🔴روحانی علیه سخنان خودش موضع گرفت
🔹روحانی امروز: دولت با مصوبه دیروز مجلس موافقت ندارد و آن را برای روند فعالیتهای دیپلماتیک مضر میداند
🔸روحانی سال ۹۲: دولت باید قانونگرا باشد و قانونگرایی یک اصل است چه این قانون، قانون اساسی باشد و یا قانون تصویبشده مجلس. استبداد و خودکامگی در کشور از قانونگریزی آغاز میشود. قانون مجلس، نظارت مجلس، نقد مجلس، سؤال مجلس و حتی اگر لازم بود استیضاح مجلس را بر دیده منت میگذاریم
🔸 روز گذشته سخنگوی دولت و سخنگوی وزارت خارجه هم بر مخالفت با مصوبه مجلس تاکید کردند.
جواب دندان شکن سیدمحمود نبویان نماینده تهران به ربیعی سخنگوی دولت
🔹 سیدمحمود نبویان: ربیعی گفته که مباحث هستهای مربوط به شورای عالی امنیت ملی می شود و مجلس نمیتواند در آن دخالت کند! من به آقای ربیعی توصیه میکنم شما فرد امنیتی هستی چرا به دولت آمدهاید لذا مراقب باشید در زمان صدارت شما دوباره قتلهای زنجیرهای صورت نگیرد.
🔹 شما در کار دیگران دخالت نکنید و فقط همین قیمت مرغ که بیش از ۳۰ هزار تومان است را درست کنید.
🔹 از ابتدای پرونده هستهای تا سال ۹۲، موضوع هستهای در شورای عالی امنیت ملی بوده است که اتفاقا درست آن هم همین است به دلیل اینکه وزرای مختلف از وزیر کشور تا وزیر دفاع در آن حضور دارند و همه آنها میتوانند در این موضوعات اظهار نظر کنند، اما در سال ۹۲ این پرونده از آنها توسط روحانی گرفته شد و به وزارت خارجه و ظریف داده شد!
🔹 آقای ربیعی مگر بحث هستهای مربوط به شورای امنیت ملی نمیشود چرا رییس شما روحانی از سال ۹۲ این پرونده را از شورای امنیت ملی گرفت و به ظریف و وزارت خارجه داد؟
🔹 چطور در زمانی که این برجام در مجلس قبلی ۲۰ دقیقه ای تصویب شد شما خوشحال بودید که مجلس پای کار آمده است آن موقع اشکال نداشت، الان میآیید میگویید که مجلس نباید مداخله کند!
🔹 مگر یکسال و نیم نیست دولت گامهای کاهشی را برداشته و آقای روحانی هم بارها به آن استناد کرده است؟ خب مگر گام کاهشی به معنای کاهش تعهدات برجامی نیست؟ پس چطور مکانیسم ماشه علیه ایران بهکار گرفته نشد؟ اگر این اقدام بهمعنای بهکار گرفتن مکانیسم ماشه است، خود دولت با کاهش تعهدات برجامی به استقبال مکانیسم ماشه رفته است.
🔹 بین ۸۰۰ تا یک میلیون بیمار سرطانی داریم و نیاز به داروهایی داریم که سوخت آن ۲۰ درصد است که متأسفانه در برجام موظف شدیم یا اکسید کنیم و یا به خارج از کشور بفرستیم!
🔹 قبل از انقلاب سوخت نیروگاهی که آمریکا برای رژیم پهلوی ساخته بود، ۹۳ درصد بود، بنابراین سوخت بالای ۲۰ درصد، یک نیاز طبیعی است.
🔹 قبل از انقلاب سوخت نیروگاهی که آمریکا برای رژیم پهلوی ساخته بود، ۹۳ درصد بود، بنابراین سوخت بالای ۲۰ درصد، یک نیاز طبیعی است.
@srhejazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥سخنان آتشین سردار نوعی اقدم از یاران حاج قاسم درباره چرایی ترور دانشمندان|| نشر برای اولین بار||
🔻دهه شصت مسئولین ترور می شدند چون انقلابی بودند در دهه نود دانشمندان ترور می شوند چون انقلابی هستند‼️⚠️
🔻دشمن از مسئولین هیچ احساس خطری ندارد اما از دانشمندان بسیار احساس خطر دارد ❗️
🔻|| رد سخنان #شمخانی ||
👈 حتما ببینید ؛
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
هدایت شده از روشنگری🇮🇷
🔴روحانی علیه سخنان خودش موضع گرفت
🔹روحانی امروز: دولت با مصوبه دیروز مجلس موافقت ندارد و آن را برای روند فعالیتهای دیپلماتیک مضر میداند
🔸روحانی سال ۹۲: دولت باید قانونگرا باشد و قانونگرایی یک اصل است چه این قانون، قانون اساسی باشد و یا قانون تصویبشده مجلس. استبداد و خودکامگی در کشور از قانونگریزی آغاز میشود. قانون مجلس، نظارت مجلس، نقد مجلس، سؤال مجلس و حتی اگر لازم بود استیضاح مجلس را بر دیده منت میگذاریم
🔸 روز گذشته سخنگوی دولت و سخنگوی وزارت خارجه هم بر مخالفت با مصوبه مجلس تاکید کردند.
