✅ جک گود در میانه دهه 60 میلادی، ایدۀ هوش مصنوعی خودارتقایاب را مطرح کرد که به ابرهوش منتهی میشود، اما نزدیک به دو دهه قبل از او، «جان فون نویمان» به این ایده پرداخته و آن را رد کرده بود.
✅ نویمان در یک سخنرانی که در 1948 در مؤسسه مطالعات پیشرفته پرینستون برگزار شد گفته بود که هرچند قدرت بازتولید انسان اگر بر طرحهای پیشینی استوار باشد معمولاً قویتر میشود اما این نکته روشن است که ماشینهای موظف به طراحی ماشینهای جدید و بهتر، با مانعی جدی مواجه میگردند؛ چون طراحی هر ماشین جدید باید لزوماً در ماشینهای مادر وجود داشته باشد. در نتیجه، ماشینهای والد باید پیچیدهتر و نه سادهتر از ماشینهای بعدی مخلوق خود باشند.
✅ او گفته بود: «ساختاری که چیزی را سنتز میکند، لزوماً پیچیدهتر از ساختار سنتزشده و یک رده بالاتر از آن است.» در واقع فون نویمان به اختلاف بنیادی بین حیات آلی، آنگونه که ما میشناسیم و ماشینهایی که میسازیم اشاره کرد. پیشبینی جک گود درباره ابرهوش چیزی فراتر از یک داستان علمی ــ تخیلی نبود.
#افسانه_هوش_مصنوعی
#اریک_لارسون
#محمد_مظفرپور
#انتشارات_امیرکبیر
https://eitaa.com/Question_the_Unquestioned
"شهامت پرسش"
سلام. از عصر درگیر ترجمه این متن بودم الان تمام شد. تقدیم به شما
مطلبی کوتاه از گاردین درباره نسبت هوش مصنوعی و انسان
متون گاردین معمولا دشوار هستن ببخشید اگه بعضی جاها شاید خیلی روان نباشه
https://twitter.com/havas_paart/status/1749876623585743130?t=05XaK_mwnSwaelfXS7jaNA&s=19
دنیای بدی شده! اینجور که مشخصه انستیتو سرطان زیر نظر دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد ۳۷تا مقاله تقلبی بیرون دادن. هم دادههاشون فیک بوده هم تصاویر مقالههاشون دستکاری شده بوده! فکر کنم این عطش الکی مقاله دادن و رزومه فیک ساختن همه جای دنیا رو فراگرفته! از هاروارد انتظار نداشتیم..
✅ ۲۴ فوریه 2011 دادگاه عالی ایتالیا علیه کشیشی به نام روبرتو توچی رییس سابق کمیته مدیریت رادیوی واتیکان اقامه دعوا کرد. برنامههای رادیویی واتیکان برای جهان به چهل زبان و از طریق چهل و هشت دکل رادیویی پخش میشدند که مساحتی بالغ بر هزار هکتار زمین را در حومه شهر اشغال میکردند.
✅ چند دهه بود که ساکنین این مناطق اعتراض میکردند که این دستگاهها سلامت آنان را به خطر انداخته و باعث همهگیری سرطان خون در کودکان شدهاند. به درخواست دادستان عمومی رم که مشغول بررسی اقامه دعوا علیه واتیکان به اتهام قتل سهوی بود، قاضی زایرا سِچی دستور داد یک تحقیق و بازرسی رسمی به وسیله موسسه ملی سرطان میلان انجام بگیرد.
✅ نتایج نگرانکننده این تحقیق و بازرسی در ۱۳ نوامبر 2010 منتشر شدند. از 1997 تا 2003 کودکانِ بین یک تا چهارده سالی که در فاصله ۶ تا ۱۲ کیلومتری مزرعه آنتنهای رادیو واتیکان زندگی میکردند ۸ برابر کودکانی که در فواصل دورتر از این آنتنها زندگی میکردند دچار سرطان خون، سرطان لنف و سرطان مغز استخوان شده بودند. نرخ مرگومیر ناشی از سرطان خون در بزرگسالانی که در شش تا دوازده کیلومتری این آنتنها زندگی میکردند نیز هفت برابر بزرگسالانی بود که در فواصل دورتر ساکن بودند.
