🔅داستان_آموزنده
🔆پيك ناپيدا
دلسوختهاى هر شب خدا را مىخواند و ذكر ((الله )) از دهان او نمىافتاد. در همه حال لفظ ((الله )) بر زبان داشت و يك دم از اين ذكر، نمیآسود.
شبى شيطان به سراغش آمد و گفت: اين همه الله را لبيك كو؟
چگونه او را اين همه مىخوانى و هيچ پاسخ نمىشنوى؟ اگر در اين ذكر، سودى بود، بايد ندايى مىشنيدى و لبيكى مىآمد.
مرد، شكسته دل شد و به خواب رفت . در خواب حضرت خضر را ديد كه به او مىگويد: چه شد كه از ذكر بازماندى؟
گفت: همه عمر او را خواندم، هيچ پاسخ نشنيدم. اگر بر در كسى چند بار بكوبند، پاسخى شنوند . من سالها است كه الله مىگويم و لبيك نمىشنوم. ترسم كه مرا از خود رانده باشد و سزاوار لبيك نباشم .
خضر گفت: هرگاه كه او را خواندى، او تو را پاسخ گفته است .
گفت: چگونه؟
گفت: همين كه او را مىخوانى، او تو را حال و توفيق داده است كه باز بيايى و الله بگويى . آن الله گفتنهاى تو، لبيكهاى خدا است . اگر رد باب بودى، آن توفيق نمىيافتى كه باز آيى و باز او را بخوانى . بدان كه اگر در دل تو سوز و دردى است، آن سوز و گدازها، همان فرستادگان خدا هستند كه از جانب خدا تو را پاسخ مىگويند و به درگاه او مىكشانند.
گفت آن الله تو لبيك ماست - - آن نياز و درد و سوزت پيك ماست
ترس و عشق تو كمند لطف ماست - - زير هر يا رب تو لبيك هاست
👌اگر ديدى كه جاهلى و غافلى، خدا را نمىخواند، بدان كه خدا بر دهان و دل او قفل زده است، و اگر اهل دلى پيوسته خدا را خواند، آن از توفيق و اراده حق است كه خواسته است بندهاش به درگاه آيد و نالد. پس اگر چون گذشته ذكر بر لب داشتى، بدان كه او تو را بدين كار گمارده است و اگر به ذكر و مناجات، رغبت نداشتى، پس همو تو را اجازت نفرموده است .
@Quranahlebayt
📌 ستم
🔸 امام صادق علیه السلام:
مواظب باش که هرگز سخن تعدى آمیزى از دهانت خارج نشود هر چند به قدرت خود و طایفه ات بنازى.
📚 کافی/ج2/ص327/ح3
✍🏼 در روایات داریم که تعدى و ستم، نعمت را سلب و باعث کینه توزی می شود.
🔹 حدیث روز
@Quranahlebayt
✅ العبد محمدتقی #بهجت:
💠اقبال و ادبار دنیا عجیب نیست و تازگی ندارد، برای همه چنین بوده و هست.
🔸 بالاترین شخصیتهای اجتماعی یا دینی و مذهبی و پایینترین آنها همه محکوم به عدم میشوند.
📚در محضر بهجت، ج٣، ص٢۶٧
@Quranahlebayt
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری جنجالی یکی از بنیانگذاران تلویزیون منوتو از پشت پرده منابع مالی این شبکه؛ پنتاگون، وزارت دفاع ایالات متحده اسپانسر مالی این تلویزیون است!
🔸حسن اعتمادی، از مؤسسین منوتو و پدر رها، مجری و تهیهکننده سرشناس این شبکه، در گذشته طی اظهاراتی دست به افشاگری گسترده زد و گفت:
🔺بودجه شبکه منوتو کلان است؛ برای اولین بار، عناصر آمریکایی در ایالات متحده با مدیران این تلویزیون ملاقات کردند!
🔺بودجه شبکه منوتو، دولتی است و از سوی پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا تأمین میشود!
هدف منوتو براندازی و نابودی جمهوری اسلامی است!
@Quranahlebayt
انسانها فکر میکنند صاحب زمین هستند و آنها زمین را به سلطه گرفته اند اما واقعیت خلاف آن است این زمین است که انسانها را درون خود زندانی کرده است وآنها را میبلعد همین انسانهایی که اکنون از تسلط بر زمین حرف میزنند حدود یک قرن بعد مانند اجدادشان توسط زمین بلعیده خواهند شد
چارلز جانسون
از ابتدای پیدایش انسان حدود 100میلیارد نفر مرده اند جمعیت انسان امروزی حدود 4% تمام انسان های متولد شده زمین است الان که ما روی زمین راه میرویم 93 میلیاردقطعه اسکلت زیر پایمان است!
🔺صبر جمیل چیست؟
🍀امام باقر (ع) میفرمایند:
💫✨صبر جمیل آن است که انسان در مصیبت به هیچ کس ناله نکند و شکایت خدا بر بندهاش ننماید و دردِ مصیبتِ خویش از خلق پنهان دارد.
