❖﷽❖
#آیات_در_ارتباط_با_امام_حسین_ع
❓عن موسى بن جعفر عليهما السلام أ نه قال في قول الله تعالى: «والتين والزيتون»،
🌠قال: الحسن والحسين عليهما السلام،
❓«وطور سينين»،
🌠 قال: علي بن أبي طالب عليه السلام،
❓«وهذا البلد الأمين»،
🌠قال: محمد صلى الله عليه و آله،
❓ «إلاالذين آمنوا وعملوا الصالحات»،
🌠 أمير المؤمنين علي بن أبي طالب عليه السلام وشيعته،
❓«فما يكذبك بعد بالدين»،
🌠يا محمد [يعني. ب] ولاية علي بن أبي طالب عليه السلام.
📚فرات بن إبراهيم، التفسير،/ 578- 579 رقم 744
الحسين (ع) في تأويل القرآن المجيد
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
❖﷽❖
#آیات_در_ارتباط_با_امام_حسین_ع
📜 از امام رضا عليه السّلام روايت شده است كه چون حق تعالى امر كرد حضرت ابراهيم را كه فرزند خود اسماعيل را قربانى كند و براى او فدائى فرستاد،امر كرد كه گوسفند را به عوض او قربانى كند،
پس ابراهيم آرزو كرد كه:كاش مأمور نمىشدم به كشتن گوسفند و فرزند خود را به دست خود از براى خدا قربانى مىكردم تا آنكه دل من به كشتن عزيزترين فرزندان من به درد مىآمد،و مستحق مىشدم به سبب آن ارفع درجات اهل مصايب را.
💔پس حق تعالى به او وحى كرد كه:اى ابراهيم كيست محبوبترين خلق من بسوى تو؟ابراهيم گفت:خداوندا خلقى نيافريدهاى كه محبوبتر باشد بسوى من از حبيب تو محمّد مصطفى صلّى اللّه عليه و آله و سلّم،حق تعالى به او وحى كرد كه:آيا او محبوبتر است بسوى تو يا جان تو؟ابراهيم گفت:بلكه او را از جان خود دوستتر مىدارم،حق تعالى فرمود:
فرزندان او محبوبترند بسوى تو يا فرزندان تو؟ابراهيم گفت:بلكه فرزندان او را دوستتر مىدارم از فرزندان خود،پس خدا وحى كرد به او كه:آيا كشته شدن فرزندان او بر دست دشمنانش دل تو را بيشتر به درد مىآورد يا كشتن تو فرزند خود را به دست خود در طاعت من؟ابراهيم گفت:بلكه كشته شدن او بر دست دشمنانش بيشتر دل مرا به درد مىآورد .
✅پس حق تعالى فرمود:اى ابراهيم گروهى كه دعوى خواهند كرد كه از امّت محمّداند، حسين و فرزندان او را خواهند كشت به ظلم و عدوان چنانچه گوسفند را كشند،به سبب اين،مستوجب غضب من خواهند شد،
پس ابراهيم به جزع آمد و دلش به درد آمد و گريان شد،
پس حق تعالى ندا كرد كه:فدا كردم جزع تو را بر فرزند تو اسماعيل،اگر او را قربانى مىكردى به جزعى كه كردى بر فرزندان پيغمبر آخر الزّمان حسين و كشته شدن او، به اين سبب بر تو واجب گردانيدم رفيعترين درجات اهل مصايب را،
و اين است معنى قول حق تعالى كه وَ فَدَيْناهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ يعنى:فدا كرديم اسماعيل را به ذبح عظيم .
📗جلاء العیون، صفحه 537
علامه محمد باقر مجلسی
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
❖﷽❖
#آیات_در_ارتباط_با_امام_حسین_ع
📜شيخ طبرسى و ديگران از سعد بن عبد اللّه روايت كردهاند كه گفت:به خدمت حضرت امام حسن عسكرى عليه السّلام رفتم و از آن حضرت مسئلهاى چند سؤال كردم،آن حضرت فرمود:از مولاى خود حضرت صاحب الامر بپرس،و در آن وقت حضرت صاحب كودك بود و در پيش روى حضرت بازى مىكرد،
🔍پس سؤال كردم از تفسير كهيعص،
❤️حضرت فرمود:اين حروف از اخبار غيبت است كه خدا به حضرت زكريّا خبر داده،
و بعد از آن به حضرت رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم اعلام فرموده است،
و سببش اين بود كه حضرت زكريّا از خدا طلب كرد كه اسماء مقدّسۀ آل عبا را به او تعليم نمايد كه در شدايد به آنها پناه برد جبرئيل آمد و اسماء ايشان را تعليم آن حضرت نمود.
