eitaa logo
اندیشکده قرآن، عرفان، اخلاق و سیاست
1.3هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
3.4هزار ویدیو
28 فایل
کانال عمومی
مشاهده در ایتا
دانلود
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐ @Quran124 ࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐ 🦾چگونگی برخورد با دشمن مقتدر ◻️کسی که هم فکر یا مطیع کسی باشد، از او محسوب می شود.«آلَ فِرْعَوْنَ» ◼️نظام اجتماعی در زمان فرعون، فرد محوری و استبدادی بود و همه به یک شخص منسوب بودند، «آلَ فِرْعَوْنَ» ولی در دیگر اقوام، نظام قبیله ای و قومی حاکم بود.قَوْمُ نُوحٍ، قَوْمُ لُوطٍ 🔳خداوند با مردم اتمام حجّت می کند.جاءَ، اَلنُّذُرُ ◻️در نظام فرعونی، انبیا،معجزات آنها و هشدارهای الهی هم مورد تکذیب قرار گرفتند.«کَذَّبُوا بِآیاتِنا کُلِّها» ◼️ اگر انسان تمام راه های حق را به روی خود مسدود کند، قهر الهی فرامی رسد.«کَذَّبُوا بِآیاتِنا کُلِّها فَأَخَذْناهُمْ» 🔳با کسانی چون فرعون که اظهار اقتدار می کنند،باید مقتدرانه برخورد کرد.«أَخْذَ عَزِیزٍ مُقْتَدِرٍ» ◻️در شیوه ی تبلیغ،به نحوی استدلال کنید که تمام راه ها و فرضیه های دشمن را از دست او بگیرید. أَ کُفّارُکُمْ خَیْرٌ ... أَمْ لَکُمْ بَراءَهٌ ،أَمْ یَقُولُونَ نَحْنُ جَمِیعٌ مُنْتَصِرٌ ◼️در شیوه ی ارشاد قرآن،تاریخ،تهدید،استدلال و اعتقاد به هم پیچیده است. تاریخ: جاءَ آلَ فِرْعَوْنَ ،تهدید: أَخْذَ عَزِیزٍ . سَیُهْزَمُ الْجَمْعُ .،استدلال:أَ کُفّارُکُمْ . أَمْ . أَمْ .،اعتقاد: «السّاعَهُ مَوْعِدُهُمْ وَ السّاعَهُ أَدْهی وَ أَمَرُّ» 🔳 ابّهت دشمن را بشکنید،کفّار تنها ملاک های مادی را به حساب می آورند و از قدرت های غیبی و الهی غافلند. نَحْنُ جَمِیعٌ مُنْتَصِرٌ . سَیُهْزَمُ الْجَمْعُ ◻️با دشمن مغرور،قاطعانه برخورد کنید. «سَیُهْزَمُ الْجَمْعُ وَ یُوَلُّونَ الدُّبُرَ ⏪تلاوت‌تصویری سوره قمر آیات ۴۱تا۴۶
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 👌آیا پدر سالاری همان مرد ساری است⁉️(قسمت ۱) ✍ دکتر ابوالفضل اقبالی 📝ویراستاری: اتاق فکر اندیشکده [۱] ♻️ ضرورت شناخت تفاوت میان مردسالاری و پدرساری ❇️ نقدهای فمینیستی به سنت فرهنگی جوامع بشری، منجر به انکار «جنسیت»، و دیگر مسائل مرتبط به آن، بسیار غیر دقیق و گُتره‌ای است. البته از زنِ ستم‌کشیده در مناسباتِ جنسیتیِ ناعادلانه‌ در طول تاریخ، چنین واکنش‌هایی طبیعی است. اما تکرار طوطی‌وارِ ایده‌های تاریخ مصرفش گذشته ی فمینیسمِ تندرو، توسط فعالان حوزه زنان و خانواده در زمانه کنونی، کمی نگران‌کننده است. به‌ویژه وقتی «بچه مسلمون‌ها»ی آشنا با سنت فرهنگی و دینی ایران و جایگاه محوری «پدر»، از این حرف‌ها می‌زنند. ❇️ فمینیست‌های موج دومی، در مسیر مبارزات فرهنگی و سیاسی خود، دوگانگی هایی را تعیین کرده که یکی از آنها "" بود. آنها با پدرسالاری در مناسبات خانواده، مخالفت می‌کردند چون