هنگام اذان به افق تهران
اللهم عجّل لولیک الفرج
«إِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیما»
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ وَ الْعَنْ اَعْدٰاءَهُم ْاْجمَعین
با التماس دعای فرج و پیروزی رزمندگان مدافع اسلام و حریم اهل بیت (ع)
کانال مذهبی قرآن و اهلبیت علیهم السلام
@Quranahlebayt
#سخن_عارفان
از آیت الله #بهجت پرسیده شد چگونه درب خانه ی #امام_عصر را بکوبیم که بهترین راه باشد؟
فرمودند:
دعا برای #امام_زمان اگر فقط لسانی نباشد و قلبی باشد، مگر می شود در جلب محبت بیشتر او به ما و ازدیاد محبت ما به او مؤثر نباشد.
#حدیث_دلتنگی، ص ۲۲۶
🕊اللهم عجل لولیک الفرج🕊
@Quranahlebayt
روز و روزگارتون خوش، خوشی هایتان بادوام🌹
آیه ۲۶۹ سوره #بقره ( ص۴۵)
يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ
(خدا) به هر كس كه بخواهد حكمت مى بخشد، و به هر كس حكمت داده شود، به يقين، خيرى فراوان داده شده است؛ و جز خردمندان، كسى پند نمى گيرد.
🔺در تفسير «حكمت» معانى زيادى ذكر شده از جمله :
معرفت و شناخت اسرار جهان هستى - آگاهى از حقايق قرآن - رسيدن به حق از نظر گفتار و عمل - معرفت و شناسائى خدا - آن نور الهى كه وسوسه هاى شيطانى را از الهامات الهى جدا مى سازد.
🔹بطور کلی حكمت، نوعى از علم و آگاهى است، و در اصل از ماده حَکْم به معنى منع گرفته شده و از آنجا كه علم و دانش و تدبير، انسان را از كارهاى خلاف باز مى دارد به آن «حكمت» گفته اند..
♦️در این آیه سخن از حكمت مى گويد، چرا كه تنها حكمت است كه ميتواند بين دو كشش الهى و شيطانى فرق بگذارد، و انسان را به وادى مغفرت و فضل بكشاند. به تعبير ديگر خداوند به بعضى از افراد بر اثر پاكى و جهاد با نفس، نوعى علم و بينش مى دهد كه آثار و فوائد اطاعت الهى و از جمله انفاق و نقش حياتى آن در اجتماع را درك كند و ميان آن و وساوس شيطانى فرق بگذارد.
مى فرمايد: خداوند دانش و بینش را به هر كس بخواهد (و شايسته بداند) مى دهد.
🔹بديهى است منظور از جمله «مَنْ يَشَاءُ» اين نيست كه خداوند بدون هيچ علتى حكمت و دانش را به اين و آن مى دهد، بلكه اراده و مشيت خداوند همه جا آميخته است با 👈🏻شايستگيهاى افراد، يعنى هر كس را شايسته ببيند، از اين سرچشمه زلال حياتبخش سيراب مى نمايد.
🔺«تذكر» به معنى يادآورى و نگاهدارى علوم و دانشها در درون روح است. و «الباب» جمع (لُب ) به معنى مغز است و از آنجا كه مغزِ هر چيز بهترين و اساسی ترین قسمت آن است به عقل و خرد،«لُب» گفته مى شود.
🔹پس جمله «وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ» مى گويد: تنها صاحبان عقل و خرد اين حقايق را حفظ مى كنند و به ياد مى آورند و از آن بهره مند مى شوند.
بنابر این منظور از أُولُو الْأَلْبَابِ، آنهايى هستند كه 👈🏻عقل و خرد خود را به كار ميگيرند و در پرتو اين چراغ پر فروغ، راه زندگى و سعادت را می یابند.
در پست بعدی در مفهوم این کلمه توضیح بیشتری خواهد آمد ..