#افسانه_روشنایی
#آرتور_فرستنبرگ
#محمد_مظفرپور
#کتاب_فردا
https://eitaa.com/Question_the_Unquestioned
✅ در سال 2004 رونی و دنی وولف تحقیقی روی ساکنان یک محله کوچک در اطراف یک دکل تلفن همراه در نتانیای جنوبی در اسراییل انجام دادند. طی پنج سال قبل از راهاندازی این دکل، فقط دو نفر از 622 ساکن این محله سرطان داشتند. طی یک سال پس از راهاندازی دکل، 8 نفر دیگر هم سرطان گرفتند و در نتیجه، یکی از محلات شهر که کمترین مبتلا به سرطان را داشت به ناحیهای تبدیل شد که خطر ابتلا به سرطان در آن بیش از چهار برابر میزان متوسط نتانیا بود.
✅ در همان سال، هورست ایگِر پزشک اهل نِیلا در آلمان، سوابق پزشکی هزار بیمار را در زادگاه خود بررسی کرد و دریافت که خطر ابتلا به سرطان در میان افرادی که درون دایرهای به شعاع 400متری یک برج مخابراتی زندگی میکنند سه برابر افرادی است که در مناطق دورتر زندگی میکنند. سرطانهای این افراد نیز به صورت متوسط طی هشت سال قبل رخ داده بودند.
✅ در سال 2011 آدیلزا دود، سرپرستی یک تیم تحقیقاتی متشکل از متخصصین دانشگاهی و مقامات دولتی را عهدهدار شد. این تیم در تحقیق خود روی یک ناحیه ابرشهری در جنوب شرق برزیل، نتایج همه تحقیقاتی که در بالا به آنها اشاره کردیم را تایید کرد. خطر ابتلا به سرطان برای ساکنان شهر بِلو هوریزونته دایما و به صورت برابر، با افزایش فاصله از برج مخابراتی کاهش مییافت.
#افسانه_روشنایی
#آرتور_فرستنبرگ
#محمد_مظفرپور
#کتاب_فردا
https://eitaa.com/Question_the_Unquestioned
هدایت شده از کاوش در دنیای هوش مصنوعی
هوش مصنوعی احمق است، اما بهشکلی قانعکننده/ هوش مصنوعی به شکل فعلیاش بیشتر کلیشه است تا خلاق، و بیشتر مبتذل است تا پیشرو
📍سال ۲۰۲۳، سال هوش مصنوعی بود. سالی که هر بار شبکههای اجتماعی را باز میکردی، با تصاویر عجیب و غریب، توهمی یا آخرالزمانیای مواجه میشدی که هوش مصنوعی ساخته بود. یا داستانهای پر شور و شوقی میشنیدی که چهکارهایی از چت جیپیتی برمیآید. اما کسانی که تحولات هوش مصنوعی را جدیتر دنبال میکردند، انگار به این خلاقیتها چندان خوشبین نبودند. جیمز برایدل، در این مقالۀ مفصل توضیح میدهد که چرا برخی از رایجترین تصورات دربارۀ هوش مصنوعی، در واقع، سراپا غلط اند
B2n.ir/d76239
هدایت شده از کاوش در دنیای هوش مصنوعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های کریشنا مورتی نویسنده فقید هندی درباره هوش مصنوعی در سال ۱۹۸۴
دکتر کری مولیس، بیوشیمیست و برنده جایزه نوبل شیمی در ۱۹۹۳ (بابت اختراع تست PCR) میگوید: "اگر شاهدی وجود دارد که نشان میدهد HIV عامل ایدز است، باید مستنداتی علمی وجود داشته باشند که به صورت منفرد یا باهم، حداقل با احتمال زیاد این را نشان دهند. چنین مستنداتی وجود ندارند." ساندیتایمز لندن، ۲۸ نوامبر ۱۹۹۳
دکتر هاینز لودویگ سینگر، استاد زیستشناسی مولکولی و ویروسشناسی، برنده جایزه رابرت کوخ در سال ۱۹۷۸ ، موسسه بیوشیمی ماکس پلانک، مونیخ آلمان:
"تاکنون حتی یک شاهد واقعا علمی و قانعکننده برای وجود HIVبه دست نیامده است. تاکنون حتی یک نمونه از چنین رتروویروسی با استفاده از روشهای ویروسشناسی کلاسیک، جداسازی و تخلیص نشده است."
(نامه به نشریه سودویچهزایتن، سال ۲۰۰۰)
https://eitaa.com/Question_the_Unquestioned
31.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاوی صحنههای دلخراش
درمان زخم پای دیابتی و انواع زخم به کمک فیزیوتراپی
استاد همایون ستوده، فیزیوتراپیست
۱۴ اسفند ۱۴۰۲
تهران
ایشون برخی موارد نازایی رو هم به کمک فیزیوتراپی درمان میکنن.
https://eitaa.com/Question_the_Unquestioned