معتقد بودند این نظم جنسیتی در خانواده، ادامه مردسالاریِ نهفته در تاریخ و فرهنگ است. البته که ما چنین نوعی از پدرسالاری، مخالفیم. اما حقیقت این است که در سنت و فرهنگ اسلامی-ایرانی، پدرسالاری غیر از مردسالاری است. ❇️ مردسالاری در سنت ایرانی فارغ جنبه ی اسلامی آن، و تمام تاریخ بشر، دلالت بر نوعی برتری انسانی به‌واسطه جنسیت است که چنین رویکردی به انسان فرسنگ‌ها دور از اسلامِ ناب است. آیاتی نظیر آیه ۱۳ سوره مبارکه حجرات، صراحتا این اتهامات به اسلام را نفی می‌کند. ادامه قسمت بعد⏪ ۱.اندیشکده "خانواد، تربیت و اصل سبک زندگی"
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ ➡️ادامه از قسمت قبل⏬ 👌آیا پدرسالاری همان مردسالاری است⁉️(قسمت ۲) ✍دکتر ابوالفضل اقبالی 📝ویراستاری: اتاق فکر اندیشکده [۱] ➡️...پدرسالاری در نگاه اسلام، اساسا هیچ جایگاه ارزشی ندارد. (اصلا به معنی برتر دانستن پدر نسبت به مادر یا فرزندان نیست، چون در اسلام برتری فقط به پرهیزکاری است) و صرفا شیوه ای و برنامه ای برای مصالح خانوادگی است. پدرسالاری در اسلام، به نقش و جایگاه پدر در اجرای ماموریت‌های خانوادگی‌ است. ❇️ پدر کیست و چه ماموریت‌هایی دارد؟ پاسخ این سوال دقت‌های زیادی را می‌طلبد. "" یک تعریف ذاتی دارد و یک تعریف تاریخی و تجربی در شیوه زندگی ایرانیان. پدری در معنای ذاتی آن، جلوه‌ی صفاتِ تدبیر و مدیریت، رزق، رأفت، اقتدار، کفایت، رفق، حلم، غیرت و ولایت خداوند است که ماموریت او تلاش برای مصالح خانواده می‌باشد. پدری کردن، نشان از ارزش هایی دارد که در فرهنگ ایرانیان به «مردانگی» از آنها یاد می‌شود و این نرتبه و مقام، کاملا از نوع تحول شخصیت در مردان است. ❇️ به همین دلیل است که "پدری" در درک و فهم جمعی ما ایرانیان، اگرچه تحقق کامل همه این ارزش ها نبوده، اما همه ما هم‌ زمانی، این صفات را با تصویر پدر در ذهن‌مان به نحو وسیع و مکرری، تجربه کرده و لذتش را چشیده‌ایم و برای نبود آن، حسرت خورده‌ایم. پیوند عاطفی قدرتمند «پدر-دختری» یا تجربه‌های ناب «پدر-پسری» که در فرهنگ واژگان و اصطلاحات خانوادگی مردم ایران وجود دارد، دلالت آشکار بر ذهنیت تاریخی مثبت ایرانیان از مفهوم پدر و جایگاه معتبر او در خانواده دارد. ❇️ پدرسالاری معانی زیادی را تداعی و یادآوری می نماید، از جمله: «احترام»، «همراهی» و «پذیرش» کاملا متاثر بر اصول و ارزش‌های اسلامی بوده و همواره در متن فرهنگ جامعه ایرانی وجود داشته است. کسانی که از روی نادانی، در گفتن و نوشتن خود نوک پیکان انتقادشان را به جای «مردسالاری» به‌سمت «پدرسالاری» می کشانند، نمی‌فهمند که مشغول تخریب میراثی هستند که ضامن حفظ و بقای خانواده در طول تاریخ بوده است. پدرسالاری تدبیر حکیمانه تاریخی و فرهنگی، برای حفظ خانواده بوده است. ❇️ اگرچه نباید منکر شد که این ارزش متعالی گاه با آمیختن با عناصر منحط فرهنگ "مردسالاری" در جامعه ایرانی زمینه بروز