٌ لِما فِی الصُّدُورِ از بیماریهای فکری و امور غلطانداز و پوشیده.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۶، ص۴۸۶ نور الثقلین
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
#امام_باقر (علیه السّلام) فرمودند:
در آخرالزمان مردمی میآیند که پیرو عدهای هستند #ریاکار ،که دم از عبادت و زهد میزنند ولی آنان سبک سر و سفیهاند چون #امر_به_معروف را زمانی لازم میدانند که گزندی از ناحیه آن به ایشان نرسد و همواره (برای شانه خالی کردن از این کار) برای خود #عذر و #بهانه میتراشند.
📚🌱 [کافی، ج۵، ص۵5]
👈 در این جلسه، آیتالله العظمی جوادی آملی به شرح حکمت ۱۴۷ نهجالبلاغه پرداختند.
ایشان با اشاره به فرمایش مولا امیرالمومنین علی علیه السلام که می فرماید: «يَا كُمَيْلَ بْنَ زِيَادٍ إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ أَوْعِيَةٌ فَخَيْرُهَا أَوْعَاهَا...»، بیان داشتند: این دل ها، #ظروف_الهی هستند و بهترین مظروف برای این دل ها، #علوم_الهی است.
🔹 ظرف های دنیایی محدودیت دارند، یعنی وقتی پر می شوند، دیگر جا برای مظروف جدید باقی نمی ماند. اما علم این گونه نیست... .
#علم، بهعنوان مظروفی است که دل را توسعه داده و ظرفیت آن را بیشتر می کند.
🔹 با #علم_حقیقی می توان به دل ظرفیت داد؛ اگر انسان در مسیر علم قرار گیرد، علم موجب می شود دل او وسعت یابد و از تنگ نظری و خودخواهی دور شود.
این همان شرح صدری است که پیامبران و اولیای الهی از آن بهرهمند هستند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1403/07/25