#تفکرانه
#خدا اراده كرده و میخواهد كه ما #راحت باشيم.
«يُريدُاللّهُ بِكُمُ الْيُسْرَ»
و اين #يُسر، #يُسر وجود ماست، نه يُسر كارها و امور....
چون كارها براى كسانى راحت میشود كه وجودشان راحت شده باشد. #فراغت براى كسانى است كه به #وسعت_قلب و #سعهی_صدر رسيده باشند.
#استاد_علی_صفایی_حائری
نامههای بلوغ، صفحه 28
@Quranahlebayt
❤ سـاعت عاشقی ❤
ساعت هشت به وقت امام هشتم
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام
اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ
خدایا رحمت فرست بر علی بن موسی الرضا امام با تقوا و پاک و حجت تو بر هر که روی زمین است و هر که زیر خاک، رحمت بسیار و تمام با برکت و پیوسته و پیاپی و دنبال هم چنان بهترین رحمتی که بر یکی از اولیائت فرستادی.
التماس دعا🙏
@Quranahlebayt
هرکس به دام عشق تو افتد اسیر نیست
آنکه گدای خوان تو باشد فقیر نیست
گشتم درون تک تک آیات حق ولی
سمت بهشت غیر نگاهت مسیر نیست
وقتی که گفته اند شفاعت به دست توست
در روز حشر گریه کنت سر به زیر نیست
ام البنین خجل شده باور نمی کند
لبهای توست آنچه که دیده کویر نیست
بیرون نیاور از حرمت شیرخواره را
چون در کمان حرمله تیر است شیر نیست
با سنگ و چوب بر بدنت حمله می کنند
وقتی کمان و نیزه و شمشیر و تیر نیست
حتی شکار می شود اینجا لباس تو
اینجا کفن برای تو غیر از حصیر نیست
#نـوكــر_نـوشـت:
#حـسین_جـان❤️
نفسم، هستی من، حضرت ارباب، سلام
ای امید تپش این دل بی تاب، سلام
#صلی_الله_علیک_ياسيدناالمظلوم_يااباعبدالله_الحسين
سلام عليكم و رحمة الله،صبحتون بخير، روزتون معطر بنام #ارباب_بی_کفن
#به_یاد_شهید_مدافع_حرم_حسن_رزاقی
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
.
@Quranahlebayt
#دلینوشت ❤️
آدمها وقتی خطا میروند توفیقاتشان سلب میشود یکی پس از دیگری...
دل، سنگ میشود آرام آرام!
تنها چیزی که حتی به ته خط هم رسیده باشی
برایت میماند؛
#حسین علیه السلام است!
داغ او، لا تَبردُ ابداً...
خاموش که هیچ
سرد هم نمیشود..!
@Quranahlebayt
✴️ بدعت نماز تروایح
🔸🔸شرف الدین در کتاب اجتهاد در مقابل نص مینویسد:
«از جمله مواردی که عمر از پیش خود تشریع کرد و در مقابل نص، اجتهاد نمود، دستور گزاردن «نماز تراویح» بود؛ زیرا نماز تراویح را پیغمبر (صلی الله علیه و آله) نیاورد، و در زمان آن حضرت نیز نبود، و حتی در زمان ابو بکر هم سابقه نداشت. خداوند متعال، اجتماع و مردم را برای ادای نماز مستحبی، غیر از نماز استسقا (نماز برای طلب باران که باید به طور دست جمعی و جماعت خواند) فرا نخوانده است.
🔸🔸فقط نمازهای واجب است که خداوند در پنج نوبت بدان دستور داده و خواندن آنها با جماعت، مستحب است. همین گونه است نماز طواف، نماز عید فطر و قربان، نماز آیات و نماز میت که مشروع میباشد به جماعت و به طور دسته جمعی خوانده شود. پیغمبر (صلی الله علیه و آله) شخصا نمازهای مستحبی ماه مبارک رمضان را بدون جماعت بجا میآورد و مردم را تشویق میکرد که آن را به پای دارند. مردم نیز به همان گونه که رسول خدا (صلی الله علیه و آله) به جا میآورد، انجام میدادند.
🔸🔸در عصر ابوبکر نیز - تاسال سیزدهم هجرت که از دنیا رفت. چنین بود؛ چون عمربن خطاب به جای وی نشست، روزهای ماه رمضان آن سال را بدون اینکه تغییری در آن پدید آورد، انجام داد. ولی در ماه رمضان سال چهارده، با گروهی از صحابه به مسجد آمد و دید که مردم نمازهای مستحبی بجا میآورند؛ عدهای در حال قیام و برخی در حال سجود و جمعی در رکوع و گروهی نشسته اند. جماعتی هم تسبیح میگویند و یا قرآن تلاوت میکنند یا تکبیر میگویند یا سلام نماز میدهند.
🔸🔸 عمر این منظره را خوش نداشت و تصمیم گرفت آن را به وضع بهتری در آورد. پس «نماز تراویح» را برای آنها در اوایل شبهای ماه رمضان تشریع کرد، و دستور داد همگی در آن شرکت کنند!! سپس همین را به تمام بلاد بخشنامه کرد. و در مدینه دو نفر گماشت تا امام جماعت در نماز تراویح باشند! یک نفر برای مردان و دیگری برای زنان. روایات در این باره به حد تواتر رسیده است.
✴️ این تنها یکی از نمونههای بدعتهای خلفا بود که در میان مردم نهادینه شده بود و چنان به آنها پایبندی نشان میدادند که تغییر آن را بر نمی تابیدند، به گونه ای که وقتی امیرالمؤمنین (علیه السلام) اقدام به اصلاح این بدعتها نمودند، مردم فریاد «وا عمراه» سر دادند.
✴️نکته:
1⃣ امیرالمومنین (علیه السلام) می دانستند که مردم قبول نمی کنند و با امر حضرت مخالفت می کنند. اما برای ثبت در تاریخ که تراویح بدعت است و عمر بدعت گذار، مخالفت خود را بیان فرمودند که تشریع فقط باید به امر رسول خدا صلی الله علیه و آله انجام شود.
2⃣ جایگاه عمر در میان مردم به گونه ای است که بدعت او را ترک نکرده و فریاد واعمراه سر میدهند اما در مقابل فرمایشات رسول خدا (صلی الله علیه و آله) را به راحتی زیر پا می گذارند.
@Quranahlebayt