💢 حسین اکبری سفیر ایران یکی از اهداف ترور بوده است که خوشبختانه نجات یافته است.
❣
╰┈➤@samen_esf1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تصاویری از مقابل سفارت ایران در دمشق
❣
╰┈➤@samen_esf1399
💢 تلویزیون سوریه بطور رسمی هدف قرار گرفتن سفارت ایران را تایید کرد. سفارت ایران جزوی از خاک ایران حساب میشود.
❣
╰┈➤@samen_esf1399
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 المیادین: سردار زاهدی از فرماندهان سپاه قدس به شهادت رسید
🔹المیادین نوشت که سردار محمدرضا زاهدی از فرماندهان سپاه قدس در حمله هوایی ساعتی پیش صهیونیستها به دمشق به شهادت رسیده است.
#ماه_رمضان | #روشنگری
❣
╰┈➤@samen_esf1399
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 تمرکز سرویس های امنیتی رژیم صهیونیستی بروی سرداران #سپاه
🔻ماه گذشته، شبکه چهارده رژیم صهیونیستی، شبکه مرتبط با دولت نتانیاهو و جریان راستگرا و تند اسرائیل، در گزارشی تصویری در رابطه با برخی از فرماندهان سپاه، به چهار تن از سرداران سپاه پاسداران اشاره و به طور ضمنی، به تلاش سرویس های امنیتی اسرائیل برای ترور این افراد اشاره کرد.
🔹در گزارش تصویری مذکور سردار محمدرضا زاهدی، سردار عبدالرضا مسگران، محمدسعید ایزدی، عبدالرضا شهلایی، چهار تن از فرماندهان سپاه هستند که به چشم میخورند.
🔸در میان چهار فرمانده مذکور، در هفته های گذشته تمرکز قابل توجهی بر روی یکی از سرداران سپاه با نام عبدالرضا شهلایی صورت گرفته است.
🔺صهیونیست ها مدعی هستند که مدیریت کننده اصلی میدان در تحولات فعلی یمن و دریای سرخ، ایران است که در راس آن، سردار عبدالرضا شهلایی قرار دارد.
#ماه_رمضان | #روشنگری
❣
╰┈➤@samen_esf1399