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سؤال
✅چرا عده ای آقای قالیباف را بخاطر یک اظهار نظر ، درمورد برجام زیر سوال میبرند؟
آیا رهبر معظم هم اینگونه برخورد کردند؟
✅آقا فرمودند مجلس یازدهم انقلابی ترین مجلس بعد از انقلاب است
همین مجلس آقای قالیباف را بعنوان رییس مجلس انتخاب کرد،
به نظر رهبر احترام بگذاریم .
3⃣
لغو برجام و سه سناریوی مجلس از نگاه حسین مرعشی: زندگی ۸۰ میلیون ایرانی را معطل نکنید
حسین مرعشی، فعال سیاسی اصلاحطلب، درباره یکی از طرحهای مجلس نوشت: از عزیزان مجلس باید پرسید امروز چه تضمین تازهای کشف کردهاند که بر اساس آن فکر میکنند با بر هم زدن برجام، یک بار دیگر به آن فضا بر نخواهیم گشت؟ ما امروز به جز قدرتهای شرقی، اروپا را هم در تقابل سیاسی با امریکا در موافقت با خود میبینیم و علاوه بر این بخش مهمی از هیأت حاکمه امریکا هم معترف به اشتباه ترامپ در رفتار با ایران هستند.
چیزی که منابع جامعه ما را تأمین خواهد کرد، تبدیل کردن این موقعیت سیاسی به یک موقعیت اقتصادی در چارچوب همکاریها و مراودات تازه است. ما تا اینجا هزینه نزدیک کردن قدرتهای جهان و خصوصاً اروپا را به خود دادهایم و حالا که میتوانیم با درایت و عقلانیت وارد مرحله سوددهی آن برای کشور شویم، چرا باید مسیر را تغییر دهیم
@srhejazi
15.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافی
💢موضوع: مقایسه #انقلاب_اسلامی با انقلاب های مشابه
✅ انقلاب الجزایر در سال 1962 میلادی
💢 انقلاب مصر در سال 2011 میلادی
✅ انقلاب تونس در سال 2010 میلادی
💢 نقش رهبری در انقلاب اسلامی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
۴ هدف راهبردی مجلس در تصویب قانون لغو تحریمها از زبان سیدمحمود نبویان
🔺 نبویان نماینده تهران در گفتوگو با فارس:
🔹 اولین هدف موضوع تولید برق است؛ امروزه با توجه به منابع آبی، تولید برق توسط نیروگاههای برقآبی نه برای ایران و نه برای هیچ کشور دیگری به صرفه نیست و همه کشورها رو به تولید برق هستهای آوردهاند.
🔺 امروزه آمریکا خود بیش از یکصد رآکتور تولید برق دارد و ایران تنها یک رآکتور یکهزار مگاواتی برق در بوشهر دارد که سالانه ۳۰ تن اورانیوم با غنای ۳.۵ تا ۵ درصد برای تأمین سوخت این نیروگاه باید دراختیار داشته باشیم.
🔹 هدف دوم قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها، تأمین داروهای مورد نیاز بیماران سرطانی در کشور است. امروزه حدود یک میلیون بیماری سرطانی نیازمند رادیوداروهای تولیدشده توسط راکتور تحقیقاتی تهران هستند که این راکتور با اورانیوم با غنای ۲۰ درصد کار میکند.
🔺 هدف سوم قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها صیانت از شخصیتها و حفظ مراکز دفاعی و نظامیمان است. آقای روحانی و ظریف پذیرفتند که با اجرای پروتکل الحاقی در قالب برجام اجازه بازرسی از مراکز هستهای، نظامی و دانشگاهی و تحقیقاتیمان را به بازرسان آژانس بدهند. بر همین اساس آنان به صورت مستمر طبق پروتکل الحاقی از این مراکز بازدید میکنند و طبق گفته خودشان از ۲۶ مرکز نظامی ما بازدید به عمل آوردهاند!
🔹 علاوه بر این دولت در ماجرای اجرای پروتکل الحاقی پذیرفته است که ما دانشمندان هستهایمان را دراختیار آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرار دهیم و سؤال ما اینجاست که آیا شهید فخریزاده نیز جزو همین دانشمندان بوده است که دراختیار آژانس قرار داده شود که البته ما در سالهای گذشته علاوه بر شهید فخریزاده شاهد ترور دیگر دانشمندان هستهای کشورمان بودهایم.
🔺 هدف چهارم این قانون، پر کردن دست دولت در مذاکرات است. طبیعی است که با دست خالی نمیتوان مذاکره کرد و دولت باید چیزی داشته با شد که با تکیه بر آن، با طرف مقابله به مذاکره بپردازد. اگر قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها نباشد، دولت باید از صنایع موشکی ما و قدرت منطقهایمان عقبنشینی کند. در مذاکره یک چیزی میدهند و یک چیزی میگیرند، خب دولت باید چیزی برای دادن داشته باشد که چیزی را بگیرد. وقتی با دست خالی به پای میز مذاکره برود، پشتوانهای برای مذاکره نخواهد داشت.