📚اصول کافی
@Quranahlebayt
❤ سـاعت عاشقی ❤
ساعت هشت به وقت امام هشتم
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ
خدایا رحمت فرست بر علی بن موسی الرضا امام با تقوا و پاک و حجت تو بر هر که روی زمین است و هر که زیر خاک، رحمت بسیار و تمام با برکت و پیوسته و پیاپی و دنبال هم چنان بهترین رحمتی که بر یکی از اولیائت فرستادی.
التماس دعا🙏
@Quranahlebayt
کانال قرآن و اهلبیت علیهم السلام
💫✨💫✨💫✨💫✨ جسد عالمی که بعد از 900 سال سالم بود! باغ مستوفی در اطراف شهرری، یكی از باغاتی بود كه در
آرامگاه شیخ صدوق، درگذر زمان به خاطر حمله مغولان و جنگهای خوارزمشاهیان و تیموریان و همچنین به علت حوادث مختلف چندین مرتبه خراب و ویران شد و سالها در زیر تودههای خاک پنهان گردیده بود به گونهای که در زمان فتحعلی شاه در سال ۱۲۳۸ روی آن را کشتزار و باغی فراخ به نام «باغ مستوفی» پوشانده بود. ولی در آن سال باران زیادی بارید که بر اثر آن، سیل عظیمی آمد و تمام زمینهای کشاورزی و باغهای اطراف شهرری را آب فرا گرفت و بعضی از مناطق را تخریب نمود؛ اطراف مقبره شیخ صدوق نیز فروریخت و شکافی ژرف در کنار آن پدید آمد؛ هنگامی که به اصلاح و مرمت این قسمت مشغول بودند، سردابی ظاهر شد که آب قسمتی از آن را تخریب کرده بود.
در پی این حادثه، واقعهٔ عجیبی نیز اتفاق افتاد که تفصیل این واقعه را بسیاری در کتابهای خود مانند: سید محمدباقر خوانساری در کتاب روضات، میرزا محمد تنکابنی در کتاب قصص العلما، عبدالله مامقانی در کتاب تنقیح المقال، خراسانی در کتاب منتخبالتواریخ، شیخ عباس قمی در کتاب فوائد الرضویه و محمد شریف رازی در کتاب اختران فروزان ری و همچنین در مقدمه کتب شیخ صدوق، از جمله کتاب کمال الدین صدوق و مقدمه کتاب خصال صدوق، نقل نمودهاند.
وقتی که برای بازرسی و جستجو به آنجا وارد شدند، جسدی را مشاهده کردند که تمام اعضای بدنش سالم و تازه به نظر میرسید و هیچگونه عیب و نقصی در آن دیده نمیشد، و با صورتی نیکو آرمیده بود! و هنوز اثر حنا بر ناخنهایش مشهود بود، ناخنهای یک دست را گرفته و ناخن دست دیگر را نگرفته بود، ریشش روی سینهاش ریخته شده بود و بدن چنان سالم و تازه بود که چنین به نظر میآمد تازه از حمام بیرون آمدهاست و فقط رشتههای نخ پوسیده کفن که از هم گسسته شده بود در اطراف جسد بر روی خاک ریخته بود!
این خبر به سرعت در شهر ری و تهران پیچید تا آنکه به گوش فتحعلی شاه قاجار رسید. وی دستور داد سرداب را نپوشانند تا او شخصاً جسد را ببیند؛ شاه به همراه گروهی از علما و افراد سرشناس و صاحب نفوذ، که در بین ایشان آقا محمد آل آقا کرمانشاهی و میرزا ابوالحسن جلوه، حکیم گرانمایه آن روزگار و ملا محمد رستمآبادی و علامه سید محمود مرعشی نجفی (پدر مرعشی نجفی) حضور داشتند، برای بررسی وضعیت در منطقه حضور پیدا کردند و وارد سرداب شدند و پس از سالم یافتن پیکر و تأیید اصل قضیه، برای شناسایی جسد، شروع به بررسی و جستجو نمودند. با جستجو و بررسیهای انجام شده در سرداب، متوجه لوح و سنگ قبری میشوند که بر روی آن چنین نوشته شدهاست:
(به عربی: هذا المرقد العالم الکامل المحدث، ثقة المحدثین، صدوق الطایفه، أبو جعفر محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی.)
پس از بررسیهای کامل و پیداشدن این سنگ نبشته و تأیید علما و امینان مردم، در صحت و شناسایی جسد شیخ صدوق، جای هیچگونه تردیدی باقی نماند، پس دستور داد سرداب را بازسازی کنند، در آن را ببندند، حفره پدیدآمده را مرمت کردند و بنایی مناسب بر آن بسازند و به بهترین وجه تزیین و آینهکاری نمایند.