♥️بار پروردگارا ما را هم در گروه أولولألباب قرار ده تا در همه حال به یاد تو باشیم و «ماخلقت هذا باطلا » را کامل بفهمیم..:
الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَى جُنُوبِهِمْ وَيَتَفَكَّرُونَ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَذَا بَاطِلًا سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
🌸🍃🌸🍃🌸
@Quranahlebayt
🌹السّلام علیک یا رسول الله🌹
ماه فروماند از جمال محمّد
سَرو نباشد به اعتدال محمّد،
قَدرِ فلک را کمال ومنزلتی نیست
دَر نظر قَدر با کمال محمّد.
🌹عید مبعث مبارک🌹
@Quranahlebayt
✅ پرهیز از مطالب کتاب سِر المُستتر
📝 نظر آیت الله مکارم شیرازی درباره کتاب «سِر المُستتر»
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
◀️ سوال: عمل به دستورات وارد شده در کتاب سر المستتر شیخ بهایی چه حکمی دارد⁉️
🔸 پاسخ:
مطالب آن چندان اعتباری ندارد و با توجه به اینکه علم جفر به طور کامل نزد غیر معصومین نیست و ناقص آن هم اثر چندانی ندارد، مورد تایید نیست و به دنبال آن نروید.
منبع:
https://old.makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&mid=279717&catid=-2
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
👆👆👆👆👆
❌ بسیاری از شیادهایی که در مجازی به اسم حکیم ! مشغول دکان بازی و فریب مردم از راه انتخاب اسم با حروف ابجد و طلسم و ... هستند به این کتاب استناد می کنند !
تکلیف سند نداشتن این کتاب را هم مشاهده می کنید 👆👆👆
❌ این کتاب را به دروغ به شیخ بهایی نسبت داده اند ❌
چندبار بگیم نه برای حرز امام جواد ،
نه برای هیچ مورد دیگه ،
لطفا 👈 نام مادر 👉 به کسی ندهید ❌❌❌❌❌
دریچه وارد کردن جن به بدن هست.
@Quranahlebayt
🪐قَالَ أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ : إِنَّمَا خُلِّدَ أَهْلُ اَلنَّارِ فِي اَلنَّارِ لِأَنَّ نِيَّاتِهِمْ كَانَتْ فِي اَلدُّنْيَا أَنْ لَوْ خُلِّدُوا فِيهَا أَنْ يَعْصُوا اَللَّهَ أَبَداً وَ إِنَّمَا خُلِّدَ أَهْلُ اَلْجَنَّةِ فِي اَلْجَنَّةِ لِأَنَّ نِيَّاتِهِمْ كَانَتْ فِي اَلدُّنْيَا أَنْ لَوْ بَقُوا فِيهَا أَنْ يُطِيعُوا اَللَّهَ أَبَداً فَبِالنِّيَّاتِ خُلِّدَ هَؤُلاَءِ وَ هَؤُلاَءِ ثُمَّ تَلاَ قَوْلَهُ تَعَالَى: «قُلْ كُلٌّ يَعْمَلُ عَلىٰ شٰاكِلَتِهِ » قَالَ عَلَى نِيَّتِهِ.
🍃امام صادق عليه السّلام فرمود: اهل دوزخ از اين رو در دوزخ جاودان باشند كه نيت داشتند اگر در دنيا جاودان باشند هميشه نافرمانى خدا كنند و اهل بهشت از اين رو در بهشت جاودان باشند كه نيت داشتند اگر در دنيا باقى بمانند هميشه اطاعت خدا كنند، پس اين دسته و آن دسته به سبب نيت خويش جاودانى شدند، سپس قول خداى تعالى را تلاوت نمود: قُلْ كُلٌّ يَعْمَلُ عَلىٰ شٰاكِلَتِهِ: بگو هر كس طبق طريقه خويش عمل ميكند. و فرمود: يعنى طبق نيت خويش.
📚اصول کافی، ج ۲
•┈•✺✺•┈•
@Quranahlebayt
هدایت شده از کانال قرآن و اهلبیت علیهم السلام
هنگام اذان به افق تهران
اللهم عجّل لولیک الفرج
«إِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیما»
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ وَ الْعَنْ اَعْدٰاءَهُم ْاْجمَعین
با التماس دعای فرج و پیروزی رزمندگان مدافع اسلام و حریم اهل بیت (ع)
کانال مذهبی قرآن و اهلبیت علیهم السلام
@Quranahlebayt