انحراف‌هایی در فرآیند «پدری‌کردن» مردها را ایجاد کرده و زمینه و امکان «ظلمِ نهادینه‌شده» برای اعضای خانواده به‌ویژه زنان و دختران فراهم می کند. اما باز هم در بدترین حالت، نتیجه رسانه‌ای و تصویری آن به سمت روایتِ پدری با «داس» نبوده است و از این منظر فیلم‌هایی چون «خانه پدری» کیانوش عیاری، دروغ بزرگی درباره پدرِ ایرانی بود. پایان ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🎥 🔹 «نکاتی پیرامون بازی» (نکته‌ی پنجم) 🌺 دقایقی_پای_نکات_تربیتی ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ ❌ ضرورت عشوه گری برای خانم های متاهل: 😍 اگر خانم ها 🧕بدانند چقدر عشوه و ناز برای مردان دوست داشتنی و لذت بخش است به جای وقت صرف کردن برای کارهای بیهوده، عشوه ریختن را یاد می گیرند و انجام میدهند و اگر به خوبی و به جا و به اندازه باشد جای همه چیز را می گیرد. 🌺محبت کردن و عشوه گری زن، محبت و وابستگی عجیبی برای شوهر به وجود می آورد. ❤️به شما بگویم حتی از زیبایی صورت و اندام و خوش تیپی هم مهمتر است چون محرکتر است. ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
🌷🌾🌷🌾 ࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐ @Quran124 ࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐ آیا ۲× ۱۰۰ گُفته، چون ۱÷۲ کِردار نیست❗️ 🙏مـــومــنـــان طبق آیین اسلام بــرای کمک به فـــقرا خمس و زکـــات دادن صــــدقـــات و انـفــاقــــات نـــــــذری و قــــربــــانی دادن خــیرات و قــــرض الـــحسنــه دادنــــد و دم نــــزدنـــد عده ای هم برای کمک به فقرا فقط شعار دادن که گرسنگی نَکِش، گرســـنــــه ای سیـــر کن! زَنـــجیـــر نَزَن، زنــــجـــیـــر از پــــــای اسیـــــری بــــاز کـــن و... ┄┅═✧❁ 💐❁✧═┅ 🌺 تقدیمی اندیشکده «عرفان-قرآن، اخلاق، سیاست و اجتماع» 🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐ @Quran124 ࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐ آیا از جمله دلایل رد صلاحیت روحانی، خوشبینی به این جنایتکاران نیست؟☝️ بانک اهداف رژیم صهیونیستی در غزه ┄┅═✧❁ 💐❁✧═┅ 🌺 تقدیمی اندیشکده «عرفان-قرآن، اخلاق، سیاست و اجتماع»
اولین آمادگی در زندگی مشترک.m4a
14.74M
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯آمادگی_زندگی_مشترک (بخش_اول) 🎙استاد: بورقانی_مدرس_دانشگاه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
آمادگی در زندگی مشترک بخش دوم.m4a
8.49M
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯آمادگی_زندگی_مشترک (بخش_دوم) 🎙استاد: بورقانی_مدرس_دانشگاه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
آمادگی در زندگی مشترک بخش سوم.m4a
6.69M
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯آمادگی_زندگی_مشترک (بخش_سوم) 🎙استاد: بورقانی_مدرس_دانشگاه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»