12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢رجز خوانی شهید محسن حسین نیا در پایگاه دریابانی چابهار
💢اولین تصاویر از شهدای سحرگاه امروز که در درگیری با گروهک جیش الظلم در شهرستان چابهار استان سیستان بلوچستان به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم عجل لولیک الفرج
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای شهید سیدمهدی جلادتی قبل از شهادتش در حرم مطهر حضرت زینب سلام الله علیها..
آقا سید مهدی..
تو هم بازی دنیا رو بردی عزیز دلم..
در جوار حضرت حق و اولیا الله از رحمت الهی متنعم باش..
سلام ما رو هم به حضرت ارباب برسون داداش
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهیدقدس
🎥 الهی دورت بگردم مادر که انگار یه تیکه یخی...😭
نجواهای سوزناک مادر شهید سیدمهدی جلادتی بر بالین پیکر بیجان او که بازتاب زیادی در فضای مجازی داشته تو این دو روز
شهید سیدمهدی جلادتی ۲ آذر ماه سال ۱۳۷۸، در شب ولادت حضرت صاحبالزمان، چشم به جهانِ فانی گشود. وی اصالتا اهل گلپایگان بود ولی در تهران بهدنیا آمد و بزرگ شد. شهید جلادتی دوران کودکی، نوجوانی و جوانی خود را در بسیج مسجدِ حضرت میثم، واقع در منطقه ۱۴ تهران، گذراند و از مکتب حضرت روحالله(ره) کسب فیض کرد.
به گزارش رجانیوز، وی با توجه به علاقهاش به رشته کامپیوتر وارد هنرستان فنیوحرفهای «احمدی روشن» شد و در همین رشته تحصیلات دانشگاهیاش را ادامه داد.
با اوج گرفتن درگیریها در منطقه غرب آسیا، علم شدن پرچم مبارزه با تروریسم جهانی و راهی شدن خیل عظیم مدافعان حرم برای دفاع از ناموس شیعه و جمهوری اسلامی ایران، شهید جلادتی و بسیاری از دوستان وی به کار نظامی علاقهمند شدند.
در همین راستا شهید جلادتی اقدامات لازم برای ورود به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را انجام داد. نهایتا وی در سال ۱۴۰۰ به عضویت رسمی نیروی قدس سپاه درآمد و در دفتر فرماندهی این نیرو مشغول بهکار شد.
پس از آغاز عملیات طوفانالاقصی و شدت گرفتن جنگ ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و نقش ویژهی نیروی قدس سپاه در پشتیبانی از جبهه مقاومت، شهید سیدمهدی جلادتی اول بهمن ماه ۱۴۰۲ وارد سوریه شد. شهید جلادتی و همرزمانش با ادامه دادن مسیر فرمانده شهیدشان، سردار حاج قاسم سلیمانی، خار چشم رژیم صهیونیستی شدند.
نهایتا شهید جلادتی در تاریخ ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳، در روز شهادت امیرالمومنین(ع)، در حالی که تنها دو روز به پایان ماموریت وی باقی مانده بود، در حمله هوایی رژیم صهونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق به شهادت رسید.
لازم به ذکر است که پیکر این شهید، درست در روز پایان ماموریتش، ۱۵ فروردین، به کشور بازگشت.
شهیده والامقام حوریه جعفری
حوريه جعفري فرزند عباس و طيبه جعفري یکم فروردین سال 1313 در روستاي آق بلاغ در خانواده اي مذهبي و متعهد بدنيا آمد.
دوران كودكي را در روستا با شادي مي گذراند و پس از ازدواج با سيد محمد يكي از هم ولايتي هايش، به زنجان نقل مكان كرد.
حوريه و سيد محمد پس از هفت سال زندگي مشترك صاحب فرزندي شدند كه باعث روشني دلهايشان گشت نام فرزند شان عاليه گذاشتند.
مدتي بعد نيز صاحب فرزند دوم شدند و نامش را احمد نهادند چند سال بعد از بدنيا آمدن احمد دختري ديگر نصيب آنها شد بنام زهرا .
شهيده همسري فداكار و مادري دلسوز و مهربان بود هنوز فرزندانش خردسال بودند كه سيد محمد او سه كودكش را تنها گذاشته و به دار باقي شتافت.
حوريه فرزندانش را به تنهايي و با سختي بزرگ كرد . يك سال قبل از شهادت، مادرش نيز دار فاني را وداع گفت . حوريه چند روز پس از اولين سالگرد مادرش به همراه نوه اش فاطمه اميني بر اثر بمباران در منزل شخصي در 8 بهمن ماه سال 1365 به شهادت رسيدند و پیکر هر دو در گلزار شهداي بالا در زنجان به خاك سپرده شد.
مادر بزرگ و نوه همانطور كه در آغوش هم شهيد شدند در كنار هم نيز آرميدند.
روحشان شاد