چون حضرت زكريّا نام محمّد و على و فاطمه و حسن عليهم السّلام ياد مىكرد،غم او بر طرف مىشد و خوشحال مىشد،
💔چون نام مبارك امام حسين عليه السّلام را ياد مىكرد،گريه بر او مستولى مىشد و ضبط خود نمىتوانست كرد.
روزى مناجات كرد كه:خداوندا چرا نام آن چهار بزرگوار را كه بر زبان مىرانم غمهاى من زائل مىشود و مسرور مىگردم،و نام آن عالى مقدار را كه ذكر مىكنم،غمهاى من به هيجان مىآيد و مرا از گريه طاقت نمىماند،
پس خداوند عالم قصّۀ شهادت و مظلوميّت آن جناب را به زكريّا وحى فرمود و گفت:كهيعص،پس كاف اشاره به نام كربلاست،و ها هلاك عترت طاهره است،و يا يزيد است كه كشنده و ظالم ايشان بود،و عين عطش و تشنگى ايشان است در آن صحرا،و ص صبر ايشان است بر آن مصيبتها.
📿چون زكريّا اين قصّۀ دردناك را شنيد،سه روز از مسجد حركت نكرد و كسى را نزد خود راه نداد،مشغول گريه و زارى و ناله و بىقرارى شد،و مرثيۀ بر مصيبت آن حضرت مىخواند و مىگفت:الهى آيا دل بهترين خلقت را به مصيبت فرزندش به درد خواهى آورد؟آيا بلاى چنين مصيبتى را به ساحت عزّت او راه خواهى داد؟آيا به على و فاطمه جامۀ چنين مصيبتى را خواهى پوشانيد؟آيا چنين درد و المى را به منزل رفعت و جلال ايشان در خواهى آورد؟
🕯بعد از اين سخنان مىگفت كه:الهى مرا فرزندى كرامت فرما كه در پيرى ديدۀ من به او روشن شود،
چون چنين فرزندى كرامت فرمائى مرا فريفتۀ محبّت او گردان،
پس چنين كن كه دل من در مصيبت آن فرزند چنان به درد آيد كه دل محمّد حبيب تو براى فرزندش به درد خواهد آمد.
پس خدا يحيى را به آن حضرت كرامت فرمود،و مانند حضرت امام حسين عليه السّلام به شهادت فائز گرديد،
و حضرت يحيى شش ماه در شكم مادر بود،حمل حضرت امام حسين عليه السّلام نيز شش ماه بود .
📚جلاء العیون، صفحه 535
علامه محمدباقر مجلسی
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
❖﷽❖
#آیات_در_ارتباط_با_امام_حسین_ع
📜 بالسند المتصل إلى آية اللّه العلامة رفع اللّه مقامه عن سلطان المحققين الخواجة نصير الملة و الدين محمد بن محمد الطوسي رضوان اللّه عليه عن الشيخ الفاضل المحدث برهان الدين محمد بن محمد بن علي الحمداني القزويني نزيل الري عن الشيخ الأجل منتجب الدين علي بن عبيد اللّه بن الحسن القمي عن أبيه عن جده عن الشيخ الأجل أبي الفتح محمد بن علي بن عثمان الكراجكي رضوان اللّه عليه قال: روى محمد بن العباس بإسناده عن الحسن بن محبوب بإسناده عن صندل عن دارم بن فرقد قال: قال أبو عبد اللّه عليه السلام:
❣اقرءوا سورة الفجر في فرائضكم و نوافلكم فإنها سورة الحسين عليه السلام، و ارغبوا فيها رحمكم اللّه تعالى. فقال له أبو أسامة و كان حاضر المجلس: و كيف صارت هذه السورة للحسين عليه السلام خاصة؟ قال: أ لا تسمع إلى قوله تعالى يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ الآية، إنما يعني الحسين عليه السلام، فهو ذو النفس المطمئنة الراضية المرضية، و أصحابه من آل محمد عليهم السلام هم الراضون عن اللّه يوم القيامة و هو راض عنهم، و هذه السورة للحسين بن علي عليهما السلام و شيعته و شيعة آل محمد عليهم السلام خاصة، من أدمن قراءة وَ الْفَجْرِ كان مع الحسين في درجته في الجنة إن اللّه عزيز حكيم .