🔹 در بحث مذاکره باید بگویم که بایدن، ترامپ و اوباما هیچ فرقی با یکدیگر ندارند. اگر ترامپ از برجام خارج شد و تحریمها را یکجانبه از جانب ما بازگرداند، اوباما هم ۷ قطعنامه را علیه ما در شورای امنیت صادر کرد و اجماع جهانی علیه ما به وجود آورد و باید هم همکار اوباما و یک دموکرات است
🔥اوباما و بایدن شریک ترور شهید فخری زاده
🔸آمران ترور:
🔻ترور شهید فخری زاده و شهید سلیمانی بسیار بزرگتر از آن است که اسرائیل یا فقط یک جناح در آمریکا از آن حمایت کند و جناح دیگر مخالف باشد.
🔻سه روز پیش از ترور؛ با توجه به شواهد شکست قطعی ترامپ، نتانیاهو برای اولین بار پس از انتخابات با #بایدن تماس می گیرد تا او را با خود همراه سازد و پاسخ بایدن، نشانگر همراهی کامل او بود.
🔻صبح جمعه و ساعاتی قبل از انجام ترور، ترامپ با عبارات خاصی تقریبا برای اولین بار به نوعی شکست را می پذیرد، برای اینکه پیشاپیش کد همراهی دمکرات ها در حادثهی ترور را برای تقسیم مسئولیت به همه ارسال کند.
🔸چرایی زمان ترور:
🔻نتانیاهو که با تدبیر رهبر انقلاب نتوانست از بحران قره باغ نتیجه چندان دلچسبی بگیرد و در بحران شدید داخلی دست و پا می زند، دنبال دستاوردی بزرگ برای نجات از این وضعیت بود.
🔻ترامپ هم به دنبال ایجاد یک بحران قهرمان ساز برای خودش بود.
🔻بایدن و اوباما هم به شدت دنبال خالی کردن دست ایران بودند و هستند. تحلیل آنها این بود که با ترور فخری زاده قدرت ایران برای برگشت به پیش از برجام عملا کاهش می یابد و تحمیل مذاکرات بعدی به ایران آسانتر میشود.
🔻از سوی دیگر گویا ارسال پالس های شتاب زدهی دولت، نوعی اطمینان را در دمکراتها ایجاد کرد که پس از ترور شهید فخری زاده، دولت ایران برای از دست ندادن موهبت مذاکره با بایدن، مسأله انتقام و مجازات را در داخل کشور مانند شهادت حاج قاسم مهار کنند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
از ترامپ تا بایدن
جلسه روشنگری بر خط
با حضور دکتر محسن نصری
وعده ماساعت۴عصرچهارشنبه۱۹آذر۹۹
ازطریق اسکای روم و فقط با یک کلیک روی لینک زیر
https://www.skyroom.online/ch/ab.y/s.emamreza
نشر حداکثری
🚨دکتر جلیلی در دانشگاه تهران: به جای دوگانه های موهوم به این دوگانه پاسخ بدهند؛ «دلخوش کردن به آمریکا یا تعامل گسترده و سازنده با بقیه جهان؟»
🔸نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی عصر امروز با حضور در آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه تهران به ایراد سخنرانی پرداخت.
دکتر جلیلی در این مراسم که با حضور مجازی بیش از سی تشکل دانشجویی در سراسر کشور برگزار شد، گفت:
🔹به جای دوگانههای واهی به این دوگانه پاسخ دهند: دلخوش کردن به آمریکا درست است یا تعامل سازنده و گسترده با سایر کشور های جهان؟!
🔹میگویند جنگ بهتر است یا صلح؟ اما نمیگویند که چه رفتاری مانع از تحمیل جنگ بر ما شد و پس از دفاع مقدس صلح را برای کشور ما ارمغان آورد.
🔹روزی میگفتند مذاکره برد-برد است و پس از آنکه سرانجام سراب را دیدند گفتند آمریکایی ها اخلاق را باختند! دانشجویان ما 67 سال پیش در همین دانشگاه فهمیدند که آمریکا شکست اخلاقی خورده است.
🔹دشمن هربار همه توانش را به کار میگیرد و وقتی نمیتواند نتیجه بگیرد به تزویر روی می آورد و پرچمی را بلند میکند. امروز پرچم مذاکره، پرچم تزویر دشمن و سرابی است که او نشان میدهد.
🔹امروز رسالت بزرگ جنبش دانشجویی، شناساندن آب از سراب است.
🔹آنها برای چه فشار آوردند؟ برای کشاندن شما پشت میز مذاکره و گرفتن امتیاز؛ هنوز رئیس جمهور جدید بر سرکار نیامده انتظارات جدیدی را مطرح میکند و میگوید ما به فشار ها ادامه میدهیم.
🔹جنبش دانشجویی در برابر این تحریف ها روشنگری نمایند؛ نباید تجربه های تلخ بی فرجام دوباره تکرار شود.
↙️مشروح خبر این سخنرانی به زودی منتشر میشود.
✅ @saeedjali