📝به سند پيوست به آيت اللّه علاّمه، از سلطان المحققين خواجه نصير الدين محمد بن محمد طوسى، از شيخ فاضل محدث برهان محمد بن محمد بن على حمدانى قزوينى متوطن رى، از شيخ اجل منتجب الدين على بن عبيد الله بن حسن قمى، از پدرش، از جدّش، از شيخ اجل ابى الفتح محمد بن على بن عثمان كراجكى (ره) گفت: محمد بن عباس به اسنادش از حسن بن محبوب و او به اسنادش از صندل از دارم بن فرقد گفت: امام ششم فرمود:
🕯در نماز صبح فريضه و نافله، سورۀ فجر را بخوانيد كه سورۀ مخصوص حسين است،
♥️گوش ندارى به گفتۀ خداى عز و جل در آن: ((اى نفس مطمئن)) الآية، او است صاحب نفس مطمئنۀ راضيۀ مرضيه و يارانش از خاندان محمد (ص) در قيامت از خدا راضيند و خدا از آنها راضى است و اين سوره مخصوص حسين بن على (ع) و شيعۀ او و شيعۀ آل محمد (ص) است،
هر كس قرائت و الفجر را ادامه دهد، در بهشت با حسين همدرجه است، ان اللّه عزيز حكيم.
📚 نفس المهموم،
در کربلا چه گذشت؟ ، صفحه 63
شیخ عباس قمی
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 رهبر معظم انقلاب در صحبتهای دیروز خود از گروهی به نام «مرجفون» -که وظیفه دارند دل مردم را بلرزانند و آنها را از قدرت پوشالی دشمن بترسانند- یاد کردند.
🟡 ایشان پیش از این هم به این موضوع اشاره کرده بودند (۱۹ مهر ۹۱)؛ ببینید...
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😱 عجیب اما بسیار واقعی
❌ دانشمند سوئیسی که در 63 سالگی، بر اساس مشاهداتش در دوربین حرارتی، هنگام وضوء مسلمان شد.
💠 وی در 67 سالگی حافظ قرآن شد و به مریض هایش اسلام و وضو را پیشنهاد می کند.
⚠️⚠️ او از مسلمانان با دوربین های حرارتی فیلم می گرفت و می گفت: هنگام وضوء، هاله ای اطرافشان را احاطه می کند
🌾🌸🌼 کانال قرآن و امام حسین ع🌾🌼🌸
🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌺
تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin
#حدیث
«امام باقر(سلام الله علیه) میفرماید که آخرین لحظهای که پدرم مرا وصیت میکرد، به من گفت محمد! من سفارش میکنم تو را به چیزی که پدرم سیّدالشهداء(سلام الله علیه) در آن آخرین مراحل مرا وصیت کرد؛ یعنی سیّدالشهداء (سلام الله علیه) آخرین وصیتی که به امام سجاد(سلام الله علیه) کرد، همان وصیت را امام سجاد(سلام الله علیه) در آخرین مرحله به امام باقر(سلام الله علیه) کرد. فرمود پسر! ظلم همیشه بد است؛ اما آن مظلومی که هیچ پناهگاهی جز خدا ندارد به او ستم نکن! «إِیَّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا یَجِدُ عَلَیْکَ نَاصِراً إِلَّا اللَّه»[۱]
آن کسی که هیچ پناهگاهی جز خدا ندارد، او اگر اشکش ریخت، فقط خدا را میخواهد، فرمود: «إِیَّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا یَجِدُ عَلَیْکَ نَاصِراً إِلَّا اللَّه». آن مظلوم فقط خدا را میخواهد، غیر از خدا کسی را ندارد. این هم آخرین وصیت سیّدالشّهداء بود نسبت به امام سجاد(سلام الله علیهما) و هم آخرین وصیت امام سجاد بود نسبت به امام باقر(سلام الله علیهما).»
📚[۱] الکافی، ج۲، ص۳۳۱
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در تلگرام
https://t.me/qoranvamamhoosein
کانال قرآن و امام حسین علیه السلام در ایتا
http://eitaa.com/Qoranwamamhoosin